|
Kasowane posty. |
| Autor |
Wiadomość |
Buble Gum

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 12:35 am Kasowane posty.
|
|
|
Mam pytanko i zarazem sugestię pod avatarem pojawia się ilość postów np miałem powiedzmy 100 a następnego dnia mam juz 99 czyli... któryś zostal skasowany (jeżeli to tak działa) a żadna informacja o tym do mnie nie doszła bo chyba nie ma takiego skryptu na forum. w takim razie jak mam np. poprawiać swoje błędy jeżeli ich nie znam. No i po prostu dobrze wiedzieć co ktoś skasował i dlaczego.
Jeżeli tak nie jest to mam pytanie z czego wynikają te zmiany w liczbie postów? |
|
|
|
 |
Pchła
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 6:56 am
|
|
|
| Twój post mógłbyć też przeniesiony do śmietnika, nie koniecznie musiał zostać skasowany. |
|
|
|
 |
Milten
******* Pass Factory
Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 8:16 am
|
|
|
Przy usuwaniu postu moderator ma do wyboru pewne standardowe powody, może też napisać własny, lub zrezygnować z wysyłania powiadomienia.
Poza tym faktycznie mógł zostać przeniesiony. |
_________________ Maciej Stankiewicz tel: 798940800
Grupa żonglerska Pass Factory |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 8:55 am
|
|
|
| Tak jak napisała Milten-ka. Od siebie dodam, że co jakiś czas przeprowadzana jest synchronizacja w bazie danych, która sprawdza i wyrównuje liczbę postów. Trzba również pamiętać że w niektórych działach wypowiedzi są automatycznie kasowane po określonym czasie. Takimi działami są np bazar, Regionalne, Śmietnik. Inna sprawa to powiadomienia. W poprzednim tygodniu mieliśmy awarie serwera pocztowego i nie doszły żadne powiadomienia. Jak widać przyczyn może być wiele. |
|
|
|
 |
Iga

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 7:47 pm
|
|
|
Mam apel do moderatorów o wysyłanie powiadomień o skasowanych postach.
Wiem, że nie macie obowiązku tego robić ale ja osobiście chciałabym wiedzieć który mój post jest kasowany i dlaczego. Szczególnie, że skasowanie mojego posta zdarzyło się ostatnio chyba z rok temu (mogę się mylić )Np. teraz przypadkowo zobaczyłam, że mój post został skasowany. Nie mam pojęcia dlaczego i chciałabym wiedzieć bo jakiś powód być musiał. Jeśli popełniłam błąd to chciałabym wiedzieć jaki i go nie popełniać więcej, a aktualnie nie jestem w stanie wpaść na to co było nie tak. Dopóki nie będę wiedzieć to, przykro mi, ale błędy takie mogę popełniać nadal O ile to był błąd a nie kaprys moderatora
Więc proszę, w miarę możliwości, o info na pw co było nie tak. |
_________________ O świcie staję się dniem
O zmierzchu nocą |
|
|
|
 |
NJ
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 9:39 pm
|
|
|
jeśli to był post w multimediach to możliwe, że poszedł wek cały temat, a wtedy powiadomienie wysyłane jest tylko do autora tematu.
Każdy post przy indywidualnej kasacji ma opcję wysyłania powiadomienia (automatycznie) i jeśli coś nie dochodzi to ze względu na błąd systemu. |
|
|
|
 |
|
|