|
Problem natury technicznej: kiedy post jest w "nieprzec |
| Autor |
Wiadomość |
Cyrik

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 10:28 pm
|
|
|
jeżeli dopiszesz coś do tematu sprzed dwóch lat to ten temat automatycznie pojawi się na pierwszej stronie. jest to norma w phpbb2 a z czym idzie też phpbb2 by przemo czyli jeżeli napiszesz coś w starym temacie - pojawi się on na pierwszej stronie ( ja i tak zawsze klikam zobacz posty od ostatniej wizyty , bo wygodniej)
a co do dawania swojego numeru gadu, telefonu, maila itp - daję to jeśli ludzie tu przyjadą i nie mają gdzie spać na przykład, chcą się spotkać czy po prostu pogadać - nawet spytać o coś - spoko ale nie będę odpowiadał na pytania , na które odpowiedź łatwo znaleźć na forum albo gdziekolwiek indziej. jest to moja wolna wola a to ,że niektórzy jej nadużywają to nie moja wina - to raczej ich brak uszanowania mojej chęci pomocy |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
NJ
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 12:03 am
|
|
|
W kwestii wyjaśnienia. Wątek o postach w "nieprzeczytanych" został przeniesiony >>o tutaj<<
Pozdrawiam,
endzej |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 7:22 am
|
|
|
jezeli sa dwa takie same tematy to moze by jeden zamknac? |
_________________ Trudno Zrobić Dobre Show... Ale Jeszcze Trudniej Je Wymyślić |
|
|
|
 |
Pchła
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 7:33 am
|
|
|
| Kurcze, teraz jak nawet przeczytam ten temat, to wyświetla mi, że tu właśnie nie przeczytałam posta x/ |
|
|
|
 |
|
|