Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Impreza dla dzieciaków w Gorzowie - chętni kuglarze?
Autor Wiadomość
OPETH_ka 
**

Wysłany: Sro Mar 25, 2009 11:05 am   Impreza dla dzieciaków w Gorzowie - chętni kuglarze?

Witam,

poszukuję kilku chętnych kuglarzy (żonglerzy, bańkarze, szczudlarze, diaboliści itp. - najlepiej łączący kilka talentów w jednej osobie ), którzy byliby zainteresowani ubarwieniem imprezy prospołecznej dla dzieciaków.

Impreza odbędzie się 20 czerwca w Gorzowie. Całość w klimacie szeroko pojętej ekologii. Warunek - umiejętność nawiązania kontaktu z dzieciakami, dostosowanie się do konwencji imprezy - nie chodzi o osoby, które gdzieś w tle chcą sobie pożonglować, tylko o aktywne jednostki, które będą bawiły się tak dobrze jak same dzieciaki

Wrzucam info w regionalnym temacie, bo zależy mi na osobach, które będą w miarę na miejscu.

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Fajnie, gdybyście mieli przygotowane jakieś zdjęcia, najlepiej filmiki

Postaram się odpisywać jak najszybciej - w miarę możliwości, ale proszę o wyrozumiałość przy opóźnieniach.

RDZ 

Wysłany: Sro Mar 25, 2009 7:24 pm   

Stad to raczej malo osob zaglada na to forum a przynajmniej tak mi się wydaje bo nikt tutaj nie zaklada tematow itp. Ja chetnie bym się zjawil gdyby przybyl ktos jeszcze z kim mozna by bylo pokuglarzyc :P Potrafie robic duze banki i troche diabolem krece a z dzieciakami tez się dogadam ;p

OPETH_ka 
**

Wysłany: Czw Mar 26, 2009 9:21 am   

Jeżeli znasz kogoś, kto byłby zainteresowany a nie zagląda - przekaż proszę info :)

Chętne osoby proszę o przesłanie w wiadomościach kilku podstawowych danych:

Imię i nazwisko:
Kontakt - mail i tel:
Co oferujesz? (żonglerka, mono, bańki itp.):

Przekażę je organizatorom, aby mogli się z Wami skontaktować. NIe pytajnie mnie proszę o wynagrodzenie - nie mam takiej wiedzy - chcę po prostu załatwić kilku osobom z braci kuglarskiej ciekawe zlecenie

Poziomka 
...

Wysłany: Czw Mar 26, 2009 4:14 pm   

hej hej jestem z Gorzowa i mogę pomóc. Poi i żonglerka póki co początkująca.

OPETH_ka 
**

Wysłany: Czw Mar 26, 2009 4:53 pm   

RDZ,

Czy skoro Poziomka jest chętna - Ty też się skusisz? :)

Poziomka 
...

Wysłany: Pią Mar 27, 2009 12:15 pm   

Rozmawiałam z organizatorem i z tego co się dowiedziałam to potrzebują 3-4 osoby. Tak więc zgłaszać się :yes:

OPETH_ka 
**

Wysłany: Pią Mar 27, 2009 12:17 pm   

Cieszę się, że tak szybko wszystko się kręci i już trwają rozmowy bezpośrednio z organizatorami :)

RDZ 

Wysłany: Pią Mar 27, 2009 1:40 pm   

jak narazie jestem na tak tylko nie wiem jeszcze czy nie bede jechal do pracy w czerwcu,takze na poczatku czerca dalbym 100% odpowiedz na tak lub nie ale poki co mozecie na mnie liczyc bo szczerze watpie zeby pojawilo się wiecej niz 5 osob :P P Ja poki co zajmuje się diabolo i jestem mniej wiecej srednio zaawansowany :P Umiem takze robic ogromne banki mydlane i jezeli w ten dzien nie bylo by zbyt duzego wiatru moglbym robic sztuczki z malymi bankami ^^ OPETH_ka mogla bys napisac jak mniej wiecej ma wygladac ta impreza? Czy my mamy dac pokaz czy poprostu zabawiac dzieci podczas imprezy?

