Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Cykliczne warsztaty

Czy chciałbyś/chciałabyś uczęszczać na cykliczne warsztaty?
tak
69%
 69%  [ 18 ]
nie
19%
 19%  [ 5 ]
nie wiem
11%
 11%  [ 3 ]
Głosowań: 26
Wszystkich Głosów: 26

Autor Wiadomość
dzielny 

Wysłany: Sro Paź 21, 2009 5:55 pm   Cykliczne warsztaty

Cześć wszystkim

Robi się zimno, brzydko, a mi od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie myśl, aby rozpocząć prowadzić w warszawie stałe zajęcia. Spotkania odbywałyby się raz w tygodniu, na sali gimnastycznej na Pradze, 2-2,5 godzinki treningu pod moim okiem. Zajęcia skupiały by się głównie na żonglerce kontaktowej, ale na pewno pojawiły by się elementy z innych dziedzin. Stawiam głownie na początkujących, którzy chcą się uczyć od podstaw, ale osoby które miały już styczność z żonglowaniem na pewno nie będą się nudzić. Koszt miesięczny to ok. 100 zł od osoby. Istnieje także możliwość nauki indywidualnej.

Piszcie co myślicie o tym pomyśle, jeżeli będzie dość chętnych to startujemy od przyszłego miesiąca :)

pozdrawiam

dzielny

bas 

Wysłany: Pią Paź 23, 2009 1:48 pm   

Pomysł wydaje mi się bardzo na czasie. Choć może nie wszyscy przywykli do opłat i to może stanowić barierę dla wielu. Z drugiej strony, byłem ostatnio dowiedzieć się ile kosztuje wynajem sali gimnastycznej. Na moim zadupiu chcą 30zł za godzinę. Idąc na Twoje warsztaty mam 6 razy taniej i gratisowo trenera. :)

Kefas 
**

Wysłany: Sob Lis 21, 2009 1:45 pm   

no Basie troche zle liczysz - 4x w miesiacu 2h to daje 8h czyli 320zl - przy 4 osobach ktore by się skrzyknely juz wychodziloby taniej - ok poza zadupiem moze jest i drozej ale przy 5-6 osobach wyjdzie na pewno taniej niz 100zl. Ja np na codzien trenera nie potrzebuje (podejrzewam ze wielu kuglarzy na codzien nie potrzebuje trenera :) ), nie lubie kontaktu, a placic musze za trenera i za salke :) chociaz nie powiem - cel dobry, tylko troche za drogo. Dla osob, ktore sa zajarane kontaktem - spoko, dla mnie slabiej.

Pozdrowka :)

dzielny 

Wysłany: Czw Lis 26, 2009 1:01 am   

Witam

Udało mi się w końcu załatwić wszelkie formalności związane z salą, także od najbliższego poniedziałku startujemy!

Zajęcia odbywać się będą w każdy poniedziałek na sali gimnastycznej Zajezdni Tramwajowej na Pradze, zbiórka o godz 16:50 na przystanku tramwajowym który znajduje się tuż przy wejściu do zajezdni (wysiada się przystanek po dworcu wschodnim).

Postanowiłem, że zajęcia będą trwać 1,5 godziny i kosztować 75 zł miesięcznie, 2-2,5 mogłoby być męczące, szczególnie dla osób początkujących, a te są najmilej widziane. Zajęcia płatne są z góry w pierwszy poniedziałek każdego miesiąca.

Na salę należy obowiązkowo zabrać obuwie sportowe na zmianę, jakiś luźny strój do ćwiczenia, otwartość na nowe doświadczenia i dobry humor :)

Mile widziane zgłoszenia na PW, jeżeli chciałbyś przyjść a nie masz czym trenować, odezwij się, na pewno coś się znajdzie. Dla pierwszych 8 osób znajdą się jakieś "treningowe" akryle ;)

KoJoT 

Wysłany: Czw Lis 26, 2009 2:26 pm   

szkoda że tak daleko :/ chętnie bym wpadł z moją 95-tką

mój status

RADO 
wróg

Wysłany: Czw Lis 26, 2009 6:32 pm   

Ja tam przepadam za 20-stkami ale kto co lubi :P

co by OT nie bylo.
to napisze, O kurczak, warsztaty :)

Klincz 
.