|
wspolne krecenie:) |
| Autor |
Wiadomość |
Martensa
...
|
Wysłany: Wto Cze 15, 2010 12:17 pm wspolne krecenie:)
|
|
|
szukam chetnych osob z Bydgoszczy do wspolnego krecenia:) jezeli masz czas i ochote pocwiczyc wspolnie to zapraszam:)nie wymiatam jakos super chruper bombastik ale razem zawsze razniej ) 510 65 94 94 |
|
|
|
 |
degeneruch
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 10:28 am
|
|
|
| czy podczas wakacji w Toruniu odbywaja się jakies cykliczne spotkania kuglarskie? gg:1893646 |
|
|
|
 |
Stiwen

|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 4:15 pm
|
|
|
Cześć degeneruchu!
odpowiedź na Twoje pytanie jest w temacie Treningi.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
degeneruch
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 4:38 pm
|
|
|
| z tego co widze bardzo malo ludzi zostaje na wakacje w Toruniu a jeszcze mniej chce wspolnie potrenowac, jesli jednak znalazlby się ktos chetny na cwiczenia z poi niech da znac moje gg:1893646 |
|
|
|
 |
darthNorbi
..
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 4:27 pm
|
|
|
| witam. musiałem troche przegapić ten temat. ja będę troche kręcił w fordonie koło akademików od października i jakby co jestem chętny na wspólny trening pozdrawiam i zachęcam również innych kuglarzy ;p |
_________________ clubing... |
|
|
|
 |
sabina89
..
|
|
|
|
 |
darthNorbi
..
|
Wysłany: Sro Sty 05, 2011 8:03 pm
|
|
|
| czyli sezon uważam za otwarty ;D |
|
|
|
 |
melka
|
Wysłany: Sro Lut 02, 2011 10:19 pm
|
|
|
od niedawna mieszkam w Bydzi ale chciałabym co nieco dowiedzieć się gdzie można się tutaj spotkać i poćwiczyć cośkolwiek: kręcenie, żonglowanie, monocykl... |
|
|
|
 |
kasqmil
|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 2:08 am
|
|
|
W razie czego jak się ciepło zrobi zamierzam poćwiczyć "machanie" w parku na osiedlu leśnym. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam Szału z "poi"-kami nie robię ale mogę za to nauczyć chodzenia na szczudłach w zamian za pomoc z ogniami |
|
|
|
 |
rubenz
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 9:44 pm
|
|
|
witam Kamila i jak co to ja się piszę tylko załatw jeszcze jedną parę szczudeł a i ja mogę nauczyć podstaw żonglerki czekam na pierwsze ciepłe i trenuje w parku koło teatru
[ Dodano: Pią Lut 25, 2011 9:45 pm ]
a i szukam kogoś z monocyklem bo chce się nauczyć |
|
|
|
 |
darthNorbi
..
|
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 3:00 pm
|
|
|
ja lubię kręcić w parku koło vilo, dobre miejsce no i koło akademików w fordonie (z racji wygody xD). No to jak się cieplej zrobi to warsztaty w plenerze na bank ;P
[ Dodano: Pon Mar 21, 2011 2:33 pm ]
witam. jutro o 15 będę ćwiczył w parku koło filharmonii (oczywiście jak pogoda dopisze), więc zapraszam wszystkich chętnych do wspólnego kręcenia. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
sabina89
..
|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 4:30 pm
|
|
|
Hej! Zrobiło się dość ciepło. Większość z Was zapewne ma wolne. Dziś [w sumie teraz, bo pisze z mobilnego neta] widziałam chłopaka w Myślu trenującego z devilstikiem [ta dalsza polana]. Chyba czas najwyższy jakoś się zgrać
Ps. Przepraszam tych, którym nie odpowiedziałam na gg. |
_________________ Stowarzyszenie Bydgoska Masa Krytyczna |
|
|
|
 |
darthNorbi
..
|
Wysłany: Sob Kwi 23, 2011 5:37 pm
|
|
|
jestem jak najbardziej za po świętach planujemy rozkręcić małe warsztaty plenerowe (okolice fordon-akademiki), jak ustalimy dokładnie godziny i termin spotkań to przekaże dalej co i jak . Chciałbym również wiedzieć ilu chętnych z forum pisze się na taką formę i miejsce warsztatów, bo jak nie pasuje to zawsze pozostaje mój ulubiony park koło VILO. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź (ale nie pół roku ;P) |
|
|
|
 |
sabina89
..
|
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 12:44 pm
|
|
|
Najbardziej pasuję mi park VI LO chociaż czasu mam niewiele...
Praktycznie od pon (chociaż bywa wolny) do soboty mam kiepsko z czasem (zajęcia popołudniami a potem praca).
Aktualnie mam teraz wolne do 9 maja |
_________________ Stowarzyszenie Bydgoska Masa Krytyczna |
|
|
|
 |
slepiec

