Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak z pokazami w Grecji?
Autor Wiadomość
arni123 

Wysłany: Pią Maj 22, 2009 11:26 pm   Jak z pokazami w Grecji?

czesc,
A wiec w wakacje mam zamiar wybrac się do grecji dokladnie do Katerini w dzielnicy Olimpic Beach. Planuje porobic tam sporo pokazow i nei wiem jak z nimi sprawa tam stoi. Czy trezba meic jakies pozwolenia? Pokazy bez ognia. Moze ktos byl tam albo w poblizu. jesli nie to moze ktos byl w atenach i wie jak to wyglada?
pozdro

owca 
odrobina kajowatości

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 10:05 pm   

Obecnie siedzę na Cyprze i, o ile mi wiadomo mentalność greckich Greków jest bardzo podobna do mentalności Greków cypryjskich... co za tym idzie nie mają na to żadnych przepisów i wszystko będzie zależało od widzimisię lokalnych funkcjonariuszy astynomii (policji, tudzież innych funkcjonariuszy)
ja na wszelki wypadek złożyłem wniosek w ratuszu (Town Hall) o zezwolenie na pokazy z wykorzystaniem ognia i muzyki - sprawa w toku... jednak jak się dowiedziałem od pani zza biurka, taki papierek jest zupełnie zbędny i jak dotąd nikt się o coś takiego nie starał...
opieszałość urzędnicza to inna sprawa, więc zanim dostanę świstek to już może mnie na miejscu nie być... czekać nie mam zamiaru ;)

mój status

arni123
Gość
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 12:33 am   

wielkie dzieki przyda mi się ta odpowiedz, bo juz w sobote wita mnie ellada
pozdro

Odpowiedz do tematu