|
Sala- sezon jesień/zima 2011-2012 |
| Autor |
Wiadomość |
S.B.
**

|
Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 7:07 pm Sala- sezon jesień/zima 2011-2012
|
|
|
W imieniu swoim oraz grupy Osculum Ignis, pragnę zaprosić Wszystkich chętnych do wspólnych treningów kuglarskich jesień-zima 2011/12. Zajęcia odbywać się będą w „Klubie Alto” przy ulicy Inflanckiej 4 na Psim Polu(Wrocław). Mamy nadzieję, że zechcecie spędzać chłodne wieczory w dobrym towarzystwie, pełnym dobrego, niebanalnego humoru i miłej atmosferze. Pierwsze zajęcia odbędą się już w przyszły piątek (30 września) Pozdrawiam, Młody!
info o sali na gg 10365079 |
|
|
|
 |
Vesh
.
|
Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 7:48 pm
|
|
|
| A mi napisales ze 1 zajecia w pazdzierniku oszukisto ;C |
|
|
|
 |
Groch

|
Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 8:54 pm
|
|
|
Znam tą salę. Niestety jest niska jak moje mieszkanie No, może odrobinę wyższa. Mam rozumieć, że treningi w piątki? A godzina? |
|
|
|
 |
S.B.
**

|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 4:06 pm
|
|
|
Wstępnie zaczynamy od 17 ale to jeszcze do ustalenia...
Jak znajdziemy 10 osób, koszt sali to bedzie 10zł za wejscie(siedzimy do kiedy chcemy)
[ Dodano: Pon Wrz 26, 2011 4:03 pm ]
Dopki nie uzbieramy ekipy na salke, treningi się nie odbywaja. Brakuje nam 4 osób! zapiszcie się |
_________________ Masz pytanie? dzwon-669 015 313 |
|
|
|
 |
wilczykieu
|
Wysłany: Wto Paź 04, 2011 6:30 pm
|
|
|
hej wszystkim,
czy treningi na stałe mają zostać piątkowe? dopiero rozpoczęłam studia i mieszkanie we wro, a z racji tego, że jestem z okolic opola, nierzadko zdarza się, że wybywam na łikendy. to może utrudnić..
a w kwestii samego trenowania.. jestem szczerze zainteresowana i od jakiegoś czasu staram się znaleźć miejsce i grupę, z która można by się ustawić. tylko, że mimo wielkiej fascynacji tematem, wciąż jestem początkująca - praktyki niewiele. więc jak to wygląda? czy uczycie się samodzielnie? czy są szanse w okolicy na pracę pod okiem kogoś bardziej doświadczonego?
bardzo będę wdzięczna za pomoc i rady.
z wielką chęcią dołączę też do treningów, jeśli tylko będzie to możliwe z moją sytuacją, jaką przedstawiłam powyżej.
pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Vesh
.
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 11:42 am
|
|
|
| nvm, do usuniecia |
|
|
|
 |
S.B.
**

|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 10:42 pm
|
|
|
| W piątek o 16 próba pod panoramą. Zapraszam! Niewtajemniczonym wyjaśnię wszystko co dotyczy sali. |
_________________ Masz pytanie? dzwon-669 015 313 |
|
|
|
 |
KoJoT

|
Wysłany: Wto Lis 01, 2011 7:55 pm
|
|
|
Czołem Towarzystwo