|
co się stało ?? |
| Autor |
Wiadomość |
milo

|
Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 11:52 pm co się stało ??
|
|
|
http://kuglarstwo.pl/foru...t5935.htm#88728
...ogólnie ciekawy tamat...czemu się zamkną...??...bez powodu...??...coś ugryzło jakiegoś moda |
_________________ ...de fumo in flammam... |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 12:08 am
|
|
|
Powiem ci ze ten temat jest na pewno w zlym dziale.
"Balony, bańki mydlane, chodzenie po linie , szczudła, penspining, iluzje, sztuczki karcianne itp. nie pasujące do powyźszych działów."
Co do twojego pytania:
Mysle ze temat zamknieto z powodu niskiego poziomu merytorycznego dyskusji,
przerzucanie się zbesztaniami nie jest mile widziane. |
_________________ VivaAjatollachAllachAhbar gg5354535 880-537_040
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
milo

|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 12:17 am
|
|
|
przepraszam nie doczytałem ... proszę więc o przeniesienie np do śmietnika... większość wypowiedzi jest całkiem merytorycznie poprawna...
...ale rozumiem że jak zacznę kogoś besztać na jakimś temacie to też zamkniecie ten temat ... to sporo tematów już teraz macie do zamknięcia...powodzenia...i pozdrawiam.. |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 12:24 am
|
|
|
tak mamy tutaj sporo pracy |
_________________ VivaAjatollachAllachAhbar gg5354535 880-537_040
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
milo

|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 12:47 am
|
|
|
powiedział bym że syzyfowej...z tego co widzę szczególnie przez takich jak ja... |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 8:40 am
|
|
|
| Tak to prawda. Rocznie zamykamy, modyfikujemy i usuwamy kilka tysiecy podobnych tematów oraz usuwamy około pół tysiąca kont użytkowników. Robimy to od lat i dzięki temu to miejsce nie jest forum pyskówek ale dyskusji kuglarskich. |
|
|
|
 |
milo

|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 6:13 pm
|
|
|
| bas napisał/a: | | Tak to prawda. Rocznie zamykamy, modyfikujemy i usuwamy kilka tysiecy podobnych tematów oraz usuwamy około pół tysiąca kont użytkowników. Robimy to od lat i dzięki temu to miejsce nie jest forum pyskówek ale dyskusji kuglarskich. |
rozumiem...sam administruje kilka for wiec wiem co to znaczy (no może nie takich rozmiarów ale są )
ale czy czytałeś ten temat może jakieś ostrzeżenie dla niemerytorycznych wypowiedzi...??
nie będę snuł oficjalnych domysłów ale idąc tym torem można by zacząć jatkę na byle jakim temacie by sprowokować jego zamknięcie... |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 7:24 pm
|
|
|
| ależ oczywiście można próbować prowokować. Właściwie to już to robisz tylko po co? To miejsce opiera się na wzajemnym zaufaniu. Jak ktoś tego nie szanuje to grono moderatorskie zajmie się tym przypadkiem odpowiednio. Skargi na pracę moderatorów można zgłaszać do ^efcia^ lub bezpośrednio do mnie. |
|
|
|
 |
^efcia^
******* Tasforum

|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 10:09 pm
|
|
|
| True, true.. jakoś skarg nie ma, ale pracę moderatorska nauczyłam się obserwować i w razie czego wyciągac konsekwencje,co nie Yameso? ;P |
|
|
|
 |
Yameso
******** taki se wymiatacz :P

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 10:42 pm
|
|
|
Cóż - aniołami nie jesteśmy i po pupci też się nam dostaje, prawda ^efcia^? (to dlatego 2 miejsce w Toruniu? :D) |
_________________ Pierwsza w Polsce strona traktująca o kiju (artykuły/tutoriale/porady) - Kijowa.pl
Nowy KIJ - Darth Vader! |
|
|
|
 |
^efcia^
******* Tasforum

|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 11:03 pm
|
|
|
No pewnie, Tylko i wyłącznie! I nie odbijaj od tematu, bo Ci łorna wlepię |
|
|
|
 |
milo

|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 11:32 pm
|
|
|
| bas napisał/a: | | ależ oczywiście można próbować prowokować. Właściwie to już to robisz tylko po co? | masz rację...przepraszam...ale to są prowokacje na prowokacje i "pyskówki"...próbuje coś udowodnić...moje zdanie(nie lepsze czy gorsze - moje)...o czymś podyskutować...więc muszę użyć argumentów...i to robię...nie oceniam kogoś tylko coś(przykłady) - ruch, rytmikę itp, itd...nie besztam nikogo osobiście...zwróćcie uwagę że piszę konkretne informacje... a nie wyssane z palca pyskówki...no ale renoma...i mała ilość postów na mym profilu bierze górę...takie mam wrażenie od samego początku mego istnienia na tym forum...może błędne... |
|
|
|
 |
|
|