|
kij |
| Autor |
Wiadomość |
khaacu

|
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 11:28 am
|
|
|
na przelomie lipc i sierpnia jest festiwal sztumistrzow w lublinie na pewno ktos pomoze. no i mozesz wpasc do centrum kultury przy peowiakow. wtorki i czwartki o 17. tylko najlepiej umow się z kims z stad bo moze Ci byc ciut cieako tam trafic |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 7:35 pm
|
|
|
W Centrum Kultury są warsztaty we wtorki, czwartki i w soboty ok 17-18. Dodatkowo w Lipcu w każdy weekend (sobota, niedziela) będzie odbywać się Letnia Akadamia Sztukmistrzów, gdzie każdy może przyjść i czegoś się nauczyć (nie tylko kija ale także Poi, żonglerki, jazdy na mono, chodzenia po slackline i wielu innych ciekawych rzeczy) Poza tym są treningi lokalnych grup Fireshow ale to już musisz pytać raczej ich wszystkich osobiście |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
khaacu

|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 1:12 pm
|
|
|
| kolega pytal o meski sprzet wiec nie mydl oczu poikami (nieczysssste...) xD |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 2:00 pm
|
|
|
Khaacu - ja ci już mówiłem o twoich kompleksach męskości które musisz maskować kijem ;P A kolega początkujący i jeszcze zmądrzeje i przejdzie na jedyną słuszną POIkową drogę |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
Merdion

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 3:58 pm
|
|
|
Zostawcie go. I tak prędzej czy później zacznie żonglować i przy tym zostanie |
|
|
|
 |
Loki

|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 4:41 pm
|
|
|
| Sorki że zrobie offtopa xD. Ej a jak macham i kijem i poi i żongluje to co jestem? xD |
_________________ Czasem się zastanawiam kiedy mnie znienawidzicie na tym forum... |
|
|
|
 |
brodaaa
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 9:55 pm
|
|
|
dwulicowy:P
Ale na kiju Cie nauczymy, przyjezdzaj! |
|
|
|
 |
Kabamori
.

|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 7:57 pm
|
|
|
Jak przyjeżdżam do Lublina (do dziadków) to nie mam za bardzo co robić więc postaram się być na każdym
Dlaczego nie ma warsztatów codziennie? |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 8:19 am
|
|
|
Jak tylko poznasz ludzi z Lublina to jak najbardziej możesz się umawiać codziennie (tym bardziej w wakacje) - większość z tutejszych kuglarzy ćwiczyłaby najczęściej jakby mogła |
|
|
|
 |
|
|