|
Jak z pokazami w Grecji? |
| Autor |
Wiadomość |
arni123
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 11:26 pm Jak z pokazami w Grecji?
|
|
|
czesc,
A wiec w wakacje mam zamiar wybrac się do grecji dokladnie do Katerini w dzielnicy Olimpic Beach. Planuje porobic tam sporo pokazow i nei wiem jak z nimi sprawa tam stoi. Czy trezba meic jakies pozwolenia? Pokazy bez ognia. Moze ktos byl tam albo w poblizu. jesli nie to moze ktos byl w atenach i wie jak to wyglada?
pozdro |
|
|
|
 |
owca
******* odrobina kajowatości

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 10:05 pm
|
|
|
Obecnie siedzę na Cyprze i, o ile mi wiadomo mentalność greckich Greków jest bardzo podobna do mentalności Greków cypryjskich... co za tym idzie nie mają na to żadnych przepisów i wszystko będzie zależało od widzimisię lokalnych funkcjonariuszy astynomii (policji, tudzież innych funkcjonariuszy)
ja na wszelki wypadek złożyłem wniosek w ratuszu (Town Hall) o zezwolenie na pokazy z wykorzystaniem ognia i muzyki - sprawa w toku... jednak jak się dowiedziałem od pani zza biurka, taki papierek jest zupełnie zbędny i jak dotąd nikt się o coś takiego nie starał...
opieszałość urzędnicza to inna sprawa, więc zanim dostanę świstek to już może mnie na miejscu nie być... czekać nie mam zamiaru |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
arni123
Gość
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 12:33 am
|
|
|
wielkie dzieki przyda mi się ta odpowiedz, bo juz w sobote wita mnie ellada
pozdro |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|