Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Tworzenie grupy
Autor Wiadomość
Nixon 
...

Wysłany: Pią Lis 20, 2009 3:03 pm   Tworzenie grupy

Szukam osób chętnych do założenia grupy fire show. Poruszałem ten temat w innym poscie ale mnie przegonili ze tak to ujmę:)

A wiec szukam osób które już czymś kręcą bądź maja ochotę tym się zająć ja trochę kręcę poi, kijem, oraz posiadam parzydełko i pluje. póki co jestem w stanie załatwić za drobna oplata sale by trenować raz w tygodniu. Najłatwiej skontaktować się ze mną przez GG w późno wieczornych porach bądź przez koma: GG4112663 Kom.603650238

Haku 

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pią Lis 20, 2009 6:50 pm   

jestem z Suwałk tylko do białego stoku trochę, a jestem bardzo chętna, bo moja grupa się rozpadła. jak co kręcę Poi, kijem trochę monocykl i żonglerka

jar_pen 

Wysłany: Pią Lis 20, 2009 11:26 pm   

Nixon napisał/a:
póki co jestem w stanie załatwić za drobna oplata sale by trenować raz w tygodniu

ile ? i jeszcze czy w weekendy czy w środku tygodnia bo zarówno mnie jak i zapewne dla Haku pasują tylko soboty niedziele i to mi niedziela bardziej bo mam pewność że nie będę mieć do pracy, i chyba znajdzie się pewnie kilka osób z podobnym problemem, po za tym ja mam inny pomysł z tym że na wiosnę :)
Haku napisał/a:
trochę monocykl i żonglerka

Na czym jeździsz i czym żonglujesz ?

Nixon 
...

Wysłany: Sob Lis 21, 2009 9:33 am   

A wiec sala póki co jest na wtorki od godziny 20 30 do tak kolo 12 w nocy bo po znajomosci wynajmujemy sale do siatki i mamy zezwolenie dluzej pobyc a szkola ma duzy korytaz i pewnie by się cos wymyslilo:)A za wynajecie tak kolo 10 by bylo we wtorek się dokldnie dowiem. A i zawsze mozna by bylo zorganizowac spotkanie organizacyjne i się dogadac :) chocby i jutro :)

Haku 

Wysłany: Sob Lis 21, 2009 3:24 pm   

ja mam daleko do Białego stoku dosyć, i tak jak mówi Jar_Pen tylko niedziela, bo pracuje...
I za często też nie będę mogła przyjezdzać bo bilety wiadomo kosztują..

żonglerka to naprawde niewiele, kaskada i jej wariacje
a monocykl, narazie jezdze na pozyczonym nonamie, ale gdzieś na początku grudnia załatwiam qx-ad Muni 24

A ktoś z was wybiera się w przyszłym roku na ostróde ogniową, albo monomanię? Ew. Był na tego rocznej?

JOGi 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 4:20 pm   

Ja byłem na festiwalu ostródzkim w maju jak i sierpniu...4 lata z rzędu ;-)

Nixon, godziny udostępnienia tego korytarza(bo sala jest przez siatkarzy zajęta) są po prostu miażdżące. :-P Może byś coś dokładnie o położeniu budynku napisał? :clever:

Haku 

Wysłany: Sob Lis 21, 2009 4:34 pm   

:P a pamietasz może dziewczynę która przez cały czas (mówię i tej sierpniowej)
kaleczyła się na monocyklu? (czyt. uczyła się jeździć) [;

Nixon 
...

Wysłany: Sob Lis 21, 2009 9:34 pm   

"Zajeta przez siadkarzy" to za wiele powiedziane, poprostu wynajmujemy ja dla zabicia czasu by se pograc w siatke. A gramy na zielonych wzgórzach w 18 gimnazjum.

