Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Dzień dobry po raz pierwszy - tu możesz się przywitać...
Autor Wiadomość
hami1 

Wysłany: Wto Lis 29, 2011 9:20 pm   

Hej Gosiu, zapraszamy na fb--> śląscy kuglarze. Tam znajdziesz informacje dotyczące treningów, opierdalaningów i alkoholingów. Zapraszamy!

SteamMime 

Wysłany: Pią Gru 02, 2011 2:29 pm   

Witam.
Na imię mam Szczepan, jestem ze Szczecina.
Jestem mimem ulicznym.
Stylistyka Steampunkowa.
Doświadczenie nie bogate, bo zacząłem w tym roku,
wcześniej pracowałem jako model na akademiach sztuki,
więc bezruch w miarę opanowany :)

Pozdrawiam i od razu pozwolę sobie w przywitalni zadać pytanie:
czy na forum był poruszany wątek pozwolenia pracy na ulicy europejskich miastach ale nie z ogniem
(a widzę takich wątków tu najwięcej)?
Może ktoś coś kojarzy.

Phellem 

Wysłany: Pią Gru 02, 2011 5:21 pm   

Hej, hej!
Mam na imię Piotr i mieszkam w Toruniu. (<3) Interesuję się głównie poikowaniem, ale mam niesamowitą chęć zacząć przygodę z kijem. :-)

Kashtan 
.

Wysłany: Wto Gru 13, 2011 5:56 pm   

Witam wszystkich!
na imię mam Mateusz, wołają Kashtan, jestem z Krosna.

Kuglarstwo wciągnęło mnie od niedawna, wciąga coraz bardziej,
Znajomi namawiali- więc zarejestrowałem się na forum :)
Aktualnie robię rozeznanie, co i jak tutaj :-D

zajmuję się głównie ogniem- macham troszkę Poi, warkoczami, miałem już w rękach kij, wachlarze, i trochę innych rzeczy które ciężko nazwać, większość własnej produkcji, ze względu na ograniczony budżet ;)

Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów :)

Andrew 

Wysłany: Wto Gru 13, 2011 6:45 pm   

Witam!

Mam na imię Andrzej i jestem z Ostrowa Wielkopolskiego. Obecnie kręce jedynie kijem ale mam zamiar poszerzyć swoje umiejętności o poiki.

jak ktoś z okolic ostrowa ma ochotę pokręcić to czekam na kontakt ;-)

Pozdrawiam! :-)

Imre 

Wysłany: Wto Gru 20, 2011 6:28 pm   

Hej Wam wszystkim, jak się witać, to się witać. Kuglarstwem zajmuję się (to chyba za duże słowo, ale nie wiem jak je zastąpić :P ) od lipca i jak na razie podstawy diabolo i kija mam opanowane. Aby poprawić koordynację poprosiłam św. Mikołaja o poi i chociaż wątpię, bym dała radę, wierzę w siebie. Mieszkam w woj. łódzkim, więc mało tu trochę kuglarzy, a przynajmniej w mojej miejscowości (Radomsko), więc z pytaniem kogoś osobiście- cienko. Liczę na waszą pomoc i cierpliwość. Pozdrawiam, tępa manualnie Imre.

Yun 

Wysłany: Nie Sty 01, 2012 5:00 pm   

Witam! Śledziłam forum od jakiegoś czasu, aż w końcu postanowiłam się zarejestrować i przywitać :)
Jestem z Rudy Śląskiej 1, a w taniec ognia się wkręciłam jakieś pół roku temu (kręcę kijem x))
Aktualnie jestem na etapie poszukiwania osób bardziej doświadczonych, by z nimi móc trenować i czegoś się nauczyć.
Pozdrawiam

aston 

Wysłany: Czw Sty 05, 2012 2:37 am   

Hej,

jestem Cyryl i też jestem alko... A nie, sorry, to nie to forum ;-)

No dobra, na poważnie. W zasadzie dopiero zaczynam żonglowanie. Do tej pory żonglowałem tylko tradycyjnie. Teraz mam zamiar rozszerzyć umiejętności na kontakt i poiki.

