|
LUBELSKIE GRUPY FIRE ODEZWIJCIE SIĘ |
| Autor |
Wiadomość |
Czarny Baran

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 11:53 pm LUBELSKIE GRUPY FIRE ODEZWIJCIE SIĘ
|
|
|
Proszę się tu podpisać jak ktoś jest z okolic lublina i maczał coś w tym interesie. ( fire )
- nazwa
- rok założenia
- charakter działalności
- ilość osób
- kontakt
jesli nie jesteś grupą to też coś napisz
- SPOTKAJMY SIĘ -
- W PRZYSZŁYM ROKU ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZORGANIZOWANIA FESTIWALU OGNIA i TYM PODOBNYCH W LUBLINIE - |
|
|
|
 |
anka
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 7:12 pm
|
|
|
| o !niegłupi pomysł ze spotkaniem się czy nawet zorganizowaniem festiwalu ognia,tym bardziej że sporo osób z okolic Lbn by się znalazło. Podpisuje się więc jako pierwsza w imieniu swoim i koleżanki, jesteśmy dwie po tym jak rozpadła się nasza grupa, pierwsze zetknięcia z "fire" tak z 4 lata temu później troche przerwy (ale wszystko da się nadrobić), głownie poi, wachlarze,ogieeń w dłoniach , i za kilka miesięcy hula hoop jeśli bedzie czas na treningi... my obie od października w Lubnie więc jak co to skontaktować się bedzie łatwo |
|
|
|
 |
Milka
*
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 9:39 pm
|
|
|
To ja druga. Ja jestem z lublina ale pozostala czesc grupy z Lubartowa i okolic.
A wiec tak:
-nazwa: Antares
- rok założenia - cos kolo 2004
- charakter działalności - fire show bardziej hobbystyczne niż zarobkowe
- ilość osób - różnie stałych 8
W grupie krecimy na wszytkim - kije, podwojne, poi, wachlarze, może w niedlugim czasie tak jak poprzedniczka hula hop.
Co do spotkania to jestem jak najbardziej za. Co do festiwalu tym bardziej
Przydało by się cos takiego. |
|
|
|
 |
MatiP

|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 10:34 pm
|
|
|
Podoba mi się pomysł festiwalu ale najbardziej by mi się podobało jakby oprócz Ognia były tam tez inne sztuki kuglarskie |
_________________ ______________________
Juggling Is Not A Crime! |
|
|
|
 |
Milka
*
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 8:58 am
|
|
|
Festiwal - fajnie by było jakby wyszedl. Ostatnio bylam na SKa w Lubartowie. I było bardzo przyjemnie. W Lublinie też by coś takie się przydalo. W razie czego służe pomocą |
|
|
|
 |
Kermit
**

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:07 am
|
|
|
Witam moja grupa jest z Parczewa nazywa się "Sigillum Ignis"i liczy 10 sób. Działamy od marca 2006. bawimy się tylko sprzętem ogniowym: poi, kije, liny .tip itd.
POzdrawiam i wstawiam linka do naszej stronki
http://ignis.strych.org/ |
|
|
|
 |
Milka
*
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 12:22 pm
|
|
|
| Kermit napisał/a: | Witam moja grupa jest z Parczewa nazywa się "Sigillum Ignis"i liczy 10 sób. Działamy od marca 2006. bawimy się tylko sprzętem ogniowym: poi, kije, liny .tip itd.
POzdrawiam i wstawiam linka do naszej stronki
http://ignis.strych.org/ |
Kręciliście z Basią z Lublina może? Albo na Polconie w 2006? |
|
|
|
 |
MatiP

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 4:43 pm
|
|
|
| Milka napisał/a: | Festiwal - fajnie by było jakby wyszedl. Ostatnio bylam na SKa w Lubartowie. I było bardzo przyjemnie. W Lublinie też by coś takie się przydalo. W razie czego służe pomocą |
Tez bylem na SKA ale żonglerki bylo tyle co nic Spoko na Diabolo dawał RaSex i niexle na devilu jeden ziomek kręcił |
_________________ ______________________
Juggling Is Not A Crime! |
|
|
|
 |
Milka
*
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 5:05 pm
|
|
|
| Żonglerka i devil to byli chlopaki z Korby. Znaczy się z Chełma |
|
|
|
 |
Kermit
**

