|
zarabianie |
| Autor |
Wiadomość |
mroko00
|
Wysłany: Nie Cze 19, 2011 1:23 pm zarabianie
|
|
|
Nie chodzi mi o fireshow... Chce zarobic pare groszy na nowy kij, wpadlem z kumplem na pomysl ze pojdziemy zarobić. Moj kelega zongluje clubami, ja zbieram na test ciążowy dla jego dziewczyny i ludzie sypią ;D... Byliśmy ostatnio w Szczecinie na dniach morza i nikt się nieprzyczepił, (byl straszny tłok i zero policji). Teraz chce zbierac w Olsztynie na starym mieście i odrazu słyszę o miejscówce, pozwoleniu itd. Pytałem wujka google co o tym sadzi i raczej nic konkretnego niewiedział, teoretycznie miejscowke placi się za miejsce... my mozemy chodzic (zawsze mialem kapelusz, wiec i tak chodzilem, a zongler jest tak wspaniały ze umie zonglowac i chodzic ;p), a pozwolenie potrzebne jest na "Publiczne zbiórki pieniędzy" ("na różnego rodzaju organizacje pozarządowe, które przeznaczają je na realizację swoich statutowych zadań".) Teoretycznie ani jedno ani drugie mnie nie dotyczy... mam racje Potrzebuje pomocy czy to co robie w ogóle podchodzi pod jakis paragraf??? pomocy ... |
|
|
|
 |
cinuxyyx

|
Wysłany: Nie Cze 19, 2011 2:55 pm
|
|
|
A czy grajkowie siedzący na starówce pytają się o zezwolenie na granie pod bramą lub w jakimś innym miejscu :> |
_________________ Im więcej wiesz tym wiesz że nic nie wiesz. |
|
|
|
 |
Turgon
.
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|