|
Grupa fireshow w Lublinie |
| Autor |
Wiadomość |
Basia

|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 11:04 pm Grupa fireshow w Lublinie
|
|
|
Tak już od pewnego czasu mnie doskwierało, że w Lublinie nie ma mocno działającej grupy... Są tylko w okolicach.
Tak wiec zalozylam w Stowarzyszeniu Fantastyki "Cytadela Syriusza" sekcje fireshow, pod ktora zlaczylam się z Darią i jej grupa "Feniks".
Poszukujemy w miare doswiadczonych ludzi, ktorzy mogliby się zaangazowac, najlepiej z Lublina/studiujacych w Lublinie/ktorzy mogliby jezdzic dosc mobilnie bo im się podoba.
Stowarzyszenie ofiaruje nam troche budzetu na sprzet i takie tam w zamian za krecenie na konwentach fantastyki i lubelskich imprezach.
Chetnych proszę o pisanie na maila barbara.ksieska@gmail.com
Goraco zapraszam! |
_________________ Nowy Lubelski Fantastyczny Portal Internetowy >>>PARADOKS<<< www.paradoks.net.pl |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 10:24 am
|
|
|
| Jak rozumiesz to, ze nie ma mocno dzialajacej grupy? |
_________________ VivaAjatollachAllachAhbar gg5354535 880-537_040
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
Basia

|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 9:58 am
|
|
|
Z tego, co obserwuje to ostatnio w Lublinie działają grupy z poza Lublina. W samym Lublinie pamiętam jak kiedyś Krzysiu działałeś z Grześkiem i Dagną i chwała wam za to, bo byliście naprawdę świetni, ale z tego co widzę to jakoś mało was teraz (w sensie nie widziałam ostatnio jakiś pokazów itp). Jeśli jednak działacie dalej to przepraszam, że was nigdzie nie zauważyłam i pominęłam.
Chodzi mi o taką grupę, w której byłoby dużo osób mogących jednocześnie występować jak i uczyć. Nie byłaby ona zamkniętą grupą, tylko każdy mógłby przyjść i się nauczyć.
Były spotkania owszem, warsztaty na peowiaków czy spotkania w parku saskim, ale chodzi o samo istnienie grupy. |
_________________ Nowy Lubelski Fantastyczny Portal Internetowy >>>PARADOKS<<< www.paradoks.net.pl |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|