Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z zalogowaniem mimo poprawnego hasła
Autor Wiadomość
bas 

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 10:03 am   Problem z zalogowaniem mimo poprawnego hasła

Ostatnio parę razy mi się taka sytuacja wydarzyła i ciekaw jestem czy ktoś z użytkowników też miewa takie problemy.
Najczęściej używam na stronie głównej forum takiego małego formularza. On działa. Parę razy logowałem się po przez linki zaloguj i tu odrzucał moje hasło.

Be 

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 10:15 am   

Moje haslo rowniez odrzucalo kilka razy przez "zaloguj".

RADO 
wróg

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 12:36 pm   

Mi czasami się wali szybkie logowanie nie wie mczmu, jakos ta furtka nie chce mie wpuscic:)

Musze dzialac normalnie ZALOGUJ itd dopero wtedy bramka mordoru się otwiera :)

Buble Gum 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 2:35 pm   

Standardowo loguje mnie za 3 razem.

mój status

vooydzig 

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 5:20 pm   

mnie odrzucilo klika razy z formularza na glownej... glownie pod Firefoxem... pod opera wszystko dziala

Pchła 

Zaproszone osoby: 1

Ja mam Firefoxa i zawsze loguje mnie bez problemu ^^

MatiP 

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 6:38 pm   

Pchła napisał/a:
Ja mam Firefoxa i zawsze loguje mnie bez problemu ^^

Mam FireFox'a i zdazył mi się problem z logowaniem przez strone glówną. :)

bas 

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 6:42 pm   

Najczęstrzym problemem przy hasłach jest ich niepoprawne wpisywanie. Innym zjawiskiem jakie zaobserwowałem to zapisywanie tak zwanych ciasteczek i świeżo po wyczyszczeniu pyta się dwa razy system o hasło. Ciekawi mnie czy jest jakieś miejsce w którym regularnie nie działa hasło. Ja na codzień używam przeglądarki safari i wszystko działa. Ostatnio używałem IE i miałem problemy z hasłem 6 x pod rząd dopiero przejście na strone głóną pomogło.

Cyrik 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 8:15 pm   

powiem Ci basie ,że też mam czasem problemy przy wpisywaniu hasła w oknie głównym i zauważyłem ,że mi zeruje hasło przed logowaniem ( jak używam do tego chyba samej klawiatury - jak myszki używam jest ok ) nie wiem czy to net czy moja przeglądarka czy co ale informuję po prostu

mój status

Ex3v 
Imperator

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 8:46 pm   

A u mnie dziwna sytuacja:

Windows:
IE - niedość, że ciasteczka nie działają tak jak powinny (co jakiś czas muszę się zalogować), to hasło jest przyjmowane dziwnie.
Opera - ciacha działają idealnie, ale pamiętam, że kiedy ostatnio zdarzyło mi się z jakiegoś powodu logować ponownie, poszło za drugim razem.
Ubuntu:
Firefox - tutaj jest już tragedia niestety, zarówno na forum kuglarstwa jak i na forum mojej szkoły (też bb2 przemo) żeby się wbić muszę wpisać hasło kilka razy... nie wiem dlaczego.
OS X:
Safari - po prostu działa.
Opera - po prostu działa.

Co do zerowania hasła, zdarza mi się głównie wtedy, kiedy forum jest zapchane i są lagi... z tego co pamiętam, na każdej przeglądarce :)

mój status

RADO 
wróg

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 10:00 pm   

problem swierzy jak ciepla buleczka...

Przed chwila wchodze na forum....loguje się i przegladarka ani tusz...w oknie logowym..klikam loguj...

a pozniej spam loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj / loguj /

Az poszlo ;]

Odpowiedz do tematu