|
Gadżet |
| Autor |
Wiadomość |
Milek
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 12:04 pm
|
|
|
wydaje mi się że jak na tą chwilę karty żonglerskie to najlepszy pomysł jestem za |
|
|
|
 |
fl0e
..
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 3:29 pm
|
|
|
karty bardzo fajny pomysł, jestem za, aczkolwiek mam jeszcze jakieś propozycje np.
-piłeczka do żonglowania z logiem EJC (na allegro są jakieś z miękkiego PCV po 4-5zł), a jak ktoś będzie chciał sobie pożonglować kilkoma to zintegruje się z innymi żeby pożyczyć ;p
-nos clown'a
-pojemniczek do robienia baniek (na bazarach to to są groszowe sprawy tak samo jak np jakieś prymitywne jojo)
-wiatraczek
można też zrobić torby lniane/bawełniane z nadrukiem EJC. jeśli zrobi się to z jakiegoś taniego materiału i hurtowo to myślę, że też da rade się zmieścić w ok 4zł.
no chyba, że wolicie wykonać lepsze i sprzedawać na takiej zasadzie jak koszulki |
|
|
|
 |
Loban

|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 5:14 am
|
|
|
Ja również jestem za kartami Przy waletach wzwyż byliby Ci najlepsi z kilku dziedzin kuglarskich, a i symbole mogłyby być nieco zmodyfikowane np zamiast krzyża byłyby trzy clubsy |
_________________ Naukowiec Lingwinista Paweł Łobanowski
Kolor niebieski jest mi całkowicie obojętny |
|
|
|
 |
Shoghunn

|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 8:33 pm
|
|
|
| Też sądzę, że kary, to super pomysł... tylko jak wybierzesz tych najlepszych z każdej dziedziny? |
_________________ I'm the Lizard King, I can do anything!
SHO(w)GUN Art |
|
|
|
 |
Zoorg

|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 11:26 pm
|
|
|
Symbole to dobry pomysł Jednak z tymi ludźmi może być ciężko, bo ciężko ocenić jednogłośnie kto jest tym "najlepszym" |
|
|
|
 |
Malutki

|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 12:22 am
|
|
|
| Może nie najlepszych, tylko najlepiej rozpoznawalnych w danej dziedzinie. |
_________________ Księstwo Czerwonak |
|
|
|
 |
Shoghunn

|
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 7:52 pm
|
|
|
Moja propozycja, odnośnie grafiki kart żonglerskich:
Podmienić symbole na sprzęty żonglerskie:
Serca - Maczugi
Karo - Piłki
Piki - Ringi
Trefle - Chusty/kapelusze/Piły spalinowe/kije
Czyli 2 serce to 2 klaby, a 7 pik to 7 ringów
Figury, to były by postaci żonglujące danym sprzętem... Natomiast nie sądzę, by najlepszym pomysłem było umieszczanie konkretnych postaci... Bowiem może dojść do sytuacji następującej "dlaczego on jest Królem, a ja tylko waletem?" ciężko znaleźć kryterium wyboru. Raczej proponowałbym postaci fikcyjne, z tym, że królowi można dać błazeńską czapkę, zamiast korony... |
_________________ I'm the Lizard King, I can do anything!
SHO(w)GUN Art |
|
|
|
 |
basil

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 9:14 pm
|
|
|
To dajmy postaci z polskiego grona kuglarzy Możecie wszak to między sobą ugadać. A co do samych figur, to proponowałbym bardziej zróżnicować (monocykl, diabolo?).
EDIT: co więcej ulokowanie na kartach wizerunków polskich kuglarzy z całą pewnością dodałoby im tej symbolicznej polskości |
_________________ "Bycie Basilem zobowiązuje." |
|
|
|
 |
MekoT

|
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 12:06 pm
|
|
|
mi tam również się bardzo podoba pomysł z kartami, ale to co Shoghun to już imo przesada Karty, na tyle mają jakiś wzorek z logiem EJC, a na przodzie normalne karo, kier, pik i trefl, tylko właśnie w tych kartach od waleta wzwyż jakieś albo sprzęty kuglarskie, albo osoby żonglujące/machające lub coś |
_________________ //mekot.
//790814707 |
|
|
|
 |
Czarna .
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 4:18 pm
|
|
|
Karty to ciekawy pomysł który może się sprawdzić.
A kiedy tak czytałam przypomniała mi się dziewczyna która nosiła na szyi 3 kredki w formie naszyjnika. Wyglądało to całkiem nieźle kolory można sobie dobrać jak kto woli, kredki są niedrogie a do tego jakiś rzemyk.
Mniej więcej coś takiego:
http://www.tipy.pl/artyku...k-z-kredek.html
http://www.figa.pl/Co-pow...-z-kredek-a1589
Na kredkach można wyryć EJC 2012 PL i niekoniecznie nosić na szyi, bo breloczek czy zawieszka na suwak tez przecież może być |
_________________ "W mej głowie artystyczny nieład" |
|
|
|
 |
Isiaczek
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 8:52 pm
|
|
|
Mi z różnego rodzaju warsztatami/imprezami masowymi zawsze dobrze się kojarzą wstążki na rękę ale to pewnie jest już przewidziane w ramach uczestnictwa w EJC dlatego też tego nie proponuję.
Karty to ciekawy pomysł ale mi jakoś bardziej opcja wisiorka na rzemyku, który zaproponowała z tego co pamiętam Arahja wydaje się ciekawsza można ten pomysł rozwinąć, zrobić kilka różnych wzorów i w trakcie imprezy podzielić ludzi według tego na grupy i coś z nimi zrobić |
|
|
|
 |
Noga
.
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 4:30 pm
|
|
|
wyjaśniło się już coś odnośnie tego gadżetu? |
|
|
|
 |
rck
**
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 8:46 pm
|
|
|
Wciaz zbieramy pomysly, jednak chcemy, by gadzet do ostatniej chwili pozostal niespodzianka |
|
|
|
 |
newdiabolo
|
Wysłany: Sro Lut 22, 2012 6:19 pm
|
|
|
Ja osobiście sądzę, że najlepsze pomysły to :
- karty
- naszyjniki/bereloki z kredek
Jako figury na kartach można np. zamiast konkretnych ludzi dać sprzęt Wtedy powinno być OK Natomiast żeby te najpowszechniejsze się zmieściły (tzn. żeby np. zabrakło maczug ) można je wziąć zebrać w pary Maczugi mogą być z piłkami żonglerskimi Sądzę, że to do sb pasuje Żeby natomiast żaden sprzęt nie był na podium, zawsze można np. zamiast króla wstawić jakiegoś clowna (bez urazy) |
_________________ (|><|) <-- Diabolo ^^
A monocykl się nie mieści :D |
|
|
|
 |
Haroslaw
.

|
Wysłany: Sro Mar 07, 2012 6:35 pm
|
|
|
Pomysł z kartami spoko
Z tymi kredkami też, tylko zamiast kredek możnaby dać mini-clubby w kolorach i z logiem EJC |
_________________ No Pain--->No Gain
No Guts--->No Glory |
|
|
|
 |
Misiek0797
**
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2012 7:31 pm
|
|