|
Jakie poiki na poczatek ? |
| Autor |
Wiadomość |
RafQ
..
|
Wysłany: Nie Lis 27, 2011 9:42 pm Jakie poiki na poczatek ?
|
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Mam 16 lat i zainteresowałem się poikami.Możecie mi pomóc w doborze sprzętu?? Kompletnie nie wiem od czego zaczac.Wiem że są poiki terningowe i na pokazy.Domyślam się że musze zacząć od tych pierwszych .Jednak nie wiem jakie mam kupić w internecie jest dużo rodzai np. poiki z piłką na końcu. takie z wstążkami itp.Więc od czego zacząć |
|
|
|
 |
Milek
|
|
|
|
 |
RafQ
..
|
Wysłany: Nie Lis 27, 2011 10:18 pm
|
|
|
Ok.Dzięki .A czy da rade w domu tym się pobawić Bo teraz na dworze to już nie zbyt. |
|
|
|
 |
Milek
|
Wysłany: Nie Lis 27, 2011 10:24 pm
|
|
|
jasne że da radę |
|
|
|
 |
RafQ
..
|
Wysłany: Pon Lis 28, 2011 4:18 pm
|
|
|
| Ok. Dzięki za pomoc niedługo będę zamawiał ; ] |
|
|
|
 |
lukasz_sawa
.

|
|
|
|
 |
RafQ
..
|
Wysłany: Pon Lis 28, 2011 5:24 pm
|
|
|
Na razie zrobiłem sobie tak na szybko ze starych getrów i włożyłem w to piłkę od tenisa. |
|
|
|
 |
p@trycj@
.
|
Wysłany: Pon Lis 28, 2011 6:53 pm
|
|
|
| RafQ napisał/a: | Na razie zrobiłem sobie tak na szybko ze starych getrów i włożyłem w to piłkę od tenisa. |
takie są najlepsze na początek:D Jednak proponuje bawełniane podkolanówki i 2 piłeczki tenisowe |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Wto Lis 29, 2011 12:27 am
|
|
|
Ja proponuję poszukać na Allegro.pl - można tam znaleźć na przykład takie Poi (które gorąco polecam bo sa o niebo lepsze od tenisówkowych):
 |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
|
|