Owoc
|
Wysłany: Sob Cze 11, 2011 6:11 pm kuglarstwo w przestrzeni miejskiej - praca zaliczeniowa
|
|
|
Hej,
mam małą prośbę do krakowskich kuglarzy. Pisze prace zaliczeniową i potrzebuję do niej wypowiedzi kilku osób, pomogli mi już znajomi związani z fire show, ale chciałabym też poznać opinie z innych dziedzin jak żonglerka wszelkiego rodzaju, szczudła, monocykl i cokolwiek innego związanego z nowym cyrkiem robicie. Byłabym wdzięczna za swobodną odpowiedź na pytania, które wyślę mailem do osób, które zgodziłyby się mi pomóc. Nie trzeba odpowiadać na wszystkie ale byłoby oczywiście miło
Zainteresowanych proszę o wpisanie maila w odpowiedź
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc
Jagoda
[ Dodano: Sro Cze 15, 2011 8:52 pm ]
Dla niezdecydowanych, wrzucam pytania i maila, na którego można przesyłać odpowiedzi
1. Jaką formą kuglarstwa się zajmujesz?
2. Od jak dawna?
3. Jak zacząłeś/aś? Co sprawiło, że się tym zainteresowałeś/aś
4. Zajmujesz się tym sam/a czy w grupie?
5. Miasto w jakiś sposób pomaga kuglarzom czy nie? Czy są problemy z organizacją występów czy prób?
6. Czy widzisz jakieś różnice między kiedyś a dzisiaj? Czy jest łatwiej czy trudniej, czy jest was więcej, czy bardziej różnorodnie?
7. Czy udaje Ci się zarobić na tym co robisz? Jeśli tak to ile?
8. Dlaczego to robisz?
9. Kto może być kuglarzem? Co ułatwia bycie kuglarzem? Predyspozycje, przeciwwskazania, cechy charakteru?
10. Gdzie i jak rozwija się to w Krakowie
11. Czy spotkały Cię kiedyś jakieś problemy związane z tym co robisz? Problemy z policją, mandaty, upomnienia?
12. Jakie jest znaczenie tej formy kuglarstwa dla Ciebie w Twoim życiu?
13. Co robisz na co dzień? Nauka? Praca? Pasje?
14. Jak oceniasz rolę kuglarstwa dla miasta i jego ludzi? Pożyteczna czy nie? Co daje?
15. Kupujesz swój sprzęt czy robisz go sam? Sprzęt jest drogi?
16. Plusy i minusy kuglarstwa według Ciebie
17. Czy masz jakieś sugestie dotyczące kuglarstwa w przestrzeni miejskiej? Np. dotyczące możliwości ćwiczenia, występów, udogodnień, ograniczeń, co chciałbyś/abyś żeby się zmieniło, poprawiło?
18. Jeśli ćwiczysz lub występujesz to w jakich miejscach? Gdzie w mieście można robić takie rzeczy? |
|