|
wakacje i wakacyjny zachód |
| Autor |
Wiadomość |
ane czka
|
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 8:34 pm wakacje i wakacyjny zachód
|
|
|
hejka,
planuję w lipcu, sierpniu powłóczyć się po europie.
plan taki: ruszam i jade na zachod. czasem w miescie, czasem poza. gdzie poniesie.
w miescie - wiadomo: wieczorami/popołudniami mini szol (fire, juggling, pantomima i co tam się wymyśli, zeby kaska z tego byla), a pozniej za to w droge dalej...
ktos chce się przylaczyc?
|
|
|
|
 |
paroowa

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 10:28 pm
|
|
|
Zawsze chciałem się wybrać właśnie w taką podróż...ale cóż, odziwo pracuję w następnym roku zgłosiłbym się |
_________________ Always look on the bright side of life. |
|
|
|
 |
jar_pen
|
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 10:49 pm
|
|
|
Ja tam zastanawiałem się nad odwiedzeniem 1-2 zagranicznych imprez autostopem po kosztach jak to mówią, nie wiem jeszcze czy wolne będę miał w lipcu czy w sierpniu ale jeśli padło by w lipcu to na przykład Szwajcaria po ulicznikach* prosto była by ciekawą opcją potem do wyboru w kolejny weekend do Francji lub Austrii bo dwie imprezy się szykują w tym samym terminie ale to kwestia dogadania na razie jest to tylko wstępna idea bez dopracowania szczegółów technicznych co i jak. Całość z ulicznikami wyszła by nie więcej niż 3 tygodnie.
*bo ani droga wejściówka na Slot Art ani Kutno do mnie nie przemawia |
_________________ "Dziękuję nie kręcę, żongluję" ^^ |
|
|
|
 |
haosone

|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 1:08 am
|
|
|
Szczujesz!!
Tak z ciekawosci jaki czas (bez) i panstwa?
Mniej wiecej plan..? |
_________________ I am chaos... haosone... everything arised from me... but I myself am nothing... am I? |
|
|
|
 |
ane czka
|
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 1:43 pm żeby nie zaśmiecać forum...`
|
|
|
ok.
wszystkie info na priva lub na gg (23668497)
plan mój jest taki, żeby ogarnąć sobie rutynkę w teamie lub dwie osobne lub co tam razem wymyślimy
co robię? żonglerka, fire, bańki, rolla bolla, akrobatyka statyczna, taniec, baloniki, malowanie buziek; mam też trapez, ale z podwieszeniem jego zazwyczaj ciężko)..
super ekstra nie jestem, ale szybko i chętnie się uczę więc myślę, że się dogadamy
a trsasa to na zachod (kraje i kolejnosc do ustalenia).
moje propos to dookoła europy, ruszyc północą i wracać południem..
(jestem otwarta na propozycje)
stop brzmi fajnie, ale ze sporzętem jadąc - raczej odpada..
pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
 |
haosone

|
Wysłany: Sro Cze 15, 2011 12:00 pm
|
|
|
stop brzmi najlepiej w mieście...
piłki, poi czy zestaw do baniek dużo nie zajmuje a przede wszystkim dużo nie waży...
więc nie widzę problemu...
trasa dość długa choć zależy od intensywności zwiedzania... ok 3-4 miesięcy solidnie ale po łebkach
życzę powodzenia ja tam raczej na południe się wybieram...
http://i51.tinypic.com/9tes6f.jpg
http://i55.tinypic.com/9bk7ra.jpg |
_________________ I am chaos... haosone... everything arised from me... but I myself am nothing... am I? |
|
|
|
 |
annasilk

|
Wysłany: Czw Lip 21, 2011 6:43 pm
|
|
|
| ale ekstra! szkoda, że teraz dopiero przeczytałam, bo sama miałam taki plan... ale troche się bałam wyruszyć w samotną podróż... |
|
|
|
 |
|
|