CzarnaOwca 

Wysłany: Sro Sty 25, 2012 6:41 pm   

Cóż. Śledzę forum już od dawna. Przeczytałam chyba wszystkie wątki na wolnym i dopiero teraz trafiłam tu.
Na poi trenuje już miesiąc i przyznaje się, że to bardzo wciągające ^^

Tak więc witam się i witam wszystkich! :-D

orsyno 

Zaproszone osoby: 12
Wysłany: Czw Sty 26, 2012 9:12 pm   

witamy CzarnaOwca, i zapraszamy na treningi w Łodzi...

mój status

marti.k1 

Wysłany: Sob Lut 11, 2012 9:36 pm   

Witam wszystkich, jestem młodą kuglarką, BA! Małą kuglarką (trochę ponad 13 lat :| ). Lubię wyrzucać piłeczki, a kiedyś lubiłam je nawet łapać, ale wiadomo... Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma... ;) No... Więc Dzień dobry wszystkim i mam nadzieję, że na forum znajdą się także kuglarze o podobnym do mojego wieku :)

Roxx 

Wysłany: Pią Lut 17, 2012 12:48 pm   

witam, zapraszam na swój kanał www.youtube.pl/rooxi28 - akrobatyka powietrzna

AliceOgna 

Wysłany: Sro Lut 22, 2012 10:46 pm   

Hey, jestem Angelika ;)
Mam 16 lat i ostatnio bardzo zainteresowałam się kręceniem poikami. Czas pokaże jak trwałe jest to zainteresowanie. Przypadkiem trafiłam na to forum i oto jestem... :)
Tak więc witam :D

precel102 

Wysłany: Sob Lut 25, 2012 9:24 pm   

No coz nie bede tu wymyslac ^^ Kuglarstwem zajmuje się od okolo roku (kręcę kijem oraz rope-dart x)) Niedawno kupilem slacka i jak polepszy się pogoda zaczac na nim chodzic ^^ a tak w ogóle to witam wszystkich :D

mój status

osaa123 

Wysłany: Pon Mar 05, 2012 9:59 pm   

Siema mam na imię Oskar, 15 lat
Ćwiczyłem kiedyś świadome śnienie i na forum z tym związanym ktoś mi polecił na nudę żonglerkę i i tak się tym zainteresowałem :-) .Ćwiczę już 2,5 miesiąca umiem kilka trików na 3b : mm, shower, windmill, flo's mess, orka's mess, kolumny, za więcej się na razie nie biorę ;d
Mieszkam w warmińsko-mazurskim.

PS. O.o precel102- Olecko ;d

Villain92 
.

Wysłany: Pią Mar 09, 2012 10:10 pm   

Witać, kłaniać. Justyna z Zabrza, 19 lat.

Również ćwiczyłam świadome śnienie, z umiarkowanym skutkiem ;-) Kuglarskie zabawy to takie coś, na myśl o czym paczałki mam o, tak: *.* i tym chcę się zajmować, temu tu trafiłam :-)
Na razie ćwiczę poikami na łańcuchach plus drobne sztuczki-iluzje, acz docelowo fireshow.

Pozdrawiać :zawstydzony:

Darkson 
.

Wysłany: Pią Mar 09, 2012 10:34 pm   

Cześć,
... Darek z Lubartowa się kłania. Najbardziej co mi odpowiada do rzecz jasna poiki. To jest to w co się wkręciłem, choć inne sprzęty też przeszły mi przez rąsie; lecz poiki - to jest to :) . Staram się ćwiczyć w miarę systematycznie i pogłębiać swoje umiejętności, sam się w większości stara czegoś nowego nuczyć :-)
Tak więc witam wszystkich ;-)

ice77 

Wysłany: Pią Mar 23, 2012 3:06 pm   

Pawel z Krakowa mówi cześć. Pozdrawiam wszystkich barmanów obecnych na forum

matt11 
.

Wysłany: Sob Mar 24, 2012 9:00 pm   

Siema, tu Matt. Znaczy Matylda. Niektórzy mnie kojarzą z niebieskich włosów, Lublin, Ostróda 2011^^

mjakmacabra 

Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 9:58 am   

Ahoj kuglarki i kuglarze!

Macham poikami od paru miesięcy, ciągnie mnie też do parzydełek, wachlarzy i kija (raczej do rzucania niż do kontaktu). Planuję nauczyć się ich obsługi w najbliższym czasie.
Poza tym zamierzam zacząć swoją przygodę z żonglerką kontaktową. Mam nadzieję, że będę mogła liczyć na Wasze wskazówki i rady :help: :-)
Z wielką przyjemnością nauczę się czegoś nowego i pokręcę z kimś z mojej okolicy i nie tylko.

Tak oto odważyłam się zarejestrować i przywitać po kilku miesiącach przeglądania i szpiegowania forum ;-)

Odpowiedz do tematu