Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Spotkania W Bournemouth
Autor Wiadomość
Daria 

Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 5:24 pm   Spotkania W Bournemouth

We wtorki w ogrodach B'mth sa spotkania kuglarskie gdzie uczestnicy spedza czas walac rytmicznie w bebny nie brakuje innych rzeczy takich jak hula-hop etc,etc... Kiedy pada [a zdarza się niezadko ;] ] jest tam miejsce pod dachem gdzie mozna pojezdzic monocyklem schowac się z pojami, no ale juz nie podpalamy ;] W sloneczne dni tez, bo to raczej niemile widziale przez policje, inaczej kiedy ktos bedzie chcial mozna wybrac się na plarze nad morzem tam mozna palic ile wlezie :) Policja najwyzej pochwali ze ladnie, przynajmniej mnie nikt stamtad jeszcze nie wygonil za uzywanie otwartego ognia.
W inne dni spotykamy się tylko na zaproszenie innej osoby to jesli zechcesz w inne dni daj znac sprowadzi się jeszcze kogos o ile w te godziny bedzie mogl.
Zapraszam.

mój status

werni 

Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 11:07 pm   

ja narazie bardzo jestem zajety i przez najbizsze 3 miesiace nie widze perspektyw wyrwania się z obowiazkow ale dam znak kiedy się pojawie
pozdro....

Piniu 

Wysłany: Pon Paź 01, 2007 4:49 pm   

najprawdopodobnie bede w tym roku w okolicy - new milton - ale to juz bedzie zaawansowana jesien lub poczatek zimy. ladnie tam?

Daria 

Wysłany: Sro Paź 03, 2007 10:51 am   

W New Milton nigdy nie bylam, to nie wiem ;)
Zaczyna się robic coraz szybciej ciemniej takze spotkania przeniosly się na plaze.
:!:

mój status

Odpowiedz do tematu