|
Masz więcej niż 1 konto? Zgłoś które jest do usunięcia |
| Autor |
Wiadomość |
Grace
******** przyjaciel
Zaproszone osoby: 75
|
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 9:15 am Masz więcej niż 1 konto? Zgłoś które jest do usunięcia
|
|
|
Czasem się zdarza, że ktoś nie mogąc się zalogować, nie pamiętając hasła czy loginu, lub nawet nie pamiętając czy już kiedyś się tu rejestrował, zakłada drugie konto.
W dniu urodzin, nagle wyświetlają się wszystkie konta i co teraz? Regulamin pozwala tylko na 1 konto.
Zanim moderatorzy to wyłapią i zaczną straszyć ostrzeżeniami itd, lepiej zgłoś tu wcześniej swoje stare konta. Zostaną one usunięte i obejdzie się bez żadnych konsekwencji wyciąganych przez modów.
Zgłoś zdublowane konta, zanim je znajdziemy! |
_________________ REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<< Koniec reklamy
konwencja to umowa, spotkanie to KONWENT |
|
|
|
 |
maga_27

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 10:54 am
|
|
|
To ja się zgłaszam! Odkryłam właśnie, że oprócz tego konta mam jeszcze drugie
Konto Aguch bardzo proszę usunąć. |
|
|
|
 |
killmenow
..
|
Wysłany: Pon Sie 08, 2011 8:24 pm
|
|
|
w takim razie ja poprosze o skasowanie tego konta mam inne fajniejsze ...a na serio nie wbijalem dlugo bardzo na to konto i myslalem ze go juz nie ma zalozylem drugie konto a tu patrze sa posty ze starego konta a wiec konczac to maslo maslane proszę aby to konto zostalo skasowane |
|
|
|
 |
Stive [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 10:09 pm
|
|
|
Ja też zgłaszam konto do usunięcia
konto:Stive
z góry dzięki ; ] |
|
|
|
 |
Aleksander

Zaproszone osoby: 1

|
Wysłany: Pią Lis 04, 2011 3:41 pm
|
|
|
| Ej nie że coś, ale przeprowadzacie jakąś weryfikację czy konto do usunięcie na pewno należy do osoby, która się wypowiada? |
_________________ Gdybym nie usuwał kont, byłoby mnie więcej
kombinatoralex |
|
|
|
 |
tulexx

|
Wysłany: Wto Lis 08, 2011 7:59 pm
|
|
|
| Chyba zwariowałeś - po co?? Przecież każdy z nas jest uczciwy i nie robiłby takich numerów. Zresztą jak niby mieliby to sprawdzić, pytać? |
_________________ It's a fez. I wear a fez now. Fezes are cool |
|
|
|
 |
|
|