|
wielkanoc i monocykiel |
| Autor |
Wiadomość |
owca
******* odrobina kajowatości

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 12:45 pm wielkanoc i monocykiel
|
|
|
sa jacys chetni na pokrecenie korbami w okolicy swiat w lublinie? serdelecznie zapraszam |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 1:15 pm
|
|
|
| Ja się chętnie w końcu nauczę na tym ustrojstwie jeździć bo kupiłem w październiku i od tamtego czasu prawie ciągle stoi i się kurzy. A w święta wreszcie odrobina wolnego czasu... |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
paroowa

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 2:00 pm
|
|
|
Spróbujcie przyjechać do Rzeszowa na nich, to się dołączę |
_________________ Always look on the bright side of life. |
|
|
|
 |
KriPer

|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 6:35 pm
|
|
|
Ja chętnie mogę pojeździć z Wami na tej dziwacznej machinie . Tylko kiedy, o której i gdzie dokładnie:) |
_________________ Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą - Św. Augustyn |
|
|
|
 |
owca

|
Wysłany: Wto Kwi 19, 2011 1:19 pm
|
|
|
czy ktos wie cos o Groniu? zdaje się, ze kiedys przeprowadzal się na studia do Lublina i chyba sluch po nim zaginal... a mozna by wieksza ekipe zebrac i opanowac altanke w Saskim
[ Dodano: Pią Kwi 22, 2011 9:02 pm ]
sa jakies propozycje na termin spotkania? co powiecie na wtorek podyngusowy? |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 10:56 pm
|
|
|
| Jak zwykle na ostatnią chwilę umawiane wszystko ale wtorek jest spoko. Proponuję spotkać się ok. 12-13 w Parku Saskim przy altance. W razie czego zawsze można się gdzieś przemieścić. Chyba, że miałeś drogi Owco inny pomysł? |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
owca

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 10:34 am
|
|
|
ja będę wolny dopiero około wieczora - pierwszy roboczy dzień po świętach i mam sporo questów do zrobienia
w razie czego dryndać - 796082094 (mam nadzieję, że to poprawny numer )
ma ktoś dętkę do odsprzedania? |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 10:59 am
|
|
|
To może jutro? Tak czy siak będę dziś w Saskim od ok 15 i tak więc mono wezmę jak chciałbyś mnie pouczyć jeździć na tym ustrojstwie |
|
|
|
 |
owca

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 6:54 pm
|
|
|
ech, dopiero wróciłem do domu po całodziennym załatwianiu spraw biznesowych...
zatem zostaje dzień jutrzejszy, czyli środa... godzina 13 pasuje? gdzie dokładnie w sasie?
dobra nowina - mam dętkę |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 7:33 pm
|
|
|
Pewnie przy altance. 13 pasi (przynajmniej mi). Dziś próbowałem wsiąść na to koromysło (mono) i udało mi się przejechać z 15m ;P Stanowczo muszę się do tego wreszcie przyłożyć.
EDIT: A w zasadzie możemy trochę później? 15 to taka godzina, że słońce już nie w zenicie więc da się żyć a dalej jest ciepło. No i rano wolałbym mieć trochę luźniejsze jeśli to możliwe. Ew. Po prostu przyjadę później trochę.
EDIT2: A jednak przypomniało mi się, ze muszę być na spotkaniu o 16 na ul. 3go maja. Innymi słowy ze mną jutro loteria. Wieczorem późnym będę wiedział jak stoję z czasem rano.
EDIT3: Ostatecznie 13 jest bardzo dobrą godziną na trening. Niestety na 16 będę musiał zniknąć Ale 2,5h to zawsze trochę czasu. Do zobaczenia. |
|
|
|
 |
|
|