|
Dzień dobry po raz pierwszy - tu możesz się przywitać... |
| Autor |
Wiadomość |
Krzysiek_Wawa
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2004 9:38 pm Dzień dobry po raz pierwszy - tu możesz się przywitać...
|
|
|
Jako ze bardzo czesto zdarza się iż otwiera się nowe topiki z powitaniami, niech ten topik zostanie przyklejony na czas nieokreśliny w tym dziale, aby wszyscy nowi użytkownicy mogli się witać.
Witam i pozdrawiam Wszystkich. |
|
|
|
 |
Gumik

|
Wysłany: Pon Sie 23, 2004 12:39 pm
|
|
|
hmm, jakos ten watek wcale nie sluzy do powitan. drodzy forumowicze, sadze, ze nalezaloby to zmienic, dlatego WITAM wszystkich serdecznie!!! |
|
|
|
 |
Dzwoneczek
Gość
|
Wysłany: Pon Paź 25, 2004 10:06 pm
|
|
|
ja tez bym się chetnie przywitala, jakos tak ten, i nawet bym się zarejestrowala, ale mi wyskakuje blad, a jako dziecko ksiazek i misiów najwidoczniej nie umiem się obsluzyc komputerem
Tak wiec witam się jako gosc
DZIEN-DO-BRYY! |
|
|
|
 |
Aniołek
**

|
Wysłany: Sob Paź 30, 2004 3:45 pm
|
|
|
Próbowałam się tu zarejestrować od jakiegoś tygodnia ale mi nie wychodziło,no,ale w koncu się udało
Witam wszystkich |
|
|
|
 |
Sir_Boban
|
|
|
|
 |
indywiduum

|
Wysłany: Czw Lis 25, 2004 7:57 pm
|
|
|
Ośmielonam Bonjouer everybody! Może po krótce przedstawie się- jestem Ola i chciałabym przecudnie żonglowac i pojkować i diabolowac (sic!) ale coś mi brak.. zapału? |
|
|
|
 |
Kuki
*
|
Wysłany: Pią Lis 26, 2004 12:21 pm witam :)
|
|
|
Witam wszystkich bardzo ogniście
dopiero zaczynam bawic się z ogniem (mam za sobą 2 występy )ale robie szybkie postępy.
Jestem z okolic Lublina (dokładnie Lubartów ) |
_________________ Kuki |
|
|
|
 |
Stiwen

|
Wysłany: Czw Gru 02, 2004 1:05 am witam!
|
|
|
Buenos Aires wszystkim!
I niech wam ręce zwinnymi będą! |
_________________ www.carnival.com.pl |
|
|
|
 |
Czarny Baran

|
Wysłany: Sob Gru 04, 2004 10:35 pm
|
|
|
Joł. to ja Lublin Lublin Grelo Czarny Baran Bum Bum Bum |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
Wysłany: Sob Gru 04, 2004 11:20 pm
|
|
|
Ja takze wolabym teraz bo potem tak nie _a teraz o co innego hoc już jestem Czesc BUm bum bum |
_________________ VivaAjatollachAllachAhbar gg5354535 880-537_040
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
Filip0303

|
Wysłany: Sro Gru 08, 2004 4:12 pm
|
|
|
| Siemanko,radomsko wkoncu lapie kontakt ze swiatem,jak dam rade bede aktywny.Pozdro All :twisted: |
|
|
|
 |
Visenna
****** wolny strzelec

Pomogła: 1 raz Skąd: Zegrze/Warszawa
|
Wysłany: Czw Gru 09, 2004 5:46 pm
|
|
|
Witam
(ok, pierwszy krok mam za sobą...ufff )
Tak się jakoś dziwnie złożyło, że i na tym forum podręczę was swoją obecnością i nieczęsto głupimi pytaniami. No cóż...ten typ tak ma.
Póki co popełniam właśnie w tym miejscu swój drugi post, a wszystko po to, aby się przywitać. Zacząć zadawać głupie pytania nie wypada tak bez przywitania się .
Skąd jestem, jakie mam zainteresowania i tych innych pierdół pisać o sobie nie będę, bo: a) nie chce mi się , b) nie lubie się powtarzać (gdzie już takie rzeczy pisałam), c) można to wyczytać z profilu
Ok...a teraz przejde może do sedna sprawy (taa dam )
Witam wszystkich baaaardzo serdecznie :3majsie: i życzę wam wytrwałości w znoszeniu mojej osoby w tym miejscu :PPP
Pozdrawiam
Visenna |
|
|
|
 |
owca
******* odrobina kajowatości

