|
SKAD się WZIELY WASZE KSYWKI ???? |
| Autor |
Wiadomość |
Astrallvi jr
**

|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 11:22 pm
|
|
|
Astrallvi jr - A -Andrzej
S- Slowinski
AS - najwyzsza karta w talii
Astral- kosmiczny itp
Lvi - spod znaku lwa
jr- jako ze syn, nastepca mistrza
Pozdrawiam;) |
_________________ Mundus vult decipi ergo decipiatur |
|
|
|
 |
Szamanface
.

|
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 5:55 pm
|
|
|
Kiedyś kręciłem przed szkołą poikami, treningowe to były z tenisowych piłek zrobione. Kto kręcił tym wie, że jak się coś zrobi źle i walnie taką rozpędzoną piłeczką to boli całkiem pokaźnie. No ja byłem po kilku takich uderzeniach i nie bardzo mi się podobała perspektywa kolejnego. Moją minę kolega nazwał ,,szmanface" (Twarz szmana)
A na prawdę mam na imię Wiktor |
|
|
|
 |
Froniu
**

|
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 4:43 pm
|
|
|
froniu - od nazwiska Frontczak
Jest to moja Oficjalna Ksywa . I Fajna xDDeeeee |
_________________ Grupa Tancerzy Ognia FOGO Turek
GG 11790064
Tel : 669-244-567
www.fireshow.tk |
|
|
|
 |
newdiabolo
|
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 5:01 pm
|
|
|
Jestem nowa i najbardziej zainteresowało mnie diabolo , dlatego NewDiabolo.
A tak na prawdę mówią na mnie Warzywódka |
_________________ (|><|) <-- Diabolo ^^
A monocykl się nie mieści :D |
|
|
|
 |
monocytrynka
.
|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2012 6:22 pm
|
|
|
Witam . Monocytrynka się nazywam. No to wyjaśnie co nieco. Konkurs Fireshow "Fireproof" w lipcu ubiegłego roku. Spacer z Basem i zagubiony jeden kolczyk z zasuszonej cytryny.
Bas. _ Jeździsz na monocyklu i te kolczyki są jako koło u mono... (cytryna) więc nie dosyć że jeszcze jest jeden teraz to jeszcze mono.. Mono+(zdrobniale)Cytrynka.
Oczywiście Wszyscy i tak pamiętają cytrynka:) Jakoś utkwiłam Wam w pamieci ;)Pozdra.
|
 |
ostrymiszka
|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2012 7:59 pm
|
|
|
| ostrymiszka- ostry od nazwiska tak mnie zaczęli nazywać... (takie samo jak pewna piosenkarka Małgorzata), a miszka od imienia, bo jestem spod wschodniej granicy, trochę rodziny zna rosyjski i zaczęli mówić miszka:) |
_________________ "Dla ciebie jestem ateistą, dla Boga - konstruktywną opozycją." |
|
|
|
 |
Lacha
...
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 12:25 am
|
|
|
Lacha/Laska - Od nazwiska "Lachowicz" . Bez żadnych podtekstów Jestem Maciej i mam 17 lat |
|
|
|
 |
Perperuna
.
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2012 2:47 pm
|
|
|
Perperuna, to nazwa naszej grupy, jako, że działamy przy ośrodku archeologicznym odtwarzającym wczesne średniowiecze.
Perperuna wedłu podań miała być patnerką Peruna słowiańskiego boga piorunów i ognia. Początkowo w naszej grupie były same kobiety dlatego zostałyśmy perperuną
natomiast na mnie wołają Ciocia Tekla, od imienia które dla żartów wzięłam kiedyś na bierzmowanie a na imię mi Kaśka |
|
|
|
 |
Hebi
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2012 7:35 pm
|
|
|
Tak więc na imię mam Robert mój nick wziął się od nazwy pewnej grupy w Anime jestem ogólnie fanem anime ^^ Hebi z japońskiego wąż tak też nazwałem swoją grupę kto ogląda anime ten wie o które mi chodzi ^^ |
|
|
|
 |
CzarnaOwca

|
Wysłany: Dzisiaj 8:25
|
|
|
| Hebi napisał/a: | Hebi z japońskiego wąż tak też nazwałem swoją grupę kto ogląda anime ten wie o które mi chodzi ^^ |
O Naruto oczywiście
Też jestem fanka anime i mangi.
Moja ksywka wyszła ze względu na to iż nie miałam pomysłu na nick i gdy spytałam się jednej z moich dwóch kuzynek (starszej, bo akurat u mnie były) powiedziała, że nie wie.
Druga (młodsza, 8 lat) zaś czytała ,,Czarną owieczkę" i sobie przypomniałam, że to moja ulubiona książka z dzieciństwa, dlatego CzarnaOwca
A mówią na mnie różnie:
Itach
Łasic
Ruda
A na imię mam Natalia |
_________________ You can if you believe |
|
|
|
 |
|
|