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 10:56 am
|
|
|
slepiec reaktywacja ! no dobra.. ja jestem chętny i to bardzo, mam nową chęć.
a tak po za tym planujemy na jutro cos rozkręcić, jeszcze napisze potem gdzie i kiedy - jak najbardziej bedzie to bydgoszcz, pewnie kolo HALI łuczniczki, ale to się jeszcze okaże, godzina.. tak po 16.
podwieczor, albo jutro rano to potwierdze. |
_________________ Dawniej ludzie uczyli się dla samych siebie, dziś robią to na pokaz |
|
|
|
 |
darthNorbi
..
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 5:21 pm
|
|
|
| no to wpadnę w odwiedziny ;D |
|
|
|
 |
slepiec

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 10:54 pm
|
|
|
potwierdzam to co pisalem wcześniej : kolo 16 godziny - no bo raczej nikt nie bedzie punktualny , pod HALĄ Łuczniczka.
edit :
padło na czwartki - zaczynamy regularne spotkania w czwartki kolo godziny 17, miejsce : tereny zielone pod Halą Łuczniczka od strony rzeki (w okolicy restauracji).
zapraszam wszystkich
[ Dodano: Sro Maj 18, 2011 8:41 pm ]
jutro wyjatkowo park Kochanowskiego, tak na 17 (ja pewnie bede troche wczesniej) |
_________________ Dawniej ludzie uczyli się dla samych siebie, dziś robią to na pokaz |
|
|
|
 |
Focus
|
Wysłany: Sro Maj 25, 2011 6:46 pm
|
|
|
Wciąż się tam spotykacie w czwartki? Chciałbym jutro wpaść, się czegoś pouczyć |
|
|
|
 |
darthNorbi
..
|
Wysłany: Sro Maj 25, 2011 7:02 pm
|
|
|
witaj focusie. warsztaty sa jutro o 16.30 - park kochanowskiego. pozdrawiam
[ Dodano: Wto Maj 31, 2011 9:36 pm ]
jutro w myślu, tak myślę, odbędą się warsztaty kuglarskie z castingiem (jak wypali) do fireshow. Spotykamy się niedaleko ZOO na parkingu (przystanek dla 52) o godzinie, a potem ćwiczymy . Nowalijki kuglarskie mile widziane ;D. Wszelkie pytania kierować pod nr 726544533, wywoływać Norberta |
|
|
|
 |
Senzalo
|
Wysłany: Wto Gru 27, 2011 2:12 am
|
|
|
Hej, od października mieszkam w Bydgoszczy, w związku z czym nijak mam czas na jeżdżenie na treningi 100 km ... więc postanowilem zebrać ludzi którym się chce pomachać poi/kijami/czymkolwiek tutaj w Bydgoszczy - razem raźniej, grupka liczy już parę osób, dysponujemy salą calkiem dużą , ze sprzetem grającym, jedna ze ścian jest "zbudowana" z luster - także całkiem zacne warunki do ćwiczeń... jeśli ktoś byłby chętny pomachać zapraszam, treningi mamy caly rok bez przerw spowodowanych złą pogodą;)
W razie czego to kontakt do mnie ddawidw@gmail.com .
Macham poi, kijami, buugengami... i wlasciwie po torszku prawie każdy innym sprzętem;)
Bless |
|
|
|
 |
|
|