OPETH_ka 
**

Wysłany: Pią Mar 27, 2009 1:46 pm   

Chodzi o zabawianie dzieci podczas imprezy - nie będzie zadnych specjalnych koncertow, wystepow - wszystko opiera się o swego rodzaju stacje z konkursami i aktywnosciami dla dzieci. Jeśli dziecko będzie chciało np. spróbować pożonglować - jest to wskazane :)

RDZ,
wydaje mi się, że początek czerwca to za pozno - organizator bedzie chcial miec zapewne wszystko dopiete jeszcze w kwietniu... Jeżeli z okolic Gorzowa zgłosi się za mało osób to pewnie będą ściągać kogoś z okolicznych województw...

Poziomka 
...

Wysłany: Pią Mar 27, 2009 8:39 pm   

NO tak to dość późno, prawdopodobnie będę musiała wyjechać, niestety wyjazdy zaliczeniowe mam w czerwcu i może się okazać ze nie będzie mnie na tej akcji. Ale zgłosiłam się wstępnie.
Ja tez się z chęcią nauczę robić bańki :D

RDZ 

Wysłany: Pią Mar 27, 2009 10:22 pm   

hehe Poziomka, jezeli chcesz się czegos odemnie nauczyc to wal smialo na PW bo ja chetnie bym się nauczyl na poi lub jeszcze lepiej zonglerce,takze jak bys chciala się ustawiac to pisz smialo ;) OPETH_ka, przykro mi ale jak narazie moge tylko tyle obiecac, chociaz teraz niedlugo bede wiedzial jak tam moja robota w czerwcu czyli jakby co odrazu daje odzew tutaj lub bezposrednio do organizatorow ;] Bardzo chetnie pokazalbym się w Gorzowie na tej imprezie ale jak to zwykle bywa terminy malo komu pasuja :P

OPETH_ka 
**

Wysłany: Pon Mar 30, 2009 8:26 am   

RDZ, spoko oko - jak będziesz coś wiedział - pisz - może jeszcze okaże się, że jest miejsce :)

RDZ 

Wysłany: Pon Mar 30, 2009 5:23 pm   

Fajnie ze w lubuskim wkoncu się cos dzieje ;p

Poziomka 
...

Wysłany: Pon Mar 30, 2009 6:08 pm   

Zawsze może się dziać tylko trzeba znać sposób i mieć chętnych ludzi do takiego "dziania się" xD

RDZ 

Wysłany: Pon Mar 30, 2009 6:28 pm   

Czyli nie ma chetnych ludzi bo jezeli by byli to i sposob by się znalazl :P

Poziomka 
...

Wysłany: Pon Mar 30, 2009 8:58 pm   

stworzyłam grupę ale po jakimś czasie uznałam ze nie chce już z nimi współpracować. czy działają dalej? nie wiem, ale ja nie zamierzam znów z nimi współpracować. Bawię się w to wszystko sama, sama trenuję.

RDZ 

Wysłany: Pon Mar 30, 2009 9:08 pm   

widzisz mi chodzi o takich ludzi ktorym wszystko jedno z kim to robia bo wazne zeby się dobrze przy tym bawic a tak btw tez trenuje sam i to w dodatku w piwnicy xD

Poziomka 
...

Wysłany: Pon Mar 30, 2009 10:18 pm   

heh wiesz nieważne z kim. no ale trzeba się dobrze czuć wśród tych ludzi. NO ja mam nadzieję, że ktoś chętny do trenowania i działania się znajdzie :D

RDZ 

Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 6:56 pm   

to co piszemy jakis nowy topic zeby poszukac ludzi?;D a moze by się cos postarac podzialac i jakis festival maly u nas zrobic?^^

Poziomka 
...

Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 8:32 pm   

wiesz pisać zawsze mozna ale jak widac w dziale jakoś ludzie się nie odzywają ;/ Lubuskie to chyba najnudniejsze miejsce na tym forum. Przykre.

Odpowiedz do tematu