|
Kuglarz szuka stancji w Lublinie |
| Autor |
Wiadomość |
Vujin

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 1:11 pm Kuglarz szuka stancji w Lublinie
|
|
|
Witam
Z racji rozpoczęcia studiów kulturoznawczych na UMCS przeprowadzam się do Lublina. Dwa dni temu dostałem odpowiedź, że nie został mi przydzielony akademik i zostałem na lodzie. Może ma ktoś z Was wolną stancję albo znajomych którzy szukaja współlokatora do pokoju?
Pozdrawiam |
_________________ Grupa Twórcza Creatura |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 1:13 pm
|
|
|
| A gdzie i co będziesz studiował? Jakbyś nie znalazł stancji to rozpoczęcia roku akademickiego to kilka dni w razie czego jestem w stanie przetrzymać Cię u siebie jak coś tak myślę. Wtedy już na miejscu byłoby łatwiej coś znaleźć. W razie czego popytam ludzi ale to prawdopodobnie dopiero w najbliższy wtorek na treningu. |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
Vujin

|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 1:29 pm
|
|
|
Będę studiował kulturoznawstwo na UMCSie. Planuję we wtorek jechać do Lublina i już od rana czegoś szukać. Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Dzięki wielkie |
_________________ Grupa Twórcza Creatura |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 1:36 pm
|
|
|
We wtorek zapraszam więc na trening do Parku Saskiego (od 16) i tam będziesz mógł bezpośrednio zapytać się kuglarzy czy ktoś ma gdzieś miejsce albo kogoś znajomego z wolnym miejscem na stancji |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
Vujin

|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 1:44 pm
|
|
|
Z wielką chęcią wpadnę |