|
kijowi z Wrocka |
| Autor |
Wiadomość |
ignea
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 6:05 pm kijowi z Wrocka
|
|
|
Cześć, mam drobne pytanie. Jest ktoś może we Wrocławiu bawiący się kijem?
Słyszałam, że towarzystwo kuglarskie jest raczej zdominowane przez żonglerów ^^. Więc byłabym wdzięczna, gdyby ktoś potwierdził, bądź zaprzeczył, tym pogłoskom. Mam zamiar rozpocząć studia we Wrocławiu, więc zależy mi na tym by był ktoś kijowy.
Pozdrawiam i dziękuje |
_________________ Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wieczne czyni dobro. |
|
|
|
 |
tulexx

|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 6:23 pm
|
|
|
A nie lepiej się zajac zonglerka jak kazdy porzadny kuglarz? Nie mialabys wtedy takiego problemu. A poza tym jak nie bedzie kogos kto się bawi kijem, to i tak mozesz sobie nim machac obok zonglerow. Nie wygonia Cie
A co do pytania, to z tego co wiem we wro jest Kwachu (tu się moge mylic) i Mati na pewno się troche kijami zajmuje, i zly nie jest. Kiedys pod Panorama byl jakis koles z kijem, ale nie wiem kto/gdzie/kiedy/dlaczego. Ale z tego co pamietam to on zbyt dobry nie byl. No i jako ze KIWI Projekt jest bazowane we Wroclawiu, to podejrzewam ze mozna czasem Nightshine'a spotkac.
I dobrze ze chcesz studiowac we wrocku. Jestesmy najlepsi
Edit:
Dopiero po napisaniu zauwazylem ze potrzebujesz kogos kijowego, co moze byc bardzo fajna gra slow. Ale niestety nie potrafie wymyslic zadnej smiesznej riposty na to Moze ktos mnie wspomoze? |
_________________ It's a fez. I wear a fez now. Fezes are cool |
|
|
|
 |
suzie
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 7:38 pm
|
|
|
ja bym na to powiedziała, że jak chcesz kogoś kijowego, zostać w olsztynie, tu prawie sami tacy... ale nie każdego to będzie śmieszyć.
cóż, nawet jeśli będziemy same dwie kijowe, zawsze jest opcja ' ja górą, Ty dołem' . myślę, że razem z nami przyjdzie trochę kuglarzących ludzi i uda nam się zrobić coś fajnego, ewentualnie gdzieś się podłączyć. (; |
_________________ to fakt. a fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem. |
|
|
|
 |
ignea
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 7:46 pm
|
|
|
Ja do żonglerów nic nie mam... są dosyć specyficzni, przynajmniej Ci których dane było mi spotkać, ale ogólnie są mili. Z żonglerki umiem wielkie, żółte Nic, choć mam ambicje kiedyś ogarnąć więcej niż podstawy na trzy rusałki. Więc z całą pewnością się przydadzą żonglerzy. Ale jednak to nie to samo co kij... stanowczo nie ta sama kategoria. Kij kocham i uwielbiam z nim tańczyć, choć mało umiem. To samo dwa kije. Odchodzę czasami pokręcić poi, ale to rekreacyjnie raczej. Szykuje się zabawa wachlarzami, ale to się jeszcze zobaczy. No i z chęcią bym się pobawiła akrylem, skoro już we Wrocławiu są żonglerzy.
Wiem, że mnie nie wygonicie. Słyszałam co nieco o waszej gościnności. Prawie dorównujecie w tym Trójmiastu. Aczkolwiek dziękuję ^.^ |
_________________ Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wieczne czyni dobro. |
|
|
|
 |
chashra
**

|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 9:28 pm
|
|
|
| Wrocław póki co śpi snem jesiennym |
_________________ "Nothing is True and Everything is Permitted" |
|
|
|
 |
tulexx

|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 9:35 pm
|
|
|
| chashra napisał/a: | | Wrocław póki co śpi snem jesiennym |
Ale delegacja Wroclawia w UK pracuje pelna para |
|
|
|
 |
ignea
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 10:08 pm
|
|
|
| a czy Wrocław budzi się może pełen werwy i zapału do pracy jakoś tak od maja? |
|
|
|
 |
tulexx

|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 12:14 am
|
|
|
| Budzi się raczej wczesniej. W maju jest juz calkiem rozbudzony |
|
|
|
 |
Shoghunn

|
Wysłany: Pią Gru 25, 2009 6:08 pm
|
|
|
no to ja się bawię kijem we wrocławiu... Jakby coś chętnie potrenuje z kimś, zawsze lepiej niż samemu... A propos gościnności wrocławian, to chętnie wrocławscy żonglerzy goszczą w otwartej przestrzeni treningowej, poniedziałki i czwartki od 18\19... Więc zimą wcale nie trzeba przechodzić w stan uśpienia...
Pozdrawiam |
_________________ I'm the Lizard King, I can do anything!
SHO(w)GUN Art |
|
|
|
 |
Mikuś

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 4:44 pm
|
|
|
Z tego co pamiętam i z tego co widzę, to moderatorem DS jest łosza
krzywo patrzysz ?
Łosz. |
_________________ Jestem jedynym żonglerem na świecie, który potrafi żonglować tak jak ja :D |
|
|
|
 |
owca
******* odrobina kajowatości

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 12:44 pm
|
|
|
Mikuś nadużywa zieleni, by móc bezkarnie siać offtop |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
Innokis
..

|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 2:10 pm
|
|
|
| Zimo wy...nocha i sam bym odkurzył kijaszka. |
_________________ Never Understimate the power of a sick mind. |
|
|
|
 |
Shoghunn

|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 11:35 pm
|
|
|
Dziś przypadkiem idąc na egzamin ujrzałem człowieka ćwiczącego kijami w plenerze... Czy to znaczy, że trzeba zacząć pobudkę, by inni nie zdążyli nas wyprzedzić??
[ Dodano: Wto Kwi 20, 2010 2:03 pm ]
No to tu też dodam... Bo jakoś się w ustawkach wrocławskich temat nie przyjął...
Treningi Kijowe (każdy stopień zaawansowania i styl kręcenia mile widziane):
Jako, że czasem dobrze podłapać coś od kogoś, proponuję spotkania Kijowe (sam mogę zrobić coś a la warsztaty z podstaw 1 i 2 kijaszków...
Jakby się znalazł ktoś bawiący się 2 i więcej kijami, to można by coś po passingować...
Ogólnie zapraszam:
Poniedziałki godz: 19
Wyspa Piasek (koło odwróconego drzewa na przy wejściu na w. słodową od strony hali targowej)
Jestem co tydzień, tak przynajmniej do 20:30/21:00 (potem robi się ciemno, więc przenoszę się na w. słodową, gdyż jest tam lepsze oświetlenie...
Zapraszam wszystkich chętnych...
[ Dodano: Pią Kwi 30, 2010 12:18 am ]
3 maja - Nie ma mnie - Ostróda |
_________________ I'm the Lizard King, I can do anything!
SHO(w)GUN Art |
|
|
|
 |
TheSkuti
**

|
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 10:06 pm
|
|
|