|
Początek mojej żonglerki |
| Autor |
Wiadomość |
Kenny Carter
.
|
Wysłany: Sro Paź 26, 2011 7:02 pm Początek mojej żonglerki
|
|
|
Witam.
To mój pierwszy post i zacznę od tego aby pozdrowić wszystkich użytkowników tego forum. Ćwiczę MMA i szukałem różnych opcji na polepszenie refleksu i znalazłem żonglerkę a moje pytane brzmi. Jakie kupić kulki ? oraz Co na początku się uczyć ? Czytałem trochę artykułów i pisze, że mam przerzucać jedną piłkę na początku ale co taki podstawowego powinienem umieć na samym początku ?
PS: nie doczytałem się żadnego tematu z tym na forum, ale jeśli był to przepraszam, bo zawsze mam takie szczęście, że zadaje pytania, które już były |
|
|
|
 |
Malutki

|
Wysłany: Sro Paź 26, 2011 7:11 pm
|
|
|
Nie zaskocze cię, temat był poruszany wiele razy (dużo a propos piłeczek znajdziesz w dziale "sprzęt" ).
Wszystko masz tu, od pileczek do samej żonglerki
http://kuglarstwo.pl/dropsy/wiedza.php |
_________________ Księstwo Czerwonak |
|
|
|
 |
Kenny Carter
.
|
Wysłany: Sro Paź 26, 2011 7:30 pm
|
|
|
Ale jakie na początku mieć piłeczki ? Tenisowe na początku będą dobre czy jakie bo naprawdę nie wiem.
| Cytat: | Jakie piłeczki na początku ? Nie chodzi mi już o te lepsze tylko jakie na początku ? Dobre będą tenisowe czy jakie ? Zośki ?
A gdy już coś lepszego się nauczę to kupić beanbagi tak ? |
|
|
|
|
 |
Yameso
******** taki se wymiatacz :P

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Sro Paź 26, 2011 10:31 pm
|
|
|
| Cokolwiek. Równie dobrze mogą być mandarynki. Jest temat sprzęt i żonglerski. Na pewno odpowiedź znajdziesz. Ten zamykam. |
_________________ Pierwsza w Polsce strona traktująca o kiju (artykuły/tutoriale/porady) - Kijowa.pl
Nowy KIJ - Darth Vader! |
|
|
|
 |
|
|