|
Samotna pozdróż rowerem przez Bałkany |
| Autor |
Wiadomość |
kundzia
...

|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 7:45 pm Samotna pozdróż rowerem przez Bałkany
|
|
|
Witam!
Juz niebawem - 6 czerwca - ruszam na wyprawę. Przede mną dwa miesiące samotnego pedałowania (jak najbardziej dwukołowcem) przez Bałkany. Start w Słoweni, następnie Chorwacja, Bośnia i Harcegowina, Serbia, Czarnogóra i Bułgaria jaka długa. Wycieczka jest improwizowana. Kieruję się myślą "To gdzie będę jutro zależy od tego kogo spotkam dzisiaj". Przewodnikami są napotkani po drodze ludzie, dachem rozgwieżdżone niebo lub kąt u gościnnych tubylców. Niech magia podróży trwa!
Kuglarstwo bedzie występować w roli rekreacyjnej. Tu speszyl fenks dla Grocha za sprezentowanie mi przepięknych 5 piłeczek ręcznie udzierganych! Dodatkowo jedzie ze mną 35 metrów taśmy do chodzenia po niej rozpiętej między drzewami. Bede wrzucać do neta zdjęcia, może filmiki z delektowania się nimi w przepięknych sceneriach!
Jeśli znacie jakiś kuglarzy (???) na mojej drodze lub sami będziecie gdzieś w okolicy to z chęcią się spotkam i porzucam/pokręcę wzesół. Znam kilku, lecz dopiero w Bułgarii.
Jeśli znacie jakieś super miejsca co by je warto odwiedzić to dajcie znać!
Zapraszam na moją stronę internetową: With Tail Wind .com
miło mi będzie, gdy cośtam napiszecie, gdy będę w drodze co by mi się samej nie cniło
pozdrawiam
-Kundzia
ps. żałuję przy tym przestrasznie, że nie będzie mnie za tydzień we wrocławiu, potem na ostrodzie itp itd... no nic, czekam z niecierpliwością na relacje! |
|
|
|
 |
Berni
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 8:52 pm
|
|
|
W takim razie życzę szerokiej drogi!
To nie byle jaka wyprawa, podziwiam! |
|
|
|
 |
Plus

|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 9:21 pm
|
|
|
ojezu... i tak rowerkiem przez tyle krai załamujecie mnie ludzie naprawde!! szerokiej drogi kundzia wracaj cało |
|
|
|
 |
Groch

|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 4:16 am
|
|
|
Jestem pod wrażeniem, że naprawdę chcesz to zrobić. Niezła strona, czekam na wieści z trasy. Poza tym piłek to dostałaś ode mnie 6
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Rhalf
******** .:Rusałki:.

|
|
|
|
 |
binia

|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 2:59 pm
|
|
|
Powodzenia, pisz coś z podróży na bloga na stronkę czy nawet na kuglarstwo. Mój znajomy odbył czas jakiś temu pieszą podróż z Polski do Jerozolimy. Doszedł i wrócił ubogacony. cudnie!!
Brave girl |
|
|
|
 |
Aniołek
**

|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 10:48 pm
|
|
|
ha! tu Cie tez znalazlam.. Do Bośni prawdopodobnie zawitam,ale to juz bedzie po zakonczeniu Rainbow.Oczywiscie nie znaczy to,ze nie bedzie juz tam ludzi
Pozdrawiam jeszcze raz. |
|
|
|
 |
firebishop [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 5:55 pm
|
|
|
| świetna wyprawa! I super zdjęcia na stronce! Wprawdzie już "troche" trasy zrobiłaś, ale w dalszym ciągu powodzenia! I szerokiej drogi! |
|
|
|
 |
slepiec

|
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 11:49 pm
|
|
|
| strona nie działa ? |
_________________ Dawniej ludzie uczyli się dla samych siebie, dziś robią to na pokaz |
|
|
|
 |
jek

|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 2:10 am
|
|
|
Mi też nie działa
Tak czy siak krótko: szerokiej drogi! |