|
Spotkania W Bournemouth |
| Autor |
Wiadomość |
Daria

|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 5:24 pm Spotkania W Bournemouth
|
|
|
We wtorki w ogrodach B'mth sa spotkania kuglarskie gdzie uczestnicy spedza czas walac rytmicznie w bebny nie brakuje innych rzeczy takich jak hula-hop etc,etc... Kiedy pada [a zdarza się niezadko ] jest tam miejsce pod dachem gdzie mozna pojezdzic monocyklem schowac się z pojami, no ale juz nie podpalamy W sloneczne dni tez, bo to raczej niemile widziale przez policje, inaczej kiedy ktos bedzie chcial mozna wybrac się na plarze nad morzem tam mozna palic ile wlezie Policja najwyzej pochwali ze ladnie, przynajmniej mnie nikt stamtad jeszcze nie wygonil za uzywanie otwartego ognia.
W inne dni spotykamy się tylko na zaproszenie innej osoby to jesli zechcesz w inne dni daj znac sprowadzi się jeszcze kogos o ile w te godziny bedzie mogl.
Zapraszam. |
_________________ jesli taniec z ogniem jest machaniem to break dance jest tylko popisem akrobacji |
|
|
|
 |
werni

|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 11:07 pm
|
|
|
ja narazie bardzo jestem zajety i przez najbizsze 3 miesiace nie widze perspektyw wyrwania się z obowiazkow ale dam znak kiedy się pojawie
pozdro.... |
_________________ I nikt mi nie wmówi że czarne jest czarne,a biale jest białe... |
|
|
|
 |
Piniu

|
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 4:49 pm
|
|
|
| najprawdopodobnie bede w tym roku w okolicy - new milton - ale to juz bedzie zaawansowana jesien lub poczatek zimy. ladnie tam? |
|
|
|
 |
Daria

|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 10:51 am
|
|
|
W New Milton nigdy nie bylam, to nie wiem
Zaczyna się robic coraz szybciej ciemniej takze spotkania przeniosly się na plaze.
|
_________________ jesli taniec z ogniem jest machaniem to break dance jest tylko popisem akrobacji |
|
|
|
 |
|
|