|
Co nas najbardziej zachwyca. |
| Autor |
Wiadomość |
basil

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 9:10 pm Co nas najbardziej zachwyca.
|
|
|
Witajcie!
Nazwa tematu w sumie mówi o co chodzi, ale pozwolę sobie rozwinąć myśl na moim przykładzie. Od jakiegoś czasu już ćwiczę kij, flowerstick i doszedł do tego akryl. Lubię to co robię, ale jak oglądam filmik z tymi to rzeczami, to rzadko jest tak, żeby wywarły na mnie jakieś większe wrażenie. Natomiast często jest, że oglądając np. diabolo albo cluby szczęka opada na dół i jeszcze kawałek po filmiku się nie podnosi.
Też macie coś takiego? Co u Was wzbudza takie emocje i czy to jest tylko tak, że wrażenie robi to, czego się samemu nie robi?
Pozdrawiam!
PS: jak temat jest głupi, to proszę wywalić bez wachania |
|
|
|
 |
cinuxyyx

|
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 9:48 pm
|
|
|
Na mnie wrażenie robią siedmiomilowe buty, yoyo, diabolo, kontakt z kijem ( ale taki naprawdę bajerancki), ale jest pewnie jeszcze wiele rzeczy których nie widziałem i bardzo mi się by spodobały.
I tak przy okazji co jest lepsze i fajniejsze, zwykłe szczudła czy poweriser
każdy Ci powie co innego - generalnie sprawdź i zdecyduj.
Cyr |
_________________ Im więcej wiesz tym wiesz że nic nie wiesz. |
|
|
|
 |
haosone

|
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 9:09 am
|
|
|
| Cinek2395 napisał/a: | I tak przy okazji co jest lepsze i fajniejsze, zwykłe szczudła czy poweriser |
to tak jak byś zapytał o yo-yo i diabolo -.-
mnie tam zachwycają po prostu kozackie rzeczy niezależnie od dziedziny... choć na pewno większy respekt jest w dziedzinach z którymi miało się styczność osobiście i wiadomo ile trudu trza w to włożyć... w przeciwnym razie tak jak zwykły człowiek możesz zachwycać się fajnie wyglądającymi banałami a nie dostrzegać tych dobrych... |
_________________ I am chaos... haosone... everything arised from me... but I myself am nothing... am I? |
|
|
|
 |
fluo
**

|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 5:11 pm
|
|
|
| mnie najbardziej fascynuja foki. zwlaszcza spiewajace, chociaz nigdy takiej nie widzialem. zadziwiaja mnie tez jesiotry, niczym pierwotni wladcy wszyskiego co zywe i martwe. nie musza wcale spiewac, i tak fajnie wygladaja. i zolwie. zolwie sa bardzo wyluzowane. |
_________________ Młody brat Shoghunna |
|
|
|
 |
paroowa

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 6:26 pm
|
|
|
A mnie kobiety, nawet nie mogę sobie wyobrazić ile mają rzeczy w torebce |
_________________ Always look on the bright side of life. |
|
|
|
 |
Jurand

