|
Festiwal Sztukmistrzów |
| Autor |
Wiadomość |
Rafał
...
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 11:57 pm Festiwal Sztukmistrzów
|
|
|
Ruszyła strona festiwalu
Zapraszam wszystkich do odwiedzania www.sztukmistrze.pl
rozsiewajcie wieści o festiwalu metoda "word of mouth" czyli krótko mówiąc dzielcie się radosną wieścią o nadchodzacym festiwalu.
Zapraszamy wszystkich chętnych do pomocy przy festiwalu. Pracy będzie bez liku i to najróżniejszej od obsługi punktu informacyjnego do rozklejania plakatów i pomocy technicznej przy montażu i demontażu. Zgłaszajcie się na info@sztukmistrze.pl |
|
|
|
 |
Kurczak
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 8:15 pm
|
|
|
siemka ja się zapoznalem co prawda mam dobiero 14 lat ale diabolistą jestem niezłym
ja moge rozklejać plakaty b.durzo jeżdze rowerem po lublinie takrze problemem to dla mnie nie będzie |
_________________ Circus rządzi, Circus radzi, Circus nigdy cię nie zdradzi |
|
|
|
 |
MatiP

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 5:59 pm
|
|
|
| Sokrates napisał/a: | siemka ja się zapoznalem co prawda mam dobiero 14 lat ale diabolistą jestem niezłym
ja moge rozklejać plakaty b.durzo jeżdze rowerem po lublinie takrze problemem to dla mnie nie będzie |
Zgłaszajcie się na info@sztukmistrze.pl |
_________________ ______________________
Juggling Is Not A Crime! |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 9:14 am
|
|
|
Witam.
Mam następujące pytanie - warsztaty dla początkujących będą dla osób zupełnie zielonych czy np. osoba sprawnie żonglująca tylko 3b i 4b tez się na nie łapie? Tak samo warsztaty, na które trzeba wcześniej zgłaszać chęć - dla wymiataczy czy ta sama osoba może się bez skrupułów na nie zapisać?
Z góry dzięki za odpowiedź. |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
Merdion

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 2:57 pm
|
|
|
Jest tak, że ja np chcę poprowadzić warsztaty dla ludzi, którzy mniej więcej co umieją, żeby nie uczyć kaskad, półpryszniców, bo w sumie niewiele da się zrobić z tym... Nie wiem jak będzie z Magdą. Ktos powinien prowadzić zajęcia dla całkiem zielonych, tak myslę. W czwartek będę wiedział więcej.
pozdrówy |
|
|
|
 |
MatiP

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 5:17 pm
|
|
|
Ja bym chciał poprowadzić warsztat dla zielonych :D:D |
Juggling Is Not A Crime! |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 5:36 pm
|
|
|
Czyli jeśli dobrze zrozumiałem, to warsztaty w których chęć uczestniczenia trzeba zgłaszać wcześniej będą dla ludzi raczej dość zaawansowanych, natomiast warsztaty prowadzone przez ową "Klanzę" będą dla ludzi raczej początkujących ale też nie zupełnie zielonych. Dobrze kombinuję?
MatiP, w ramach "Klanzy" czy zupełnie poza głównym programem festiwalu? |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
MatiP

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 8:31 pm
|
|
|
Jesli w ogole to w ramach Klanzy |