|
Otwarta galeria 2009 |
| Autor |
Wiadomość |
Merdion

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 9:28 pm Otwarta galeria 2009
|
|
|
No właśnie... chyba pora utworzyć taką Nadal jest 2008, troche nieaktualna jak na mój gust. |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 12:02 am
|
|
|
Racja. zastanawiam się czy tworzyć nową galerię czy zmienić tylko jej nazwę
Czegoś mi w tych albumach brakuje ale jeszcze nie wiem czego... |
|
|
|
 |
Merdion

|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 10:18 pm
|
|
|
link do niej jest dwa razy i jak na mój gust powinien być na samej górze |
|
|
|
 |
owca
******* odrobina kajowatości

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 1:45 pm
|
|
|
Basie, może chodzi o chronologię?
rok 2008 jest pod 2006 |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
Tequila

|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 9:38 am
|
|
|
a jak będzie z podkategoriami na 2009?
Bo nie ma za bardzo gdzie wrzucić zdjęć z Ostródy... |
_________________ Nie jestem taka zła, jak ludzie myślą. Jestem czuła, wrażliwa. Mam serce pięciolatki.
Trzymam je w lodówce. |
|
|
|
 |
owca

|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 11:19 am
|
|
|
| bas napisał/a: | | zdjęcia możecie wrzucać do galerii 2009. Jak macie paczki zdjęciowe to proszę o info udostępnie przestrzeń na naszym ftpie lub w dziale download. | - to z działu "Wydarzenia"
nawet najdrobniejsze forumowe poprawki wymagają czasu - cierpliwości |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 4:55 pm
|
|
|
Wszystko wrzucamy do 2009. Jest juz tyle galerii, ze tworzenie nowych nie ma sensu. Jak ktos ma pomysl jak to poukladac sensownie to chetnie przeczytam o tym.
Moja propozycja to wszystko do jednego kotla, jesli chodzi o imprezy. |
|
|
|
 |
owca

|
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 9:45 pm
|
|
|
| a może dałoby się wprowadzić możliwość tworzenia przez Użytkowników nowych galerii na podobnej zasadzie, jak tworzone są nowe tematy na forum? oczywiście wszystko ściśle moderowane, możliwe podłączenie nowego działu do życia po moderskiej akceptacji... |
|
|
|
 |
Cyrik

|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 12:19 am
|
|
|
jak znajdziesz taką wtyczkę dla phpbb 2 to dajesz |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
M1H4U
**
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 10:53 am
|
|
|
Nie byłoby łatwiej zrobić po prostu działu na forum o propozycjach do galerii? Dać komuś przywileje tworzenia albumów(jeżeli jest taka możliwość) i po prostu dodawałby te albumy, a zdjęcia dodawane byłyby tam jak teraz. Albo zamiast działu po prostu temat w techniczne |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 8:48 am
|
|
|
Pewnie tak ale zarządzanie galerią to bardzo niewdzięczna robota. Nie ma opcji przenieś. Jak chcesz wrzucić galerię do jakiegoś podkatalogu to trzeba go utworzyć ręcznie. Pozycjionowanie to następna udręka. Żeby nową galerię wrzucić na górę trzeba wykonać około 60 kliknięć. Niektóre przeglądarki tego nie wytrzymują. Z drugiej strony skoro tyle pracy trzeba by zakładać i przesuwać działy a mało kto wrzuca do tych działów zdjęcia, to po co to robić?
Jest jedna galeria na cały rok i można do niej wrzucać wybrane fotki z wspólnych imprez. Dodatkowo każdy ma swoją galerię gdzie może chwalić się sobą lub promować swoją grupę. |
|
|
|
 |
Tequila

|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 2:04 pm
|
|
|
pobiliśmy rekord z tamtego roku;)
Już lipiec... |
_________________ Nie jestem taka zła, jak ludzie myślą. Jestem czuła, wrażliwa. Mam serce pięciolatki.
Trzymam je w lodówce. |
|
|
|
 |
hami1

|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 10:06 pm
|
|
|
| lipiec a tu kolejne imprezy za rogiem! |