|
Składany kij Gory |
| Autor |
Wiadomość |
Barney

|
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 6:34 pm
|
|
|
Miałem okazję nim kręcić na warsztatach GORY. Rurka jest odrobinę mniejszej średnicy niż w wersji nieskładanej ale nie przeszkadza to w użytkowaniu. System skręcania jest rozwiązany bardzo pomysłowo i nie powinien sprawiać problemów z biegiem czasu - musisz tylko uważać, żeby nie odkręcać za mocno nakrętki bo ta potrafi spaść i później ciężko ja wyciągnąć ze środkowej części kija Osobiście brał bym jak najbardziej składany ale poczekałbym na imprezę na której będzie można spotkać GORĘ bo zawsze wystawia swoje stoisko, na którym wszystko jest przeważnie odrobinę tańsze niż w sklepach. |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 8:19 pm
|
|
|
| Wyszła już nowa, poprawiona wersja, mocniejsza i zabezpieczona przed odkręcającymi się nakrętkami. Po złożeniu nie jestem w stanie odróżnić go od kija jednolitego gory. Jak dla mnie to perfekcyjna robota. Czy jest wart? Jeśli chcesz mobilną wersję to tak. Jeśli chcesz po prostu kij do kontaktu to ten jest tak samo dobry jak zwykły nieskładany. |
|
|
|
 |
slepiec

|
Wysłany: Pon Cze 13, 2011 9:37 pm
|
|
|
mam taki, mi się podoba, troche drogo, ale dobrze się toczy po ciele i co chyba najwazniejsze się rozklada a po złożeniu jest to pełno prawny kij kontaktowy.
upadal juz wiele razy i nadal jest taki jaki byl, zero wygieć, nie równości. ogień duzy i dobrze trzyma. |
_________________ Dawniej ludzie uczyli się dla samych siebie, dziś robią to na pokaz |
|
|
|
 |
Barney

|
|
|
|
 |
|
|