Haku 

Wysłany: Sob Lis 21, 2009 10:20 pm   

w siatkę i ja bym pograła :D

JOGi 

Wysłany: Sob Lis 21, 2009 11:13 pm   

Haku napisał/a:
a pamietasz może dziewczynę która przez cały czas (mówię i tej sierpniowej)
kaleczyła się na monocyklu? (czyt. uczyła się jeździć)

Pamiętam tylko jedną taką dziewczynę,której pomagała druga dziewczyna z Sauriona(?) więc nie wiem czy to Ty. :-P

Co do tej sali to w 11 lo w soboty są spotkania dalej jak przypuszczam więc tam uderzajcie a nie po jakiś zadupiach się ciągać będziecie. :-P

jar_pen 

Wysłany: Nie Lis 22, 2009 12:24 am   

JOGi napisał/a:
Co do tej sali to w 11 lo w soboty są spotkania dalej jak przypuszczam więc tam uderzajcie a nie po jakiś zadupiach się ciągać będziecie.

byłem w sobotę i tych spotkań na razie nie ma jak coś mam dostać na forum info :P Po za tym Grottgera a Zielone Wzgórza z Dworca PKP to zadupia w prawie takiej samej odległości tylko w zupełnie inne strony od siebie :P

Haku 

Wysłany: Nie Lis 22, 2009 12:46 pm   

a To raczej nie ja :P mnie uczył, Duma i Bas. a tak to ja uczyłam kilka osób wsiadać [;

Nixon 
...

Wysłany: Nie Lis 22, 2009 8:56 pm   

A o ktorej sa spotkania w 11 ?

Haku 

Wysłany: Nie Lis 22, 2009 9:33 pm   

jak to w środy mam tak pociąg, że o 9.50 jestem w białym, ale ktoś by musisał po mnie podejść i potem odprowadzić ):

jar_pen 

Wysłany: Nie Lis 22, 2009 10:14 pm   

Cytat:
A o ktorej sa spotkania w 11 ?

sobota od 12 do pietnastej teoretycznie bo tu czytaj uważnie ...
Cytat:
byłem w sobotę i tych spotkań na razie nie ma jak coś mam dostać na forum info :P

dodam info będzie w odpowiednim temacie jak by coś miało ruszyć.
Haku napisał/a:
jak to w środy mam tak pociąg, że o 9.50 jestem w białym

Środy wtorki czy soboty bo się gubię :P
Cytat:
ale ktoś by musisał po mnie podejść i potem odprowadzić ):

Jak byś wzięła monocykl ze sobą i dała spróbować się nauczyć jeździć to byłbym chętny jeśli akurat bym miał wolny dzień.

Haku 

Wysłany: Nie Lis 22, 2009 10:54 pm   

Przepraszam w sobotę, jestem prawie nie przytomna, narazie mam tylko no-name, na poczatku grudnia zamawiam muni24. Więc jak będę miała, to mogę Cię nauczyć :D pod warunkiem, że nauczym mnie diabolo. Chce narazie kupić takie z allegro. na sam początek bo nie wiem jak to będzie. Myslę, że w feire można było by się spotkać [;

A macie już jakąśc nazwę dla grupy ;>

JOGi 

Wysłany: Nie Lis 22, 2009 11:24 pm   

Haku napisał/a:
a To raczej nie ja :P mnie uczył, Duma i Bas.

To nie mam pojęcia kim jesteś. Może jakbym na zdjęciach zobaczył to bym skojarzył.

Co do nazwy grupy to chyba jest to najmniej ważny element. Przede wszystkim to Wy się spotkajcie i w ogóle się dogadajcie bo z mojego punktu widzenia taka grupa gdzie większość jest z doskoku, innych miast itp. nie ma sensu większego.

Nixon 
...

Wysłany: Pon Lis 23, 2009 7:24 am   

Jak nie patrzeć Jogi masz racje najlepiej się było by spotkać i dokładnie dogadać co i jak. Większości z nas pasują weekendy. OK. To co powiecie na to by spotkać się w tą niedziele? Jak dla mnie godz jest obojętna ale proponował bym popołudnie bo chociaż jakiś bar był by otarty:)

Haku 

Wysłany: Pon Lis 23, 2009 2:06 pm   

nie kazdy jest pełnoletni :P Ja nie mam narazie funduszy na wyjazd przykro mi..

Nixon 
...

Wysłany: Sob Lis 28, 2009 7:13 am   

Jakby ktoś był zainteresowany ja jutro będę w barze Amigos na Malmeda 17 bodajże tak kolo 18 łatwo będzie mnie można poznać bo będę pił herbatę:)

Odpowiedz do tematu