|
salka 2010/2011 Krk |
| Autor |
Wiadomość |
calvalio
|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 12:17 am salka 2010/2011 Krk
|
|
|
| Wiem jest "dopiero" wrzesień ale co zimą? jakieś treningi na sali w sezonie 2010-2011, nie wiem jak to wyglądało wcześniej-miałem "małą" przerwę ale nie zamierzam jej kontynuować. |
_________________ 'nie uznajesz żadnych wartości, cale twoje życie to nihilizm cynizm sarkazm i orgazm
we francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać' W.A. |
|
|
|
 |
Cyrik

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 12:26 am
|
|
|
jak mazs znajomości, żeby do jakiegoś miejsca, które udostępni salke za symboliczną opłatą wal śmiało - na pewno ludzie się podepną.
W zeszłych latach my(sirrion) współdzieliliśmy salę z chętnymi ale teraz nam się to nie opłaca bo mamy komfortowy garaż
sam jednak do salki bym się dołączył |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
vogel

|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 7:32 pm
|
|
|
Komfortowy garaz brzmi rownie smiesznie jak komfortowa ziemianka . |
_________________ JV |
|
|
|
 |
Tequila

Pomogła: 5 razy Skąd: Kraków ||S*uRRwysyny
|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 8:40 pm
|
|
|
Mistrzu, "komfortowy garaż" jest jedynie próbą dorównania Ci w sprawności posługiwania się językiem polskim i oksymoronami... ale sam wiesz jak jest. Zarówno z tymi próbami jak i garażem...
Przecież wiesz wszystko...
|
_________________ Nie jestem taka zła, jak ludzie myślą. Jestem czuła, wrażliwa. Mam serce pięciolatki.
Trzymam je w lodówce. |
|
|
|
 |
vogel

|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 8:57 pm
|
|
|
Wiem, wiem Drogie Dziecko wszystko, wszysciusienko.
Tak tylko mnie rozdraznilo nazwanie Waszej norki garazem.
Przeciez to miejsce, z racji tego, ze Wy tam przebywacie, zasluguje na lepsza nazwe. Jak Cyrik czasem cos ordynarnie palnie bez zastanowienia to krew się we mnie burzy. I wtedy zione jadem pelnym oksymoronow.
Panie Cyrik nie zaden garaz tylko Sirrionowa Komnata!! |
_________________ JV |
|
|
|
 |
Tequila

Pomogła: 5 razy Skąd: Kraków ||S*uRRwysyny
|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 9:38 pm
|
|
|
Ciiii... Komnata przecież jest tajemnicą. Niech "garaż" - nieciekawy i odpychający, pozostanie garażem.
Tymczasem nie przeszkadzajmy w poszukiwaniach. Bo znów zagarniemy kolejny wątek, Mistrzu |
_________________ Nie jestem taka zła, jak ludzie myślą. Jestem czuła, wrażliwa. Mam serce pięciolatki.
Trzymam je w lodówce. |
|
|
|
 |
Cyrik

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 9:39 pm
|
|
|
ArcyMistrzu Vogelu - jako padawan waszmości padam do stóp za czyn iście haniebny, za swoje jakże mizerne wytłumaczenie napisać mogę iż nazwałem nasze iście królewskie komnaty w sposób tak pogardliwy ze względu aby zazdrości wśród gawiedzi nie powodować powodując iście euforyczna radość gdy będą doskonalić umiejętności swe w ścisku pocie i niskim suficie rozgłaszając wszem i wobec, że sala ta jaka by nie była lepsza jest od niegodnej sirrionowej lepianki, w której pewnie robactwo i inne plugawstwo zagnieździło sw parszywe jestestwa czyniąc z sirrionowego treningu iście piekielną katorgę w porównaniu do salki na wszedokuglarskie poigrywania.
mam jednakowoż nadzięję iż padawaństwo moje zostanie przedłużone o kolejny okres próbny pomimo mojegoż haniebnego występku.
z wyrazami szacunku, podziwu, wieloletniej fascynacji dziełem Twym oraz dzieła Twego |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
vogel

|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 10:01 pm
|
|
|
Serce się me raduje, ze mam Was u stop Drogi Cyriku. Powstancie juz jednak, wszakże kolana Wasze niegodne me dworskie posadzki szorować!!
Zajmijcie się juz Wasza powinnoscia i idzcie poglebiac fose!
A tak swoją drogą to straszne pierdoły tu pociskamy... dobrze, ze Tequilka dziarsko nas hamuje. Nazrywajcie jej Cyriku kilka bławatków i wreczcie o swicie!
A Mistrz Jan idzie juz teraz puscic pawia. (do fosy). |
_________________ JV |
|
|
|
 |
Mirah
.

|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 3:05 pm
|
|
|
Wcześniej była sala przy kościele na Dębnikach, załatwiał to Donjut. Fajnie jeśliby się dało ją załatwić i w tym roku, zwłaszcza że była za darmo Miejsca tam średnio dużo (nie to co w Sirrionowej Komnacie) ale też tłumów nie było |
_________________ but a dream within a dream |
|
|
|
 |
pajda

|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 11:59 am
|
|
|
a z mono można wpaść, jeśli już coś wynajdziecie?
ja będę szukał na własną rękę czegoś ale różnie być może, z salami na zimę (tanimi) mogą być problemy
greets |
|
|
|
 |
donjut

|
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 4:40 pm
|
|
|
salkę pod kościołem podobno remontują więc do wiosny raczej nie da rady...
a na wiosnę to już możemy out |
|
|
|
 |
JacobseN

|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 12:44 am
|
|
|
| witam, mam pytanie. Spotykacie się gdzieś może na jakichś zimowych otwartych treningach? Postanowiłem wrócić do czynnego fire show po półtorarocznej przerwie i miłoby było pokręcić z kimś i odświeżyć umiejętności |
|
|
|
 |
|
|