|
wrocławska monoekipa |
| Autor |
Wiadomość |
owca
******* odrobina kajowatości

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 7:35 pm wrocławska monoekipa
|
|
|
od tygodnia zamieszkuję Wrocław i w związku z tym rodzi się pytanie: są tu jakieś dobre miejscówki? bardzo mile widziane kryte na zimę ile osób w ogóle jeździ? macie jakieś stałe miejsca spotkań?
jak coś moje gg: 3622939 |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
GreeeG

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 9:17 pm
|
|
|
http://www.uniwroclaw.pl/
|
_________________ Trudno Zrobić Dobre Show... Ale Jeszcze Trudniej Je Wymyślić |
|
|
|
 |
owca

|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 10:04 am
|
|
|
ostatnia ustawka z 31.10/1.11? ktoś się chyba zaczął lenić
piszcie, czy warto po świętach przytargać własne kółko, czy raczej wziąć na to konto więcej świątecznego żarcia
swoją drogą - ładna stronka |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
łosz

|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 10:08 pm
|
|
|
juz na gadu Ci napisalam co o tym sadze owieczko
wracajac do tematu ładna przyjemna stronka
wiem ze we wro jest jeszcze Sto, taki przyjemniaczek, nie wiem czy juz ponownie jest na forum, on na pewno jest chetny na mono ustawki |
_________________ cisza w centrum cisza na krzykach |
|
|
|
 |
tulexx

|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 10:13 pm
|
|
|
Ja w lecie bede gotowy na mono ustawki. Jezeli się w koncu naucze jezdzic, i zdobede mono Mialem się przez swieta nauczyc jezdzic, ale nie dosc ze spadl snieg, i się zrobilo slisko, to jeszcze mono ktore pozyczylem okazalo się miec popsute pedaly jakos Wiec albo naprawie albo dupa |
_________________ It's a fez. I wear a fez now. Fezes are cool |
|
|
|
 |
owca

|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 10:34 pm
|
|
|
tulexx - przytargam mono, pokombinujemy coś a śniego to nie przeszkoda - będzie się miękko upadało
Łosz, długo te psy na spacer wynosisz :] |
|
|
|
 |
Merllok
...

|
Wysłany: Sob Gru 26, 2009 11:57 am
|
|
|
Siema Owca!
z tej strony merllok sto piotrek i chetnie bym Ci pokazal przynajmniej część z miejscowek miasta stumostow, tylko musze najpierw miec na czym, a juz od miesiaca czekam na swojego crossa i muni, wiec jak się ktorys z nich pojawi to się odezwe ; )
jesli chodzi o jakiegos najwiekszego monomastera we Wrocławiu to jest nim niewątpliwie Grynda, kontakt znajdziesz na uniwrocławiu.
w ogole we Wroclawiu ekipa monocyklistow jest dosyc enigmatyczna, bo nawet jesli ktos jest, to albo się boi odezwac albo woli popylac samotnie albo juz się mono znuzilo. takze tym milej witac nam nowych, twardych i silnych członków |
|
|
|
 |
owca

|
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 2:39 am
|
|
|
niniejszym zadziornie wypinam język
już jestem we wro, moje maleństwo przy mnie i chyba już na początku nowego roku ruszę w teren...
w pierwszym poście moje gg, więc jak coś, to ja chętnie |
|
|
|
 |
UniKaktus!

|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 8:15 pm
|
|
|
Drogi panie Owco! witamy
Wpadaj 10 stycznia na WOŚP!! Będziemy na mono pokazywać, że z nas niezłe kozaki. Załatwiłem już szpule duże, więc będzie po czym skakać. Będziemy stacjonować pod Aqua parkiem, koło terenowego klubu Wrocław4x4 - ciężko będzie ich nie zauważyć ja będę tam od 9, bo trzeba jeszcze samochodom najazdy rozłożyć, odśnieżyć nam pole do jazdy i szpule zrzucić z lawety. Jak chcesz, to przyjedź pomóc. Jak nie, to koło 11 będzie się powoli zaczynało coś dziać |
|
|
|
 |
owca

|
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 2:44 pm
|
|
|
heh... z opóźnieniem to czytam, ale mam nadzieję, że się jeszcze załapię
do zobaczenia! |
|
|
|
 |
|
|