Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Wszelkie typu wspólne wyjazdy, wypady itp!
Autor Wiadomość
maga_27 

Wysłany: Pią Lip 22, 2011 8:39 pm   Wszelkie typu wspólne wyjazdy, wypady itp!

Żeby nie offtopować tematu cyklicznych spotkań, tu możemy dogadywać się, gdziekolwiek jedziemy razem.

Jutro w Czeremsze o 12.00 są darmowe warsztaty bębniarskie w ramach imprezy visegrad wave: http://www.festiwalczeremcha.pl/warsztaty
Bębny będą do dyspozycji jeśli ktoś nie posiada własnego. Wystarczy się zapisać (adres email na stronie). Do tego drobna zrzutka na paliwo :)
Jedziemy samochodem i mamy jeszcze dwa wolne miejsca. Jeśli ktoś ma chęć to zapraszamy. Ruszamy o 9 z Białego, więcej szczegółów najlepiej u mnie na gg :)

A przy okazji Sztukmistrze w Lublinie. Najprawdopodobniej jedziemy paciungiem w czwartek o 10.38, z przesiadką w Warszawie.

Haku 

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Sob Lip 23, 2011 10:24 am   

a jedziemy do ostródy ;>

maga_27 

Wysłany: Sob Lip 23, 2011 5:04 pm   

No ja się wybieram :P Najlepiej jechać regio z przesiadkami, studencki bilet za 15zł ^^

Haku 

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Sob Lip 23, 2011 9:41 pm   

no mnie z suwałk troche więcej wyniesie, bo zlikwidowali nam połączenie z oleckiem, wię chcąc nie chcąc spotkamy się w pociągu w białym ;p No i jeszcze nie jestem studentem ;p

jar_pen 

Wysłany: Sob Lip 23, 2011 10:19 pm   

O ile dobrze pamiętam na ostrudę najdogodniejsze połączenie było o 6-40 kiedy redio z Suwałk pierwszy był o 7-20 coś takiego szło w białym pociąg. Bardziej ekonomicznie Suwałkom skombinować dojazd do olecka które było skomunikowane w pociągiem relacji Ełk-Olsztyn. Chociaż mogę tu się mylić bo nie mam jak tego teraz sprawdzić.

Ostruda u mnie odpada praca w sobotę do 9-30 z rana :( Chyba żeby mi odwaliło jechać kilka godz. na sam finał na dobrą sprawę. Za to na lublin na 100% jadę stopem to nie ciąganie się całą Polskę z kciukiem w górze ale prosta trasa bez większych aglomeracji a pociągi pośpieszne są drogie bo nie ma możliwości w miarę dogodnego dojazdu interregio bo powroty były skomunikowane z tego co pamiętam. Jakby ktoś chciał się zabrać razem to pisać PM-a albo gg jak kto ma jeśli idzie o stopa na lublin.

maga_27 

Wysłany: Sob Lip 23, 2011 10:30 pm   

To się Haku spotkamy na trasie. I wiem, że nie studiujesz, ale podaję ogólnie orientacyjną cenę pod studentów :}

Połączenie regio Białystok-Ostróda jest o 5.38 w Białym i tym zamierzam jechać. Nie jestem tylko pewna czy we wtorek czy w środę.

JOGi 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Nie Lip 24, 2011 10:40 am   

maga_27 napisał/a:
A przy okazji Sztukmistrze w Lublinie. Najprawdopodobniej jedziemy paciungiem w czwartek o 10.38, z przesiadką w Warszawie.

Też będę jechać prawdopodobnie tym pociągiem do Lublina więc doskoczę do Was w stolicy już. ;-)

Odpowiedz do tematu