Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Firepoi - mój mały dziennik
Autor Wiadomość
Szy 

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pią Gru 10, 2004 10:46 pm   

Sir Boban pocioł mój mały dzienniczek (za moją zgodą) i teraz tu tak pusto troche, ale przynajmniej zasilił dział FIRESHoW własciwie to można by go tam przezucić.

Szy 

Wysłany: Nie Gru 19, 2004 12:25 pm   

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: chlip.. chlip.. chlip wczoraj robiliśmy pokaz. Tak pod koniec urwało mi się jedno poi, nic powaznego bo rozgioł się tylko zaczep łazczący raczke z łańcuchem. Więc po pokazie wziełam swoje poi i zaczełam wstepnie reperować zepsuty lancuch a drugi odłozyłam na bok. Ludzie się rozeszli, zimno się zrobiło no to mysle zreperuje to w budynku, chce wziąśc swoje drugie poi patrze szukam aa tu nie ma. :cry: :cry: :cry: Kto zabrał moje poi, niedorzy ludzie oddajcie moje poi teraz bede musiała zrobic nowe chlip...chlip...chlip

[ Dodano: Wto Wrz 13, 2005 4:25 pm ]
Jako że moje życie ogniowe wkracza w nową faze ogniotworczości, postanowiŁam reaktywowc dziennik :-D

Otóż podchodzi do mnie wczoraj moja przyjaciuŁka Fuu i mówi ze jakaś dziewczyna chciaŁa kontakt do mnie bo jej znajomy zajmuje się ogniem i chciaŁby pogadać. No to daje kontakt do siebie i wczoraj na gg pisze do mnie czŁowiek, który wpadŁ na pomysŁ zaLożenia grupy firedance w zawierciu. Hmmm skąd ja znam te idee:P

Dzisiaj się spotkaliśmy, pogadaliśmy troche i w poniedziaŁek każdy przypowadza znajomych, sprawdzamy, kto chce a kto nie się w to bawic. Jesli pogoda pozwoli to sprawdzimy tez kto co umie.

Jak już bedzie wiadomo co chcemy robić i ile nas jest to wybierzemy się do MOK w Zawierciu

...CDN...

[ Dodano: Sro Wrz 14, 2005 7:32 pm ]
JA BYM CHCIAłA ZAZNACZYĆ REAKTYWACJE MOJEGO TEMATU BO WCZORAJSZA REAKTYWACJA ZOSTAłA DODANA DO POPRZEDNIEGO POSTA

Cyrik 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 3:31 pm   

no to gdzie ta kontunuacja ?? chcę poznać dalsze losy :D

mój status

Szy 

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 11:05 pm   

jej jej ktos zrobił mi bloga.... wow...

no to teraz wyglada na to że musze coś tu wpisać, w takim razie pochwale się, że mam nowe wachlarze od basa:D. Bardzo ładnie się składają i są wielkie ( 60cm), juz nawet przyzwyczaiłam się do długości. w ogóle tak jakoś ostatnio bardziej kreatywna jestem w kwesti wachlarzy niż w poikach.

Całokształt naszych działań jako teatru ognia Sirrion został zawieszony z powodu matury 2007, ale jak tylko zdamy co trzeba reaktywujemy się. W sumie to już 27 kwietnia mamy pokaz w Krakowie na weselu u ciotki kumpeli :P

P.S robie kurs na prawo jazdy:D:D:D

Cyrik 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 11:19 pm   

hehehe no to ładnie - widać rozwój a to pozytyw jest. Powodzenia na prawie jazdy ;)

mój status

cichy1986 

Wysłany: Pią Lip 20, 2007 1:48 am   

urzekła mnie Twoja historia...

:P

i co dzialo się dalej??? juz nei piszesz tak często :(

Twoje życie teraz to reality show, musisz sprostać wymaganiom czytających :P

Szy 

Wysłany: Pią Lip 20, 2007 10:16 pm   

cichy1986 napisał/a:

Twoje życie teraz to reality show, musisz sprostać wymaganiom czytających :P

no to teraz wpadłam

nie mam czasu pisać, ale jak mus to mus. kontynuując....

dalej robie prawo jazdy, jakoś non stop ustawiają mi te terminy tak że własnie skądś wracam po czym na drugi dzień mam egzamin. Nie zdałam już 2 razy, po ostródzie mam 3 więc może wtedy się uda.

Wachlarze od basa palą się długo intensywnie i w ogóle są przecudne, były nawet ostatnio w Nocnym Teleekspresie, bardzo się spodobały panu operatorowi bo pokazal mnie aż 2 razy.

Z osiągnieć artystycznych: zrezyserowałam Toten Tanz na Grunwaldzie i choć pierwotne wyobrażenie było inne, to i tak wyszło calkiem ładnie. Ponadto nasz spektakl konkursowy "błędy pogaństwa" zajoł drugie miejsce ( a już myslałam ze jak zdeme sukienke to wygramy:P )

To tyle na razie bo musze się spakować na jutrzejsze pokazy bractwowo- ogniowe a już chce mi się spać

P.S zostałam studentą pierwszego roku prawa na UJ

[ Dodano: Sro się 15, 2007 8:00 pm ]
ha ha ha wróciłam z ostródy i zdałam prawo jazdy :D :D:D 5 dni przebywania ze świrami robi swoje. Dostałam nowego Opla Corse, którym nigdy nie jeździłam, ale moja pobudzona kreatywność go opanowała :)

w ogóle na Ostródzie nauczyłam się paru fajnych tricków, wiec moje kuglarskie postanowienie na wakacje zostało zrealizowane- przynajmniej jedno :)

obecnie pracuje nad 2 fajnymi projektami ( solówką i małym spektaklem) ale to niespodzianka na Gliwice więc opisze to dopiero jak wróce.

Pozdrowienia dla moich wiernych czytelników:*

[ Dodano: Sro Wrz 05, 2007 8:19 pm ]
ehh nie chce mi się pisac na forum, nawet jak jest już jakiś temat w którym chciałabym się wypowiedzieć to wolałabym na żywo z kimś pogadać :/

werni 

Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 10:16 pm   

Szy, no tak cisza teraz tu zaistniala czyzby brak czasu?

Odpowiedz do tematu