|
Informator Grupy Toruń Komandorii Joannitów |
| DLA CHĘTNYCH DO ZABAWY - Jak oceniasz swój poziom? |
| Bardzo niski |
|
11% |
[ 2 ] |
| Niski |
|
11% |
[ 2 ] |
| Średni |
|
35% |
[ 6 ] |
| Dobry |
|
29% |
[ 5 ] |
| Bardzo dobry |
|
5% |
[ 1 ] |
| Teraz już kombinuję |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 17 |
| Wszystkich Głosów: 17 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Maniusia
.

|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 10:40 am
|
|
|
Czy w ten weekend organizujecie trening? Jeśli tak to gdzie i o której? Jak kiedyś pisałam chętnie się przyłączę. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Imakandi

|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 6:30 pm
|
|
|
Sobota 10.00 Dworzec północ. W jednym z wcześniejszych postów umieściłam imitacje mapki |
|
|
|
 |
Imakandi

|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 3:39 pm
|
|
|
Ale to nie znaszej grupy Prosiłabym o kolejny dział, bo ten zosta ł założony dla naszej grupki i tu informujemy się dodatkowo o treningach. Więc aby się nie myliło.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
^efcia^
******* Tasforum

Pomogła: 3 razy Skąd: Koronowo
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 7:41 pm
|
|
|
"Grupa Toruń" to niewiele sugerujący tytuł dla tematu w związku z Twoją sugestią, Imakandi.
Może nadamy jaśniejszy tytuł? Ułatwi on orientację. Może od nazwy Waszej grupy?
Swoją drogą, czy nie warto łączyć sił we wspólnych treningach? |
|
|
|
 |
Imakandi

|
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 3:12 pm
|
|
|
Jesteśmy bardzo za. Rozm na ten temat. W sobotę będziemy ustalać ilu osobom pasuje tak jak Wy macie. Od tego uzależniamy, czy się przyłączymy
Co do tytułu, to wł. w KRS'ie mamy Grupa Toruń Komandoria Janitów zamku bierzgłowskiego / sekcja ogniowa.
Czyli np co dodac? Chyba, że jakby się już zgrało z treningami itd, to trza by stronkę znów postawić do uzytku i tam pisac wszystkie. Inaczej się pogubimy. NApisze po sobotnim treningu lub zadzwonię do osoby z która ostatnio przez telefon rozmawiałam
Jet też problem, co do połaczenia grup. Jesteśmy zarejestrowani i mamy trochę narzucone stroje, logo i wyższych ranga nad sobą wzgl. prawnym. Ale to jesze ugada co z tym zrobić. Postaram się wpaść do odnowy na trening chocby sama aby pogadac.
Pozdrawiam serdecznie i słonecznbie, bo pochmurno coś dzisiaj.
[ Dodano: Czw Paź 25, 2007 5:25 pm ]
Trening dziś - 18.00 - ogniowi ( + herbatka u mnie ) + kompletujemy sprzęty, stroje, wymiany itd...
sobota - 10.00 - normal
sobota - 19.00 - pokaz |
|
|
|
 |
|
|