|
Pracownia Sztuk Fizycznych |
| Autor |
Wiadomość |
Rafał
...
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 9:37 am Pracownia Sztuk Fizycznych
|
|
|
Witam!
W środę (9.IV) zapraszam wszystkich kuglarzy z Lublina i okolic na spotkanie poświęcone mającemu się odbyć w Lublinie Festiwalowi Sztukmistrzów. Spotkanie będzie połączone z treningiem. Spotkanie i inauguracyjny trening odbędą się w Pracowni Sztuk Fizycznych, która znajduje się w budynku po Akademii Medycznej przy Centrum Kultury na ul. Peowiaków 12. Wszystkich chętnych do pracy na festiwalu (prowadzenie warsztatów występy) i pomocy przy organizacji festiwalu serdecznie zapraszam.
Pracownia Sztuk Fizycznych jest inicjatywą stowarzyszenia Sztuczne. Rok temu przyszedłem na staż do Centrum Kultury z inicjatywą otworzenia miejsca, które skupiałoby różne aktywności fizyczne takie jak parkour, sztuki cyrkowe, taniec, gry i zabawy itd.. Treningi odbywałyby się bezpłatnie prowadzone przez wykwalifikowanych instruktorów jak i samych uczestników. Sala miała być wyposażona w używany sprzęt sportowy zdobyty z różnych instytucji, gdzie był likwidowany.
Przez cały rok doprowadzałem z pomocą lubelskich traceurów salę do użytku oraz odwiedziłem kilkanaście instytucji i wysłałem setki listów w poszukiwaniu sprzętu. Koniec końców sala jest gotowa do użytku (zostały do rozwiązania kwestie prawne) i wyposażona w minimum sprzętowe. Wszystkich chętnych do poćwiczenia zapraszam w środę (9 IV) o godzinie 18tej – spotkanie pod wejściem do Centrum Kultury ul. Peowiaków 12. |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 12:36 pm
|
|
|
fajnie fajnie tylko troche za pozno ogloszenie dodane,
pokazalbym się jesli wiedzialbym wczesniej |
_________________ VivaAjatollachAllachAhbar gg5354535 880-537_040
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
Merdion

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 1:45 pm
|
|
|
Jak uda mi się wrócić po warsztach z dzieciakami, to wpadnę do was weź mi na PW daj swój nr telefonu w razie czego |
|
|
|
 |
MatiP

|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 9:21 pm
|
|
|
Raczej przyjde |
_________________ ______________________
Juggling Is Not A Crime! |
|
|
|
 |
sAdam

|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 3:12 pm
|
|
|
Heja.
Mógłby ktoś napisać co się działo na spotkaniu? Czy zostało coś ustalone?
Nie mogłem przyjść :( . |
|
|
|
 |
Merdion

|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 5:55 pm
|
|
|
Igzekli! Z warsztatów wróciłem po 19 i nie mogłem |
|
|
|
 |
Kermit
**

|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 11:10 pm
|
|
|
witam mam pytanko czy warsztaty są co tydzień bo niestety nie mogłem przybyć |
|
|
|
 |
Rafał
...
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 9:44 am
|
|
|
| Stałe spotkania będą odbywac się w poniedziałki o 19.30. W najbliższy czwartek pojawię na warsztatach "klanzowych". Opowiem trochę o festiwalu i o pracowni. |
|
|
|
 |
Merdion

|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 2:42 pm
|
|
|
ojej, ale dupnie zajęcia mam do 19:30 a o 20 spotkania klubu fantastyki.. no szkoda. |
|
|
|
 |
Rafał
...
|
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 11:04 am
|
|
|
| Zapraszam wszystkich chętnych na trening akrobatyczny do pracowni jutro(2 maja) o 11.00 w programie salto do przodu oraz wstep do salta do tyłu. |
|
|
|
 |
|
|