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Pon Gru 20, 2004 12:43 am
|
|
|
wiec moze i ja upamietnie swoja udana rejestracje na forum, a stalo się to wlasnie dzisiaj!
klaniam się do samej podlogi i pozdrawiam wszystkich nietypowych ludzi o nietypowych zainteresowaniach!
nasza rodzina codziennie się powieksza |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
ememgie
|
Wysłany: Pią Sty 28, 2005 10:12 pm no to i ja
|
|
|
się przywitam.
Czesc wszystkim!
Chociaz zarejestrowalem się dosc dawno, to ujawniam się dopiero teraz. Najpierw trzeba bylo poczytac co i jak na tym fotum gra i buczy.
A z zonglerka spotkalem się podczas stazu w Dijon we Francji i stroszke się nauczylem. Ot akurat byly takie rewelacyjnie na uniwerku - maczugi, pilki, poi, kije, diobolo, ale i rowerek, lina i pare innych reczy. z reszta dzialala (jak bylem) grupa ludzokow ktorzy byli w tym niezli, szczegolnie w maczugach.
Nauczylem się troszke, bo raz ze mam slaba koordynacje ruchow wiec ucze się wolno, dwa ze z czasem nie jest tak jak by się chcialo.
A kolejnym zyskiem z Francji bylo przywiezienie sobie zestawow pilek i ksiazki o podstawach sztuczek zonglerkich (po francusku).
Pozdrawiam,
ememgie |
|
|
|
 |
acidpunk84
**

|
Wysłany: Wto Lut 01, 2005 9:08 pm
|
|
|
eee... to moze ja się tez wpisze...
rejestracja pare dni temu... wczesniejszych wpiow zero :() a forum oczytane niemal juz cale wiec moze wypadaloby się tez cos samemu udzielic...
oka, to tyle
miejmy jeszcze tylko nadzieje ze na powitaniu się nie skonczy i wiecej mego nicka zobaczyc w innych topikach bedzie mozna...
- ale to tak naprawde juz czas pokaze... POZDRO for ALL |
|
|
|
 |
sensymilia
...

|
Wysłany: Czw Lut 03, 2005 8:26 am
|
|
|
dzień dobry wszystkim....
przed chwilą wstałam i odrazu news od CesaRa byłam na Salamandrze teraz doczłapalam się do Was...
po sesyji będzie więcej czasu to pogrzebie tutaj w topicach....
pozdrawiam gorąco w ten paskudnie mroźny poranek |
|
|
|
 |
Agnieszka [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lut 05, 2005 2:33 pm
|
|
|
Hey ja tesh chcialabym się ze wszytkimi przywiotac i zyczyc sukcesow=
NIE SIŁA, LECZ WYTRWAŁOŚĆ CZYNI WIELKIE DZIEŁA.
Samuel Johnson pozdrawiam |
|
|
|
 |
martezana
...

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2005 6:29 pm
|
|
|
witam witam
ja też nowa na forum
a z poi mam kontakt drugi miesiąc
oj czuję jak mnie wciąga
pozdroofki |
|
|
|
 |
Johrel

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 11:06 am
|
|
|
hihi.. to ja tez się przywitam z szanownymi kuglarzami:D
WITAM!!!!!
Niech moc ognia bedzie z Wami, ludzie teatrowi ognia oddani.. :wink: |
|
|
|
 |
^efcia^
******* Tasforum

Pomogła: 3 razy Skąd: Koronowo
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2005 1:05 pm
|
|
|
Witajcie!
To "mój pierwszy raz" zarówno z forum, jak i z tematem, więc zrozumcie moją "dziewiczą" niepewność!
Mam na imę Ewelina. Mieszkam w przepięknym miejscu na Ziemi na skraju Borów Tucholskich, bo nad Zalewem Koronowskim w samej stolicy tegoż regionu (dla zainteresowanych www.koronowo.pl dla dociekliwych www.pilot.pl). :lol:
Wiek swój pominę milczeniem... Mogę nadmienić, że właśnie dziś mój syn kończy 5 lat.
W temacie, w którym tutaj tak doskonale się wszyscy poruszacie jestem totalnym nowicjuszem, bo poznaję go zaledwie od dwóch tygodni dzięki przesympatycznej osóbce Agnieszce z Torunia (nick: agni), której tutaj z tego miejsca serdecznie raz jeszcze dziękuję! To ona pokazała mi tę stronę i jeszcze inne (jak dla mnie) nowości.
Pracuję w MGOKu (www.mgok.koronowo.pl) w Koronowie i nie ukrywam, że liczę na nawiązanie z Wami kontaktu, a może nawet współpracy (mamy warunki ku temu, by organizować warsztaty dla nowicjuszy, a zwłaszcza dzieciaczków!).
Poza tym wczoraj bawiłam się flower stick'iem -ale fajnieeeeee :jezor: :blondynka: :lol: hihihi
Heh.. stara a głupia...
Pozdrawaim raz jeszcze i liczę, że poznam niektórych z Was w Toruniu (15-17 kwietnia br., gdzie zamierzam podpatrzeć, czym to się w ogole je).
^efcia^ |
|
|
|
 |
|
|