|
Wielka Brytania, Anglia |
| Autor |
Wiadomość |
Aleksander

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Wto Lip 05, 2011 5:56 pm Wielka Brytania, Anglia
|
|
|
| Śmigam w sierpniu do Anglii i chciałbym trochę pożonglować tam u nich, ale czy ktoś się orientuje jak z prawem? Żonglował ktoś już tam z forum? Potrzebowaliście zezwolenia? Władza się rzucała? |
_________________ Gdybym nie usuwał kont, byłoby mnie więcej
kombinatoralex |
|
|
|
 |
Erithiel
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 12:57 pm
|
|
|
| Zezwolenie jest potrzebne z tego co obiło mi się o uszy lecz nie powinieneś mieć z tym problemu jeśli sporo potrafisz . |
_________________ Erithiel |
|
|
|
 |
Ywysme
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 10:23 pm
|
|
|
| Ja wiem tyle, że w samym Londynie są wyznaczone miejsca, gdzie trzeba mieć pozwolenie, a gdzie indziej to chyba wolno. |
|
|
|
 |
Astrallvi jr
**

|
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 1:32 pm
|
|
|
Witam
W latach 2006-2010 przebywałem w Anglii kilkakrotnie od poludnia po granice ze Szkocją.
Nie jest wymagane zadne pozwolenie. Londyn to dobre miejsce jak i wszystkie miasteczka rozsiane po Anglii, co do miejsc w Londynie faktycznie sa miejsca typowe do przedstawien ( London Eye) , ale nie ma obowiazku akurat tam stac.
Ja z powodzeniem prezntowalem swoje umiejetnosci wzdluz calej 1 strefy zaliczajac slawne BrickLane ktore podczas ostatniego pobytu uznalem za o wiele lepsze niz naladowane konkurencja,i wieloma meczacymi mnie aspektami.
Kupilem za grosze nawet zdezelowanego vana ktorego postawilem na Bricklane i byla to moja baza wypadowa 24 h.
Angielska policja jest najbardziej kulturalna policja Europy, jesli jestes grzeczny i sympatyczny sami chetnie wrzuca ci do kapelusza.
Angielska publicznosc natomiast slynie z zainteresowania wszelka inicjatywa artystyczna wiec jesli się stanie w jakiejkolwiek dzielnicy nawet w parku mozna liczyc na wielkie zainteresowanie. Zreszta co tu duzo mowic anglik umie docenic artyste, nie to co np. zadufany w sobie francuz.
Pozdrawiam |
_________________ Mundus vult decipi ergo decipiatur |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|