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 7:28 pm
|
|
|
Tak zgadza się ... ale to były początki .. |
|
|
|
 |
Milka
*
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 7:43 pm
|
|
|
Nie no to co pok azaliście na Polconie całkiem fajnie wam wyszło - byłam jedną z organizatorek |
|
|
|
 |
Czarny Baran

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 10:11 pm
|
|
|
DO RZECZY LUDZISKA ! |
|
|
|
 |
Magnez
Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 4:49 pm
|
|
|
się rozgadali
Deklaruję pomoc w tematach:
Sponsoring
pieniadze
projekty itp...
Mail: faeton@poczta.fm |
|
|
|
 |
Czarny Baran

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:09 pm
|
|
|
Super że jest odzew.
Dobra czyli mozna coś zacząć powoli sklecać.
Tu już jest taka idea od pewnego czasu a teraz nawet są ludzie którzy chcą owe plany realizować. Potrzebujemy zorganizować się zbiorowo. Na ten moment jest grupka ludzi powiedzmy kuglujących lub wplątanych w prace Domu Kultury na Peowiaków 52. Idea strzeliła w kilku miejscach na raz. Myślę że spokojnie można to zorganizować z takimi bajerami jak spanie, sala, pokazy itd. na miare szytego troche pod uczestników a troche też dla miasta.
Termin:
Ja myślę że początek lipca nie jest zły ( 10 - 15 ) - chyba że by coś w ramach ferii zimowych zrobić tak na próbę... tu się trzeba zakręcić.
Promocja:
Nic mi o tym nie wiadomo. Wolę imprezy płatne (30 - 40 zł) za całość a ewentualne długi wobec miasta spłacać jakims pokazem zbiorczym.
Konkursy i zawody:
No proszę... trzeba coś i w tej materi zdziałać; Na to na pewno przydadzą się sponsorzy.
KASA I OPROJEKTY:
TO wszystko bardzo ładnie podchodzi pod rozwój i samorozwój paraedukacje |
|
|
|
 |
Milka
*
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:58 pm
|
|
|
Ja znam się troche na organizowaniu obsługi i ogólnej koordynacji takich imprez. Wiec służe pomocą iw pełni popieram projekt.
Co do platnych imprez to nie wiem czy ludzie na to pójdą. To bedzie z tego co się orientuje pierwszy tego rodzaju pokaz w Lublinie, ludzie nie bedą wiedzieć co to jest i czy warto na to wydać te 30 - 40 zł. Potem jeżeli to się dalej bedzie rozwijać to spoko nie ma problemu. |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 10:45 pm
|
|
|
| tu chodzi o to aby ludzie przyjezdzajacy mielu za ta kase sale spanie jadlo itp itd |
_________________ VivaAjatollachAllachAhbar gg5354535 880-537_040
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
Hsiri

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 11:31 pm
|
|
|
jesli moge się wtrącic, mysle ze termin 10-115 lipca jest jak najbardziej nieodpowiedni ze wzgledu na grunwald, który odbywa się dokladnie w tym czasie... |
_________________ Heeeey, hey baby, I wanna knooow if you be my girl... |
|
|
|
 |
Czarny Baran

|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 3:29 am
|
|
|
termin na tym etapie nie gra roli. jest płynny...
idźmy dalej co myślisz dalej TY ? |
|
|
|
 |
Kermit
**

|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 9:47 am
|
|
|
Ja mam znajomą w lublinie która organizuje różne projekty głownie kuglarskie mozę uda mi się ją nakręcić na ten pomysł ona uczy dzieciaki z klazny i jest z lubelca co wy na to ? |
|
|
|
 |
Hsiri

|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 10:23 am
|
|
|
ogólnie rzecz biorąc, super ze jest taki pomysl zeby zoorganizowac to wlasnie w lublinie.cudowne miasto:) to bedzie swietny pretekst zeby je ponownie odwiedzic |
_________________ Heeeey, hey baby, I wanna knooow if you be my girl... |
|
|
|
 |
|
|