|
Spotkanie w Dobrzeniu |
| Autor |
Wiadomość |
Pan Banan
|
Wysłany: Pią Paź 17, 2008 9:58 pm Spotkanie w Dobrzeniu
|
|
|
Serdecznie zapraszam wszystkich na spotkanie kuglarsko-cyrkowe, które odbędzie się 8 i 9 listopada(sobota i niedziela) w Dobrzeniu Wielkim
Będziemy mieli do dyspozycji przynajmniej całą salę w Gminnym Ośrodku Kultury, a jak pogoda dopisze, to zawsze możemy iść na dwór
Jest możliwość noclegu, są prysznice i można będzie (chyba) skołować jakieś materace, więc gites.
Niestety nie da rady załatwić warsztatów z super-wymiataczami, bo nas nie stać. Jednakże, gdyby ktoś chciał może sam zgłosić chęć prowadzenia warsztatów. Liczę na was
Możliwe, że uda się zorganizować warsztaty z bębnów z grupą z Opola. Ewentualny koszt wynosiłby 25zł/os. Chętnych proszę o PW.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam! |
|
|
|
 |
Wadim

|
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 10:06 am
|
|
|
Ja się chyba pisze, w jakich godzinach planujecie te warsztaty ?
Musze wiedzieć od której do której w sobotę i tak samo w niedziele.
Daleko nie mam więc rano bym przyjechał a wieczorem bym się zwinął, tak samo w niedziele, mam nadzieje że w weekendy też dojadę tam pks'em. |
_________________ http://www.zonglerka-opole.cba.pl |
|
|
|
 |
Pan Banan
|
Wysłany: Wto Lis 04, 2008 6:07 pm
|
|
|
| Chyba sobie odpuścimy... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|