|
Chat-co wy na to? |
| Autor |
Wiadomość |
BananUst
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 11:56 am Chat-co wy na to?
|
|
|
Patrząc co się dzieje na SB,zacząłem się zastanawiać czy administracja nie mogłaby do serwisu dołączyc czata.Byłoby to prostsze rozwiązanie niż ShoutBox i ciągłe odświeżanie strony by sprawdzić co się zmieniło.
To taka moja propozycja |
|
|
|
 |
M1H4U
**
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 1:17 pm
|
|
|
Racja, według mnie to dobry pomysł. Tylko wszyscy cały czas graliby w kalambury zamisat trenować >.> |
|
|
|
 |
JohnyM
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 2:06 pm
|
|
|
| Jestem za. Shoutbox nie jest najprzyjemniejszą formą rozmawiania. Chat można by wkleić zamiast shoutboxa. Mógłby być tej samej wielkości. |
|
|
|
 |
Milten
******* Pass Factory
Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 2:17 pm
|
|
|
| Z tego co pamiętam to chat już kiedyś był i się nie sprawdził. Natomiast shout box ma się dobrze. Ewentualnie jeśli wile osób było by zainteresowanych można by chyba znowu spróbować ale nie zamiast tylko oprócz shoutboxa. |
_________________ Maciej Stankiewicz tel: 798940800
Grupa żonglerska Pass Factory |
|
|
|
 |
Kurczak
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 2:37 pm
|
|
|
| Jestem za tym żeby dołączyc chat ale bez kasowania shoutboxa |
_________________ Circus rządzi, Circus radzi, Circus nigdy cię nie zdradzi |
|
|
|
 |
Yameso
******** taki se wymiatacz :P

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 2:40 pm
|
|
|
| Szuta mozesz przczytac nawet jak cie nie ma (do x wpisów), z czatem tak nie zrobisz... |
_________________ Pierwsza w Polsce strona traktująca o kiju (artykuły/tutoriale/porady) - Kijowa.pl
Nowy KIJ - Darth Vader! |
|
|
|
 |
M1H4U
**
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 4:14 pm
|
|
|
| Dlatego właśnie powinien być czat ;P jak wiadomo często są tam ciekawe filmiki, a jak ktoś zacznie się bawić w kalambury to nic nie widać po 5 minutach :/ |
|
|
|
 |
aaagaaa
**
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 5:18 pm
|
|
|
| M1H4U napisał/a: | | Dlatego właśnie powinien być czat ;P jak wiadomo często są tam ciekawe filmiki, a jak ktoś zacznie się bawić w kalambury to nic nie widać po 5 minutach :/ |
Albo mi się wydaje, albo Twoje wypowiedzi są sprzeczne, lub po prostu nie zrozumiałeś tego co napisał Yameso.
Wg. mnie jest dobrze jak jest, mimo iż z SB raczej nie korzystam. A jak już ma coś być, to nie zamiast, lecz dodatkowo. I nie koniecznie na stronie głównej, bo może mulić. Powinna być osobna podstrona na czata i jak ktoś chce, to włazi, a reszta nie musi patrzeć na to co się tam wyczynia. Ewentualnie można ustalić jakieś godziny spotkań, żeby się nie mijać. [tylko po co?] Mimo to uważam, że to bez sensu, bo większość tych co chce gadać, chyba się zna, więc nie lepiej się umówić na piwo? Lub przynajmniej gg/mejl/kom czy inne badziewia? No, ale jak kto lubi |
|
|
|
 |
BananUst
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 6:25 pm
|
|
|
aaagaaa ja zrozumiałem o co chodzi M1H4U-owi,na SB wrzucałoby się linki do filmików,a czat byłby do rozmów innych,np.do kalamburów.
W sumie to niekoniecznie musi być czat,może być kanał ircowy,cokolwiek,co da bardziej realtimowa komunikacje. |
_________________ Hardcorowy firedancer spod kibla |
|
|
|
 |
Szuma
**

|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 6:56 pm
|
|
|
Ja jestem jak najbardziej ZA Proponuje założyć pokój " Kuglarstwo.pl" np. na www.polchat.pl ( nie wiem czy tak można) i dodać odnośnik na górze przy linkach do : nowinki , SKLEP, Album, Download . |
|
|
|
 |
karol755

|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 8:02 pm
|
|
|
czat bardzo fajny pomysł ale musi być na głównej stronie forum żeby miało to jakiś sens |
|
|
|
 |
nek
.
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 8:15 pm
|
|
|
| a nie lepiej założyć kanał ts'a ? xD |
|
|
|
 |
M1H4U
**
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 8:59 pm
|
|
|
aaagaaa, te "dlatego" dotyczyło wszystkich odpowiedzi, takie podsumowanie |
|
|
|
 |
Tequila

|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 12:22 am
|
|
|
| SB wybitnie przeżywa oblężenie, ale pewnie to szybko się skończy. SB świetnie się sprawdza, wątpię żeby wkrótce ilość wiadomości tak się zwiększyła i utrzymywała aby konieczny był chat |
_________________ Nie jestem taka zła, jak ludzie myślą. Jestem czuła, wrażliwa. Mam serce pięciolatki.
Trzymam je w lodówce. |
|
|
|
 |
roverorna
.
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 1:01 am
|
|
|
| Chat może być, byle nie na stronie głównej. A może stary dobry IRC? |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
|
|
|
 |
Merdion

|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 12:11 pm
|
|
|
oj.. uważam, że czat to niepotrzebny bajer. Kto chce, to pisze w sb. Nikt nikomu nie broni. Nie potrzebne jest dodawanie kolejnego miejsca, gdzie prowadzi się rozmowy, bo mogą wtedy umykać fajne rzeczy, gdy się patrzy na jeden, a na drugi nie.
Czat na stronie głównej? SB, czat, działy... i co jeszcze? aktualne aukcje allegro, waluta, pogodynka, giełda i zdjęcie kota ze sreberkiem?
ja jestem stan owczo na nie |
|
|
|
 |
M1H4U
**
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 12:18 pm
|
|
|
W sumie tak teraz myślę może lepiej byłoby w jakiś sposób zrobić historie SB i wszystko już byłoby WEDŁUG MNIE dobrze |
|
|
|
 |
BananUst
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 12:47 pm
|
|
|
Mi bardziej choziło o wygode użytkowania.Bo SB to by zbaczyc nowe wiadomości,to trzeba przeładowac całą stronę,a czat to sam się przeładowuje-rozmowa jest bardziej normalna,bo nie trzeba przeładowywac strony by zobaczyc nowe wiadomości.
Może jest jakas technologia SB,ktora działa na zasadzie czatu,jeśli chodzi o odświeżanie. |
_________________ Hardcorowy firedancer spod kibla |
|
|
|
 |
Cyrik

|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 1:14 pm
|
|
|
rada - przeglądaj stare tematy - może to też pomóc w problemie zakładania tematów ,kktóre już istnieją czasem może się to przydać - natrafi człowiek na fajny temat ,którego istnienia nawet nie podejrzewał |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
|
|