|
Samotny Kuglarz;p |
| Autor |
Wiadomość |
LuCyferus
.
|
Wysłany: Czw Lip 21, 2011 9:26 am Samotny Kuglarz;p
|
|
|
| Chodzi dokładnie o to że zainteresowałem się fireshow od pewnego pokazu w mej małej miejscowości...No i sięgnąłem po amatorski sprzęt znany pewnie innym"kij od miotły i jeansy no i zacząłem kręcić;p Miałem jeden pokaz taki dla znajomych;p podobało się...Lecz nasuwa się pytanie czy można robić efektywne pokazy samemu??...Bo pytałem się znajomych z mojego miast czy ktoś zainteresował się tą sztuką to nie ma chętnych... |
_________________ "Często ogień i miecz zastępują lekarstwo." |
|
|
|
 |
Yameso
******** taki se wymiatacz :P

Zaproszone osoby: 32
|
|
|
|
 |
Jurand

|
Wysłany: Czw Lip 21, 2011 12:47 pm
|
|
|
Jestem od 5 lat solistą i wcale nie ciągnie mnie do utworzenia z kimś grupy fireshow.
Robiąc solowe pokazy masz wolne pole do popisu. W grupie zazwyczaj poziom kręcenia musi być zrównoważony.
Zauważ też, że gdy kręcisz solo, widownia jest mocno skupiona na tym co robisz. Gdy występuje więcej niż jedna osoba można nie dostrzec wszystkich starań pojedyńczego spinnera.
Sam zdecyduj. |
_________________ Tel: 500-011-544
Email: muq@vp.pl
Gadu: 970661 |
|
|
|
 |
Aleksander

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Czw Lip 21, 2011 2:54 pm
|
|
|
| Nawet kiedy jesteś w grupie można pojedynczo wychodzić i występować jakiś czas, a potem wchodzi inna osoba, a jeśli coś Ci nie wyjdzie to szybko zbierasz swój ogień i na Twoje miejsce od razu wbija kumpel czy kumpela. Ale tak jak napisał mój przedmówca, wybór należy do Ciebie |
_________________ Gdybym nie usuwał kont, byłoby mnie więcej
kombinatoralex |
|
|
|
 |
LuCyferus
.
|
Wysłany: Czw Lip 21, 2011 3:46 pm
|
|
|
| dziękuję za rady:) a Szczególnie Yameso za Podesłanie tego linka:):) i zrozumiałe ze jak się kocha to co się robi to nawet samemu można z niczego zrobić coś pięknego:) |
_________________ "Często ogień i miecz zastępują lekarstwo." |
|
|
|
 |
Lares

Pomogła: 2 razy Skąd: Chorzów
|
Wysłany: Pią Lip 22, 2011 9:31 am
|
|
|
Zawsze zakładając grupę możecie dodać do swojej oferty pokaz jednoosobowy tak jak ma Sirrion |
_________________ www.nam-tara.pl |
|
|
|
 |
sobol

|
Wysłany: Pią Lip 22, 2011 2:33 pm
|
|
|
Lares, a dlaczego piszesz do LuCyferusa w liczbie mnogiej?
LuCyferus W pokazach solowych dobrze mieć opanowany warsztat kilku narzędzi kuglarskich, żeby nie zanudzić publiczności 15tominutowym występem z jednym kijem. Ważny jest też kontakt z publicznością, czasami nawet współpraca, ale to też zależy od konwencji pokazu, miejsca i okazji. |
_________________ Margeritha - Feel the oregano. |
|
|
|
 |
waynashi
**

|
Wysłany: Nie Sie 07, 2011 7:40 pm
|
|
|
| Pewnie że się da bez problemu . Tylko przedmówca ma rację pasuje troche rzeczy ogarniać . Jest inaczej niż w grupie ale spokojnie do ogarnięcia . A z pokazem Sola to Yames trafił idealnie . Pozdrawiam Moon |
_________________ Kije i jeszcze raz kije .
Żonglerka kontaktowa . |
|
|
|
 |
|
|