|
Cykliczne warsztaty |
| Czy chciałbyś/chciałabyś uczęszczać na cykliczne warsztaty? |
| tak |
|
69% |
[ 18 ] |
| nie |
|
19% |
[ 5 ] |
| nie wiem |
|
11% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 26 |
| Wszystkich Głosów: 26 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
dzielny

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 5:55 pm Cykliczne warsztaty
|
|
|
Cześć wszystkim
Robi się zimno, brzydko, a mi od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie myśl, aby rozpocząć prowadzić w warszawie stałe zajęcia. Spotkania odbywałyby się raz w tygodniu, na sali gimnastycznej na Pradze, 2-2,5 godzinki treningu pod moim okiem. Zajęcia skupiały by się głównie na żonglerce kontaktowej, ale na pewno pojawiły by się elementy z innych dziedzin. Stawiam głownie na początkujących, którzy chcą się uczyć od podstaw, ale osoby które miały już styczność z żonglowaniem na pewno nie będą się nudzić. Koszt miesięczny to ok. 100 zł od osoby. Istnieje także możliwość nauki indywidualnej.
Piszcie co myślicie o tym pomyśle, jeżeli będzie dość chętnych to startujemy od przyszłego miesiąca
pozdrawiam
dzielny |
_________________ Nie ma za trudnych trików, są tylko takie którym poświęca się za mało czasu.
www.dzielny.pl |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 1:48 pm
|
|
|
Pomysł wydaje mi się bardzo na czasie. Choć może nie wszyscy przywykli do opłat i to może stanowić barierę dla wielu. Z drugiej strony, byłem ostatnio dowiedzieć się ile kosztuje wynajem sali gimnastycznej. Na moim zadupiu chcą 30zł za godzinę. Idąc na Twoje warsztaty mam 6 razy taniej i gratisowo trenera. |
|
|
|
 |
Kefas
**
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 1:45 pm
|
|
|
no Basie troche zle liczysz - 4x w miesiacu 2h to daje 8h czyli 320zl - przy 4 osobach ktore by się skrzyknely juz wychodziloby taniej - ok poza zadupiem moze jest i drozej ale przy 5-6 osobach wyjdzie na pewno taniej niz 100zl. Ja np na codzien trenera nie potrzebuje (podejrzewam ze wielu kuglarzy na codzien nie potrzebuje trenera ), nie lubie kontaktu, a placic musze za trenera i za salke chociaz nie powiem - cel dobry, tylko troche za drogo. Dla osob, ktore sa zajarane kontaktem - spoko, dla mnie slabiej.
Pozdrowka |
|
|
|
 |
dzielny

|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 1:01 am
|
|
|
Witam
Udało mi się w końcu załatwić wszelkie formalności związane z salą, także od najbliższego poniedziałku startujemy!
Zajęcia odbywać się będą w każdy poniedziałek na sali gimnastycznej Zajezdni Tramwajowej na Pradze, zbiórka o godz 16:50 na przystanku tramwajowym który znajduje się tuż przy wejściu do zajezdni (wysiada się przystanek po dworcu wschodnim).
Postanowiłem, że zajęcia będą trwać 1,5 godziny i kosztować 75 zł miesięcznie, 2-2,5 mogłoby być męczące, szczególnie dla osób początkujących, a te są najmilej widziane. Zajęcia płatne są z góry w pierwszy poniedziałek każdego miesiąca.
Na salę należy obowiązkowo zabrać obuwie sportowe na zmianę, jakiś luźny strój do ćwiczenia, otwartość na nowe doświadczenia i dobry humor
Mile widziane zgłoszenia na PW, jeżeli chciałbyś przyjść a nie masz czym trenować, odezwij się, na pewno coś się znajdzie. Dla pierwszych 8 osób znajdą się jakieś "treningowe" akryle |
_________________ Nie ma za trudnych trików, są tylko takie którym poświęca się za mało czasu.
www.dzielny.pl |
|
|
|
 |
KoJoT

|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 2:26 pm
|
|
|
| szkoda że tak daleko :/ chętnie bym wpadł z moją 95-tką |
_________________ ... |
|
|
|
 |
RADO
******** wróg

|
|
|
|
 |
Klincz
.
|
Wysłany: Nie Gru 11, 2011 10:32 am
|
|
|
| można dołączyć do grupy? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|