|
Problemy z LOGOWANIEM i HASŁEM |
| Autor |
Wiadomość |
bas

|
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 9:17 am Problemy z LOGOWANIEM i HASŁEM
|
|
|
Poniżej opisałem najczęstrze problemy z zalogowaniem do forum oraz jak sobie z nimi radzić.
1. | Cytat: | | W systemie nie istnieje użytkownik: |
Taki komunikat oznacza, że błędnie wprowadzono nazwę użytkownika. Popraw ten wpis i spróbuj zalogować się jeszcze raz. Co jak co ale swój pseudonim (nick) powinno się pamiętać. Jeśli masz z tym problem to pomyśl nad zmianą nazwy przejdż odrazu do punktu 4.
2. | Cytat: | | Błędne hasło dla użytkownika |
Jeśli przy logowaniu forum odrzuca Twoje hasło sprawdź, czy przypadkowo, nie masz włączonego Caps Locka (dużych liter) Jeśli nie pamiętasz swojego hasła to skorzystaj z przypominacza haseł.
3. | Cytat: | | Konto zostało zablokowane z powodu wielokrotnej próby logowania, spróbuj poźniej |
Taki komunikat oznacza, że wielokrotnie próbowałeś/aś wpisać hasło, które nie jest poprawne. W takim przypadku konto zostaje zablokowane na około 40 minut. Dopiero po tym czasie będzie można znów się zalogować.
4. Jeśli powyższe porady zawiodły to ostatnią deską ratunku dla Ciebie jest kontakt z administratorem, czyli ze mną pod adresem forum@kuglarstwo.pl
Opisz swój problem, a postaram się coś na niego poradzić. Pamiętaj, że nie działam natychmiastowo i czasami trzeba poczekać kilka dni. Zdaża się, że moje odpowiedzi lub wiadomości wysłane z automatu forum trafiają do skrytki SPAM w Twojej poczcie. Sprawdź ją. |
|
|
|
 |
^efcia^
******* Tasforum

|
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 10:07 am
|
|
|
| Mam kłopot z zalogowaniem się do panelu administracyjnego. Jestem na W.VISTA. Przy próbie logowania pojawia mi się okienko autoryzacji uzytkownika. Login pozostaje dobry, odrzucane jest hasło. Nie podawany jest jakikolwiek komentarz błędnego logowania, porpostu hasło zostaje odrzucone. |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 2:53 pm
|
|
|
| Zmieniły się zasady dostępu do panelu administracyjnego. Nie wejdziesz żadnym hasłem bez dodatkowej autoryzacji. Co i jak wytłumaczę Ci prywatnie. |
|
|
|
 |
Tintale
Gość
|
Wysłany: Sro Cze 16, 2010 9:28 am
|
|
|
| Czemu nie mogę się zalogować? To jakieś ogólne problemy techniczne, czy tylko ja mam ten problem? Po logowaniu nie pojawia się żaden komunikat, po prostu na nowo pojawia się strona główna. |
|
|
|
 |
Cyrik

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sro Cze 16, 2010 9:57 am
|
|
|
| spróbuj użyć innej przeglądarki, wyczyścić cookies, odświerzyć stronę itp. ja loguję się bez problemu |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
Tintale

|
Wysłany: Sro Cze 16, 2010 2:50 pm
|
|
|
Hm, rzeczywiście w innej przeglądarce jest ok. Później spytam kogos co to są cookies i naprawię. Dzięki Cyrik! |
_________________ Let the sun beat down upon my face, stars to fill my dream... |
|
|
|
 |
cuento
|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 6:51 pm
|
|
|
Zawsze używałem "autologowania". Od pewnego czasu (w sumie od dawna, tylko nie chciało mi się o tym napisać) ta funkcja mi nie działa, natomiast jestem cały czas wyświetlany, kiedy zamknę przeglądarkę jako użytkownik na forum. Trwa to tak długo aż znów się zaloguję. Statystyki obecności na forum mi nabija świetnie natomiast chciałbym, żeby logowało się "samo", żebym nie musiał ręcznie za każdym razem. Może ktoś miał podobny problem, albo w ogóle umie pomóc. Używam firefoxa, ciasteczka, pamięć podręczna przeglądarki itp. wyczyszczone... |
|
|
|
 |
Cyrik

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 7:31 pm
|
|
|
| odznacz opcje w profilu "zapamiętaj/niewylogowuj/czy jakkolwiek się to tam nazywa" a co do automatycznego logowania - zawsze możesz zapisac hasło i klikiem jednym potwierdzać, że to Ty |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
sasek
.
|
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 11:20 pm
|
|
|
| U mnie nie bangla dokładnie tak samo. Nie wiem jak dawno, ostatnio niezbyt zcęsto bywam na forum. Próbowałem różnych ciasteczkowych kombinacji. I dla odmiany mam Chrome. |
|
|
|
 |
|
|