|
Kuglarze z Legnicy i okolic...! |
| Autor |
Wiadomość |
pawar
.

|
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 9:16 pm Kuglarze z Legnicy i okolic...!
|
|
|
| Poszukuję kuglarzy wszelkiej maści z Legnicy i okolic do organizacji imprez kuglarskich na naszym terenie(także warsztatów). Szczudlarze, poikarze, żonglerzy, bez różnicy. Łączmy się, wpisujcie się tutaj albo piszcie gg 4691081 kom 505527735 |
|
|
|
 |
natia929
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 7:49 pm
|
|
|
ja tam nic prawię nie potrafię ale chętnie się uczę i w miarę szybko mi to idzie |
|
|
|
 |
Drazetka
|
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 7:14 pm
|
|
|
| mam zamiar nauczyc się czegoś, ale jako że jest to Rope Dart nye będzie łatwo. ale byłabym chętna. |
|
|
|
 |
pawar
.

|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 11:57 am
|
|
|
Nie zakonczyl. Czekamy az bedzie nas wiecej |
|
|
|
 |
natia929
|
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 4:10 pm
|
|
|
| w sumie to ja bym chętnie z kimś pomachała , bo już wszyscy moi znajomi mają mnie i moich poiek dosyć |
|
|
|
 |
Buble Gum

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 3:04 pm
|
|
|
| Jak to jakaś ciekawa inicjatywa to ja również chętnie się przyłącze. |
|
|
|
 |
Rzuff

|
|
|
|
 |
superzebra
**

|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 2:23 pm
|
|
|
Nieśmiale wysuwam pomysł spotkania się, pogadania, potrenowania, wymienienia się doświadczeniami... Kto zaaprobuje? |
_________________ Super Zebra |
|
|
|
 |
superzebra
**

|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 10:01 pm
|
|
|
Ja proponuję Legnicę. Mamy tu stowarzyszenie kuglarskie, które myślę, że chętnie pozna kilka nowych osób i podzieli się kawałkiem sali. |
|
|
|
 |
GreeeG

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 10:27 pm
|
|
|
tulexx straciłes argumenty superzebra dostarczyła wielki plus do Legnicy
to kiedy i gdzie dokładniej? |
_________________ Trudno Zrobić Dobre Show... Ale Jeszcze Trudniej Je Wymyślić |
|
|
|
 |
Rzuff

|
|
|
|
 |
superzebra
**

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 3:11 pm
|
|
|
| Ja proponuję skontaktować się ze mną na gadu (1493837) i jakoś się umówimy. Dowiem się dokładnie kiedy mamy trening w taki dzień, aby wszystkim pasował i dam Wam znać. Ok? |
|
|
|
 |
natia929
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 6:30 pm
|
|
|
jakby była możliwość to proszę o wsyłanie smsa z datą i miejscem spotkania na komórkę ponieważ aktualnie nie posiadam internetu w domu. Jak coś to mój numer 726 953 096 |
|
|
|
 |
pawar
.

|
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 3:44 pm
|
|
|
I jak, spotykamy się na browar? Tak w ramach wymiany doświadczeń |
_________________ www.GrupaAvatar.pl |
|
|
|
 |
GreeeG

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 8:55 pm
|
|
|
| pawar napisał/a: | I jak, spotykamy się na browar? Tak w ramach wymiany doświadczeń |
Browar... nawet nie wiesz ile się jego przelało w ramach spotkania zwiazanych z poruszeniem tego tematu |
_________________ Trudno Zrobić Dobre Show... Ale Jeszcze Trudniej Je Wymyślić |
|
|
|
 |
Rzuff

|
|
|
|
 |
however
.

|
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 1:06 pm
|
|
|
...wróciłem
Słuchajcie (czytajcie?), mamy lato i wakacje, może by tak zorganizować w końcu jakiś taki spot? Jak to ktoś nazwał "megatrening" - proponuję jakąś publiczną miejscówkę (rynek, park czy coś).
Na wstępie odpada najbliższy weekend (tj. 10-11 lipca) bo ma być 35*C |
_________________ brak pomysłu na podpis a poprzedni ^efcia^ kazała mi usunąć :( |
|
|
|
 |
Poziomka
...
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 6:06 pm
|
|
|
halo halo miesiąc temu sprowadziłam się już na stałe do Legnicy. I tak sobie pomyślałam, że fajnie by było poznać ogniowych ludków w tym mieście. Spotykacie się gdzieś na wspólne treningi, czy coś takiego? |
|
|
|
 |
however
.

|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 8:01 pm
|
|
|
Hej Poziomka,
ogólnie treningi są zazwyczaj w poniedziałki pod wieczór (17-18) a teraz jak jest ciepło to czasami częściej. Napisz na gg 7278011 do Pawła, on zajmuje się ustawianiem i informacją o treningach więc będziesz dostawać informacje na bieżąco.
pozdrawiam |
_________________ brak pomysłu na podpis a poprzedni ^efcia^ kazała mi usunąć :( |
|
|
|
 |
łosz

|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 12:29 am
|
|
|
Poziomka to Ty poziomka czy inna poziomka ?
a however, kapitanie sterniku, moze serio ogarniecie w sierpniu jakis trening jeden wiekszy to wroclaw by przyjechal do was na trening i browar , i nocleg na jakiejs salce, hm ? |
_________________ cisza w centrum cisza na krzykach |
|
|
|
 |
|
|