|
Jak to jest na niemieckim wybrzeżu? |
| Autor |
Wiadomość |
Pat

|
Wysłany: Pią Lip 15, 2005 7:08 pm Jak to jest na niemieckim wybrzeżu?
|
|
|
Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś wie jak to jest na niemieckim wschodnim wybrzeżu, tzn czy tamtejsza policja czy inne instytucje nie przeganiają ekip z ogniami? proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam |
_________________ HAKAPOI www.teatr-ognia.pl |
|
|
|
 |
Czarny Baran

|
Wysłany: Sob Lip 16, 2005 12:46 am
|
|
|
Ciekawe czy jakiś dobrze prosperujący basker ci to powie.
Takie rzeczy naogół objęte są tajemnicą.
Znam ludzi którzy znają wiele miejscówek w niemczech i szwajcarii ale nigdy ich nie zdradzą bo takie coś to samobójstwo marketingowe.
Polega to na tym ze najpierw taka osoba sama jeździ i marnuje czas samemu sprawdzając gdzie dobrze jest a gdzie nie jest. Czasem coś podsłyszy i wykorzysta.
Osobiście nie bywam na niemieckim wybrzerzu ale nic nie słyszałem by tam cokolwiek było ciekawego. JAk się okaże że jest fajnie to daj znać na priv |
|
|
|
 |
3ToN
|
Wysłany: Wto Lip 19, 2005 1:34 am
|
|
|
| kazdy porzadny basker czyta ze zrozumieniem... o ile ja czytam dobrze, to nikt nie pyta się czy ktos zna jakies miejscowki, tylko czy POLIZEI nie gania... chyba to nie jest informacja marketingowa huh ? |
|
|
|
 |
Czarny Baran

|
Wysłany: Wto Lip 19, 2005 1:37 pm
|
|
|
Z niemiecką policją jest różnie ale na ogół jest dobrze wychowana i warjatów tam nie zatródniają. JAk pogonią to można za dzień dwa dalej robić. Chyba ze bardzo pogonią... wtedy lepiej nie zadzierać z organami ścigania.
Co do policji i miejscówek to jest tak że się te sprawy łączą nieodzownie. Pytanie dlaczego? odpowiedź jest banalna. |
|
|
|
 |
Filip0303

|
Wysłany: Pon Lip 25, 2005 7:16 pm
|
|
|
| pisye wlasnie y niemiec (siedze kolo dortmundu) jak narazie pogody do fire show nie mam ale rowniez sily bo ciezko pracuje. ale z moich obserwacji jest tu malo ludzi same staruchy i nie ma dla kogo tu robic, choc wiem ze kase maja i pewnie by dali. to się jeszcye zobaczy |
_________________ Prometeusz nie wiedział jak to się potoczy |
|
|
|
 |
Astrallvi jr
**

|
Wysłany: Nie Sty 16, 2011 5:22 pm
|
|
|
| Polecam Flensburg, ładne miasteczko przy granicy z Danią, bywam tam często, jest ulica w centrum, muzycy żonglerzy tam pracuja. |
_________________ Mundus vult decipi ergo decipiatur |
|
|
|
 |
|
|