|
Belgia |
| Autor |
Wiadomość |
JOGi

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 10:33 am Belgia
|
|
|
Temat kiedyś ten był ale nie mogę go znaleźć Tak czy inaczej chodzi mi o informacje odnośnie występowania na ulicach Brukseli. Wiem, że jest potrzebne pozwolenie na występowanie bo bez tego po 5 minutach jesteśmy wypraszani przez straż miejską i tu pytani: gdzie znajduje się urząd w którym można załatwić coś takiego i na jakich zasadach(na ile dni, jakie są koszta wyrobienia tego, papiery itp.)? Dzięki z góry za wszelkie info |
_________________ Half dance, half juggling, half mime, half magic....I'm a contact juggler, not a mathematician. |
|
|
|
 |
Astrallvi jr
**

|
Wysłany: Nie Sty 16, 2011 5:29 pm
|
|
|
| W Brukseli, Brugii jest zdecydowanie ciężko z pokazami, policja jest bardzo nieprzychylna o niebo lepiej jest w Holandii. |
_________________ Mundus vult decipi ergo decipiatur |
|
|
|
 |
Majki

|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 8:17 pm
|
|
|
Astrallvi ma rację. Nie byłem w Brukseli z pokazami, ale miałem okazję odwiedzić Gent. Permanentna inwigilacja, Ogień zabroniony na terenie całego miasta. PODCZAS pokazu wchodzi straż miejska i przerywa występ, nieważne ile by na nim ludzi nie było.
Z drugiej strony, Holandia = duża konkurencja i kolejki przy dobrych spotach. |
_________________ Peace, love, POI =) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|