|
Pole Mokotowskie 2008 - ważne pytanie... |
| W jaki dzień chcesz się spotykać na polach mokotowskich? (maks. 2 odp) |
| Poniedziałek |
|
0% |
[ 0 ] |
| Wtorek |
|
12% |
[ 4 ] |
| Środa |
|
25% |
[ 8 ] |
| Czwartek |
|
28% |
[ 9 ] |
| Piątek |
|
3% |
[ 1 ] |
| Sobota |
|
15% |
[ 5 ] |
| Niedziela |
|
9% |
[ 3 ] |
| Wszystko mi jedno |
|
6% |
[ 2 ] |
|
| Głosowań: 17 |
| Wszystkich Głosów: 32 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Ex3v
******** Imperator

|
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 1:49 pm Pole Mokotowskie 2008 - ważne pytanie...
|
|
|
Witajcie robaczki,
mam pytanie - w który dzień się spotykamy? W zeszłym roku była środa, jednakże wielu osobom ten dzień nie pasował... dlatego też wychodzę z tą akcją społeczną.
Zaznaczajcie dni, które wam pasują, do wyboru maksymalnie dwa.
[ Dodano: Pią Lut 15, 2008 11:16 am ]
UMÓWMY SIĘ, ŻE ANKIETA BĘDZIE TRWAŁA DO KOŃCA LUTEGO, ŻEBY TEGO NIE CIĄGNĄĆ W NIESKOŃCZONOŚĆ |
_________________ // PHP, SQL, Produkcja video dla telewizji i filmu 514 929 654 |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 6:12 pm
|
|
|
| Niestety jedna ankieta terminu nie zmieni. Przez tych pare lat prowadzenia spotkań wiem, że nie ma idealnego terminu. Ważne jest miejsce i systematyczność spotkań. Nadszedł czas gdy można rozszerzyć spotkania o dodatkowy dzień. Moim zamierzeniem było stworzenie możliwośći spotykania się każdego dnia i mam nadzieję czegoś takiego doświadczyć. |
|
|
|
 |
homer

|
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 6:18 pm
|
|
|
| latem gdy treningi odbywały się pod gołym niebem , odbywały się codziennie w moim mieśce i jest to bardzo sympatyczne gdy można się spotykać każdego dnia . Więc życzę żeby i wam się udało |
|
|
|
 |
Ex3v
******** Imperator

|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 1:35 pm
|
|
|
| Tak jak sobie gadałem z ludźmi wieloma polowymi, uznaliśmy, że najlepiej będzie jak środa zostanie + dojdzie dodatkowy dzień, najlepiej piątek albo sobota... wszystko wyjdzie w praniu. |
_________________ // PHP, SQL, Produkcja video dla telewizji i filmu 514 929 654 |
|
|
|
 |
vooydzig

|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 11:08 pm
|
|
|
tylko ze najlepiej niedziela mysle ze piatek/sobota odpadaja z prostej przyczyny - ludzie lubia isc na impreze, jesli w piatek pojda to w sobote beda spali a rzadko kto chodzi na imprezy w niedziele w zwiazku z czym dobrze bedzie się spotkac wlasnie w ten dzien... ogolnie popieram pomysl weekendu(poza sroda, bo to juz raczej ustalone) bo wtedy mozna by się spotykac duzo wczesniej niz o 17.. w koncu wiekszosc z nas ma weekendy wolne. |
_________________ Far beyond my far gone pride is knowing that we'll soon be gone. |
|
|
|
 |
Ex3v
******** Imperator

|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 11:26 pm
|
|
|
Jezeli duzo wcześniej niż o 17, to większość tych, co poszli na imprezę w sobotę będzie albo spała albo chorowała, dlatego mi się to średnio podoba |
|
|
|
 |
vooydzig

