|
Nauczyciela ! z Gorzowa najlepiej :P |
| Autor |
Wiadomość |
yunowa

|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 10:15 am Nauczyciela ! z Gorzowa najlepiej :P
|
|
|
Zacznę trochę o czym innym
Jak ja się cieszę, że to forum istnieje.
W gorzowie fire show upadł, grupa była niezdolna do stworzenia czegoś trwałego, chciałam do nich dołączyć, ale oni stwierdzili ze nikogo nie przyjmuja juz, potem się rozpadli, blablabla, stękanie takie. Ale ćwicze sobie sama, z moim przyjacielem, bawimy się w to razem, kręcimy tylko technicznie, nie ma to żadnego związku z tańcem, bo.. no nie ma:P no a że kręce dłużej od niego to już myślałam że jestem masterem, że już prosem jestem i znajomi mnie w tym tylko utwierdzali.
Ale czytam to forum.. i jezu! Przecież ja nic nie umiem xD z drugiej strony nabrałam kompleksów, że wszystko robie źle, no bo nie bardzo ma mi kto powiedzieć co jest nietak xD
a więc.. czy znajdzie się jakiś ktoś doświadczony kto będzie chciał mi pokazać co i jak? |
|
|
|
 |
Divus

|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 11:17 am
|
|
|
No... To by się nadawało do regionalnych.
Poza tym, pooglądaj stare tutoriale Nicka Woolsleya
http://www.youtube.com/user/meenik - o, tutaj. Wydana została nawet przez niego seria filmików instruktażowych z 'podstawami' - bardzo przydatna.
Ostatnio Yuta nawrzucał trochę filmików instruktażowych, które też warto obejrzeć, http://www.youtube.com/re...arch_type=&aq=f
Poza tym, za 3 tygodnie zaczynają się festiwale, zbierzcie się w sobie i pojedźcie na Ostródzki Festiwal Żonglerski lub na Altergrawitację.
Pozdrawiam!
Krzysztof |
_________________ Divus Show |
|
|
|
 |
yunowa

|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 11:39 am
|
|
|
Woolsley to młucer ! Yuty już widziałam filmiki dzięki wielkie, mam sporo filmików teraz do obejrzenia
ale jak już pisałam, przydałoby się żeby ktoś rzucił okiem na to co robie
Ostróda to koniec świata ale Toruń już bliziuchno! na pewno pojade:D
dzięki!! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|