|
Miejsce. |
| Autor |
Wiadomość |
Bubul50
..

|
Wysłany: Pon Cze 13, 2011 7:28 am Miejsce.
|
|
|
Cześć,
Czy jest jakieś miejsce we Wrocławiu, gdzie spotykają się żonglerzy, trenując, dzieląc się uwagami itp.? Pytam, ponieważ mieszkam w małej miejscowości w pobliżu stolicy naszego województwa, trenując sam czasem ze znajomymi. Jeśli jest taka miejscówka to podzielcie się informacją co i jak, będę bardzo wdzięczny. Jeżeli nie ma takiego miejsca to czy byłaby jakaś osoba lub grupa osób, która byłaby wstanie lub odważyłaby się zorganizować np. slot czy coś innego? Czekam na wasze odpowiedzi oraz na wasze kreatywne pomysły
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Roman
..

|
Wysłany: Pon Cze 13, 2011 11:08 am
|
|
|
Jeśli chodzi o miejscówkę kuglarską to przede wszystkim polanka pod Panoramą Racławicką, zazwyczaj piątkowymi popołudnio-wieczorami i w weekendy ktoś tam jest |
_________________ Ta, która zawsze dochodzi. |
|
|
|
 |
toffi
**
|
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 12:21 pm
|
|
|
ewentualnie jeszcze w Veshem, Kubą i Ywysme kminiliśmy nad słodową, ale wiem, że Shoghun tam się pojawić lubi
a co do slotu..? nie wiem czy to najlepszy pomysł.
we wrocławiu jest dużo osób siedzących w kuglarstwie ale to przede wszystkim studenci i nie mają za bardzo czasu, żeby zrobić coś mega na dużą skalę. I nie dziwię się |
|
|
|
 |
Shoghunn

|
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 7:59 pm
|
|
|
Na słodowej długo już nie siedzę... Przeniosłem się do parku grabiszyńskiego, więcej miejsca, mniej ludzi, spokój i ogólna harmonia Organizowanie zlotu kuglarskiego we wrocławiu... hmmm... chyba łatwiej byłoby coś takiego zrobić w jakiejś podwrocławskiej wiosce... |
_________________ I'm the Lizard King, I can do anything!
SHO(w)GUN Art |
|
|
|
 |
Vesh
.
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2011 12:30 am
|
|
|
Jesli się przeniosles do grabiszynskiego to musimy się ustawic bo to moj rejon!! A co do piatku pod panorama to tez mam w planach się pojawic w tym tygodniu, a ktos tam bedzie na 99% |
|
|
|
 |
Gawi91

|
Wysłany: Pią Cze 17, 2011 2:14 am
|
|
|
Witam
Odnośnie spotkań - nie będę zakładał nowego tematu na parę ledwie dni i dodam się tutaj ^^
Będziemy przez weekend z Rimi i jeszcze jedną kumpelą we Wrocławiu, znajdą się chętni trochę wspólnie poćwiczyć? :>
Można by zorganizować jakiś trening na przykład w sobotę
Dajcie znać w miarę prędko, skoro ja już się tak spóźniłem z ogłaszaniem ^^, a sobota po jutrze... :] |
_________________ Doskonałe salto milordzie! |
|
|
|
 |
|
|