|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 12:07 am
|
|
|
tak ale jesli się spotkamy np o 14 to czesc ludzi przyjedzie od razu, kto ma chorowac i przyjechac przyjedzie pozniej i generalnie ludzie zostana do tzw konca.. w sobote natomiast bedzie tak: tez np o 14, tez kto ma chorowac przyjedzie pozniej, ale czesc ludzi zniknie wczesniej bo z kolei oni ida na impreze... wiec wydaje mi się ze jesli weekend to niedziela... z piatkiem jest ten problem ze nawet olejmy ze ludzie ida na imprezy, czesc osob bedzie miala zajecia, i przyjada np miedzy 17-19 co znacznie ograniczy czas wspolnego treningu(w srody bedzie podobnie wiec dobry bylby dzien z dluzszym spotkaniem), poza tym pamietaj ze czesc osob moze wracac do domow na weekend... no ale zobaczymy jak ludzie wybiora mam nadzieje ze przynajmniej jeden dzien bedzie mi pasowal we shall see |
_________________ Far beyond my far gone pride is knowing that we'll soon be gone. |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 2:28 pm
|
|
|
| Cieszko samodzielnie wygdybać. Najlepszym narzędziem do tego jest ankieta. TYlko jak tu zachęcić ludzi do zagłosowania. 12 osób z ponad 100 które tam bywają to marny wynik. Domniemuję, że pozostali albo już się przestali interesować spotkaniami albo przyjeli za pewnik, że nadal będą środy. |
|
|
|
 |
Ex3v
******** Imperator

|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 3:03 pm
|
|
|
Albo jeszcze żyją snem zimowym... |
|
|
|
 |
Radical Fish

|
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 5:31 pm
|
|
|
ja! ja! ja tez tu jestem!
jak beda jakies konkrety to zglaszam swoj staly udzial we wszelakich rubasznych spotkaniach kuglarskich |
_________________ Ja mam otwarte oczy, Ty miej otwarty umysł! |
|
|
|
 |
Kemadas_Clamor
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 1:23 am
|
|
|
witam
w zasadzie przychodził bym chyba w każdy dzień, jeżeli czas by się znalazł, ale najbardziej mi pasował by czwartek, albo weekend - niedziela |
|
|
|
 |
vooydzig

|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 11:18 pm
|
|
|
tak sobie mysle ze jesli pogoda bedzie sprzyjala to sroda 19 marca jest dobrym terminem na inauguracje spotkan czemu tak? otoz powinno byc juz troche cieplej, dzien troche dluzszy i jesli się nie myle jest to w okolicy swiat co daje na razem dobry dzien na juggling/kugling/poing etc potrawy swiateczne mile widziane chetni na pewno się znajda |
|
|
|
 |
Vergillian

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 3:15 pm
|
|
|
Patrząc na pogodę myślę, że inauguracja może się odbyć już w tę środę - 12 marca. Przychodźcie! I im wcześniej tym lepiej! Ja będę na polach jakoś od 13.30. |
_________________ Twoja stara robi 31 i mówi że żongluje |
|
|
|
 |
knt

|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 3:19 pm
|
|
|
Popieram. 19 dobry ale 12 jeszcze lepszy. |
_________________ <<< Yoyoing.yoyo.pl # Yoyo.go.pl # Yo.4.pl >>> |
|
|
|
 |
vooydzig

|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 11:04 pm
|
|
|
okej to widzimy się 12 ja bede dopiero kolo 16-17 bo zajecia mam do pozna ale bede jesli pogoda bedzie dobra chyba zeby nie isc na zajecia... hmm... |
|
|
|
 |
Vergillian

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 1:46 am
|
|
|
Nie iść, nie iść! |
_________________ Twoja stara robi 31 i mówi że żongluje |
|
|
|
 |
vooydzig

|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 5:51 pm
|
|
|
no to chyba nie isc w takim razie Vergillian wez cluby
a tak btw: mialem dzis super zonglerski dzien nic nie osiagnalem co prawda(zadnych 100 x 5b) ale tak milo się zonglowalo na dworzu, i 5 powolutku zaczynala isc |
|
|
|
 |
Julek

|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 7:22 pm
|
|
|
A ja mam we środe lekarza o 18...
Kurrde, to wpadne wcześniej kolo 14-15 i wyjde wcześniej, nici z ognistych poi... |
|
|
|
 |
vooydzig

|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 5:34 pm
|
|
|
bylem! warto bylo się spotkac wiem co robie zle w 53 633... passingi na 6 i 7 przecwiczylismy z Vergillianem bylo nas w sumie 5 osob + moj kumpel ktory nie zonglowal... byly to tez chyba jedyne lub jedno z niewielu spotkan na ktorych bylo wiecej zonglerow niz firedancerow/poierow(nie wiem jak to się nazywa)
mam nadzieje ze za tydzien bedzie nas wiecej!
Sezon mysle ze mozna uznac za oficjalnie rozpoczety |
|
|
|
 |
knt

|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 5:37 pm
|
|
|
| Nawet darmowy prysznic był z nieba :] |
_________________ <<< Yoyoing.yoyo.pl # Yoyo.go.pl # Yo.4.pl >>> |