|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 6:42 pm
|
|
|
| a ja się zachwycam nogami, ah ten fetysz... RRRRAAAAARRR |
_________________ Tel: 500-011-544
Email: muq@vp.pl
Gadu: 970661 |
|
|
|
 |
kowal-nkgl
..
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 7:07 pm
|
|
|
| Cinek2395 napisał/a: | każdy Ci powie co innego - generalnie sprawdź i zdecyduj.
Cyr
________ |
\cyrik, Ty jako jeden mentorów tego forum powinienes wyczuc forme zartu kolegi.
Jeezeli chodzi o odpowiedz w tym temacie to najbardziej zachwyca mnie poi, to jak ogien przelatuje obok Ciebie, poczucie jednosci z zywiolem jakim jest ogien. Uczucie, ze jestes w tym dobry, uczucie wyzszosci nad innymi w kwestii opanowania nad tym zywiolem, odnalezenie sensu zycia w tym zjednoczeniu. Poczucie pasji, ktora moze odmienic Twoje zycie, podejscie do zycia i jego wartosciowanie.
Kocham Poi i mysle, ze ich brak w moim zyciu sklonilbym moj los w zupelnie inne miejsce, zle miejsce. Zaprzepasciloby to moj rozwoj w tym temacie, a tak chce to robic, rozwijac się dalej i spelniac swoje marzenia. |
|
|
|
 |
jar_pen
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 8:26 pm
|
|
|
| basil napisał/a: | | Też macie coś takiego? Co u Was wzbudza takie emocje i czy to jest tylko tak, że wrażenie robi to, czego się samemu nie robi? |
Uwielbiam kręcić i oglądać dobre filmiki z poikami . Oczywiście muszą się palić bo nie będzie tego klimatu a te niby tak zwane kontaktowe nie palne można o kant d. podetrzeć nie wiem jak co poniektórzy mogą takie za przeproszeniem chłamy do sieci wpuszczać. Cudownym widokiem, uczuciem jest jak paląca się ogromnym płomieniem poika przelatuje bardzo blisko ciała lub ogień zostaje na tyle poskromiony że aż się go izoluje.
Osobiście dla mnie to czym się nie zajmuję nie robi żadnego wrażenia. Dla mnie liczą się tylko płonące poiki bez tego ekwipunku zanudzam się po trzydziestu sekundach filmiku i go wyłączam jeśli idzie o filmiki kuglarskie. Bo po za tym uwielbiam filmiki z larpów gdzie mogę ujrzeć być może przyszłych statystów do na przykład Piratów z Karaibów czy Harrego Pottera |
_________________ "Dziękuję nie kręcę, żongluję" ^^ |
|
|
|
 |
Massacre
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:17 pm
|
|
|
Rzeczy w stylu 18b 19up 725" i 13579bd ... czyli to co trudne. A tak poza tym to występy w reżyserii Tarasa. |
_________________ 11.11.2008 |
|
|
|
 |
kowal-nkgl
..
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 1:19 pm
|
|
|
Nie oszukujmy się, filmy w rezyserii Tarasa sa krecone na jedno kopytol. Ta sam, jak juz ktos napisal, brudna podloga. (tak, tak, tak, nie pisze tu o wszystkich filmach, bo zanim cos napisze sprawdzam to i widzialem juz dawno jego produkcje). Ujecia mao dynamiczne, a poziom w tych filmach trzymaja jedynie prezentowane umiejetnosci.
Wracajas do tematy, mnie inspiruja umiejetnosci takich osob jak Wes Peden, Elmnert, Rockson i Abharlick (i smialo mysle, ze Alerte moge mu czyscic buty, choc jest duzo mniej znany w miedzynarodowym swiecie zonglerow). |
|
|
|
 |
Massacre
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 2:17 pm
|
|
|
| Warto zauważyć, że nie napisałem filmy w reżyserii Tarasa ... a występy. Jako swoją listę osób przedstawiłbym: Wesa i Patrika, Kylea Johnsona, Thoma Walla, Gatto, Davida Fermana, Dietza, Mura345@utube o bliżej nieznanym mi nazwisku, Yuriego Yamamura, Josha Turnera, Tiffa, Vove, Evsukevicha i Eliasa Hedlunda jako człowieka którego manipulacje klabami mnie nie nudzą. |
_________________ 11.11.2008 |
|
|
|
 |
Fumaca
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 4:41 am
|
|
|
| Łącząc się dalej z tematem, miło że chłopaki was zachwycają .. jednak wolę dziewczyny... No i żeby nie było bezproduktywnie. Faktycznie fajne dla mnie jest to czego osobiście nie robię ale to głównie dlatego, że nowości przyciągają niezależnie od tego czy są trudne czy łatwe, po to to jest, żeby się tym bawić i mieć z tego przyjemność. Nie tylko, żeby siedzieć w tym sto lat i szydzić. |
_________________ nossa Roda nao tem hora |
|
|
|
 |
ite
.

|
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 9:16 pm
|
|
|
| Fumaca napisał/a: | | po to to jest, żeby się tym bawić i mieć z tego przyjemność. Nie tylko, żeby siedzieć w tym sto lat i szydzić. |
ale to chyba właśnie o to chodzi i nie tylko w kuglarstwie. w każdej innej pasji na świecie. jak się za coś zabierasz to niech Ci to sprawia przyjemność, a jak innym to się podoba to tym lepiej jedyne ale to takie, żeby nie spocząć na laurach, żeby nie popełniać podstawowych błędów, które wszystko niszczą... |
_________________ prawo nie jest synonimem słowa sprawiedliwość. prawo to synonim słowa porządek |
|
|
|
 |
kamso
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 2:50 pm
|
|
|
Powiem ci, ja jak opanowałem większość obrotów kijem, to teraz gdy oglądam jak ktoś kręci to nie wywiera na mnie wrażenia, za to jak pokazałem dziewczynie brata najzwyklejszy obrót to była pod wrażeniem chociaż uważałem, że to będzie żałosne, więc chyba mam podobnie jak ty |
|
|
|
 |
Ketling

|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 11:16 pm
|
|
|
Na mnie do dziś robi wrażenie kręcenie kijem i poi, od zawsze chciałem się tego naczuczyć ale jak oglądam te wszystkie filmiki na necie to wiem że nigdy nie będę nawet w 10% tak dobry jak Ci ludzie których oglądam i zupełnie tracę zapał... |
_________________ www.festiwalognia.pl |
|
|
|
 |
ite
.

|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 11:10 pm
|
|
|
Ketling, dlaczego walkowerem tak oddajesz? poza tym nie musisz być w 10% tak dobry jak oni. możesz być lepszy |
_________________ prawo nie jest synonimem słowa sprawiedliwość. prawo to synonim słowa porządek |
|
|
|
 |
haosone

|
Wysłany: Nie Cze 26, 2011 2:11 am
|
|
|
| Trick'i na zywo.?! Dziekuje pewnym osobom za zgwalcenie mojego mozgu w Lodzi... kto to zrobil ten wie albo i nie... |
_________________ I am chaos... haosone... everything arised from me... but I myself am nothing... am I? |
|
|
|
 |
Igu

|
Wysłany: Nie Sie 14, 2011 6:08 pm
|
|
|
| Poi! Planuję w tym roku się nauczyć to ogarniać i jeszcze zachwyca mnie żonglerka kontaktowa. |
_________________ We're not in Wonderland anymore. |
|
|
|
 |
|
|