|
Pytania techniczne |
| Autor |
Wiadomość |
Liadon [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 7:47 pm Pytania techniczne
|
|
|
Witam
chyba mam początki alcchajmera(nie wiem jak to się pisze)
ale zapomniałem swoje stare hasło. a przy próbie logowania z użyciem hasła tymczasowego wyskakuje info ze w związku z dużą liczba nieudanych logowan prosimy spróboac pozniej a co za tym idzie musiałem się od nowa rejestrowac
i u pojawia się pytanie :
* jak odzyskać hasło?
* czy moge usunąc stare konto bez logowania?
jesli ktos cos wie proszę o wpis |
|
|
|
 |
owca
******* odrobina kajowatości

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 7:57 pm
|
|
|
po wciśnięciu przycisku "zaloguj" zostaniesz przeniesiony do strony logowania, tam na czerwono zaznaczona będzie opcja "zapomniałem hasła" - wystarczy podać nazwę użytkownika i adres e-mail - hasło zostanie wysłane
a co do ponownej rejestracji - cóż... Bas się tym zajmie zdecyduj tylko, które konto jest tym właściwym |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
Liadon [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 5:33 pm
|
|
|
| owca napisał/a: | po wciśnięciu przycisku "zaloguj" zostaniesz przeniesiony do strony logowania, tam na czerwono zaznaczona będzie opcja "zapomniałem hasła" - wystarczy podać nazwę użytkownika i adres e-mail - hasło zostanie wysłane
|
no i po wpisaniu hasła tymczasowego wyskakuje info "z powodu czestych nieudanych prób logowan konto zablokowane" czy cos takiego.dzieki za podpowiedz |
|
|
|
 |
Loki

|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 6:31 pm
|
|
|
| Hehe ja też tak miałem a nawet lepiej ;p. Jak mi wysłało że wiadomość została wysłana na meila z hasłem to taka wiadomość nie doszła xD. |
_________________ Czasem się zastanawiam kiedy mnie znienawidzicie na tym forum... |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 7:26 pm
|
|
|
| konto blokowane jest na 20- 40 minut potem automatycznie blokada jest zdejmowana. czesto poczta trafia do skrzynki spam. warto sprawdzic czy się tam nie zawieruszyla. |
|
|
|
 |
owca
******* odrobina kajowatości

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 10:04 pm
|
|
|
...albo olać konto bez dostępu i korzystać z nowego, stare zaś zgłosić do miłościwie panującego nam administratora Basa |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
bas

|
|
|
|
 |
Liadon [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 1:52 pm
|
|
|
dzieki. teraz to ja to stare konto to mam głeboko........
i korzystam z nowego |
|
|
|
 |
T.K

|
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 11:00 pm
|
|
|
| Skoro temat ma dotyczyć pytań technicznych to i ja zadam tu swoje (żeby nie zakładać kolejnego tematu)... Moje pytanie brzmi: dlaczego nie mogę ustawić podpisu [tego nad avatarem] ? |
_________________ FAST FOOD |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 11:41 pm
|
|
|
odpowiada za to opcja "Tytuł użytkownika" w profilu
obawiam się ze jest dostepna tylko moderatorom_adminom |
_________________ VivaAjatollachAllachAhbar gg5354535 880-537_040
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
T.K

|
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 11:50 pm
|
|
|
:(
Czy ktoś mógłby wyjaśnić, dlaczego ta opcja nagle stała się niedostępna dla zwykłych userów? |
_________________ FAST FOOD |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 12:19 am
|
|
|